مدلسازی شیر جنگل+پیشنهاد موضوع پروژه

ghazal_1369

New Member
سلام دوستان.کسی میتونه در مدلسازی شیر جنگل به من کمک کنه؟اصلا نمی دونم باید از کجا شروع کنم!!!!!اگه کسی فایل آموزشیشو هم داره برام بذاره..حالا یا شیر یا هر حیوانی که اندامش مثل شیر باشه...خواهشا زود کمکم کنید...
همچنین یه موضوع 3d max"جالب" و ترجیها انیمیت باشه به من معرفی کنید برای پروژه پایانی می خوام.

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من
به انجمن خوش آمدی

شما باید اصول مدلسازی اورگانیک رو بلد باشید . برای ساخت هم باید از نت تعدادی تصویر واقعی از شیر بگیرید و طبق اون مدل رو بسازید .
در مورد سوژه هم فکر کنم شما زیادی مدلسازی و انیمیت کردن رو ساده در نظر گرفتید . چون مشخصاً تازه کار هستید .
انیمیشن بالاترین سطح هنر - صنعت در دنیای گرافیک هست و سالها نیاز به تجریه داره . ایده برخواسته ذهن هنرمند هست و با کمی فکر میتونید به ایده های خوبی در این موضوع برسید .

موفق باشید :rose:

ghazal_1369

New Member
سلام دوست من
به انجمن خوش آمدی

شما باید اصول مدلسازی اورگانیک رو بلد باشید . برای ساخت هم باید از نت تعدادی تصویر واقعی از شیر بگیرید و طبق اون مدل رو بسازید .
در مورد سوژه هم فکر کنم شما زیادی مدلسازی و انیمیت کردن رو ساده در نظر گرفتید . چون مشخصاً تازه کار هستید .
انیمیشن بالاترین سطح هنر - صنعت در دنیای گرافیک هست و سالها نیاز به تجریه داره . ایده برخواسته ذهن هنرمند هست و با کمی فکر میتونید به ایده های خوبی در این موضوع برسید .

موفق باشید :rose:
خب بله که تازه کارم.ولی هرکسی اول از یه جایی شروع کرده..منم می خوام شروع کنم..انیمیشن هم منظورم چیز زیادی نبود..مثلا یه شیر که داره چند قدم راه می ره و یه دوربین که دورش بچرخه..همین...موضوع هم که می خوام در همین مایه هاست...نگفتم که که می خوام یه شیر طراحی کنم که بره به شکار آهو !!!!من اصلا ایده به ذهنم نمیرسه...خواهشا شما که دستیار مدیری به من ایده معرفی کن...دعاتون می کنم...:rose:

dani666v

Member
شما یا باید طراحی بلد باشی یا یه طراح پیدا کنی که شیری که شما میخوایید بسازید رو از دو نمای پهلو و روبرو برات بکشه بعد اونا رو وارد محیط نرم افزار کنی و شروع کنی به مدل سازی.یعنی اولش اینه
باید با تکنیک های مختلف مدلینگ هم آشنایی داشته باشی که نیازمند تجربه است مثل ادیت نربز یا ادیت پلی و اینا کلاض یه مدتی باید کار کنی تا ساخت اجزای مختلف یک بدن رو یاد بگیری و بعد از تجربیاتت استفاده کنی.
پس فعلاً تو باید یاد بگیری چطور یه گوش رو بسازی بعد لبها بعد دندان ها و ...... اینجوری میتونی یه مدل رو کامل بسازی که نیازمند تلاش کردنه
موفق باشی

334093165-Lion_Model-3ds_Max.jpg

http://depositfiles.com/files/p26j0s5bk

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبید ؟ منم به نوبه خودم خوش آمد میگم.
ببینید شما برین دکتر بگین من میخوام دکتر بشم از کجا باید شروع کنم؟
دکتر میگه کنکور 7 سال شب و روز بی خوابی و ....
شما باید مکس رو از پایه خوب و کامل یادبگیرین.اگه به کلاس مکس دسترسی دارین میتونین توی کلاسها شرکت کنین اگه هم نه فیلم های آموزشی زیادی در این زمینه هست.از مکس مقدماتی تا پیشرفته ترین ترفندهای مکس
اگه خواستین بهم پیغامم خصوصی بزنین براتون میتونم پست کنم
و اما سوال شما
برای ساخت شیر باید چند تا چیز از بر باشین
مدل سازی
شناخت مدل اصلی
بررسی فیگور
انمیشین
تعریف استخون برای جسم
راستش من حیطه کاریم معماری هست بیشتر از این نمی دونم
اما به نظرم انتخاب یه موضوع بسیار سخت مثل شیر باعث میشه دلسرد بشین و کلا در جا بزنین ( تجربه شخصی )
باید پله پله پیش برین.مثلا یه فیلم آموزشی هست ساحتن کاراکتر از صفر تا آخر
attachment.php

شما وقتی این آموزش رو شروع میکنین کاملا از زیر صفر بهتون یاد میده تا آخر داستان
مطمئنا میتونین.چون خیلی های دیگه مثل شما یه روزی مثل شما بودن.راه سختی هست.خیلی سخت.اما بشدت شیرین.
شخصا شاید روزی 15 ساعت پشت مکس هستم.اما چون واقعا دوسش دارم خسته نمیشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا