مدلسازی آلاکلنگ و تاب

ghazal_1369

New Member
با سلام خدمت دوستان.
کسی مدلسازی الاکلنگ و تاب را بلده؟یا اگه سایتی را میدونه که آموزشش دادن بهم معرفی کنه..:rose:
منتظر کمک ها و راهنمایی های گرم و صمیمانه شما عزیزان هستم....:rose:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام

شما بجای اینکه دنبال ساخت مدلهای خاص باشید ، بهتر هست که از طریق کتابهایی که در بازار وجود داره، مدلسازی رو یاد بگیرید تا بعد از اون بتونید هر مدلی رو به خوبی بسازید .
خوشبختانه کتابهای خوبی در این زمینه در بازار پبدا میشه .
این کار سریعتر میتونه شمارو به خواستتون برسونه

موفق باشید :rose:

ghazal_1369

New Member
سلام

شما بجای اینکه دنبال ساخت مدلهای خاص باشید ، بهتر هست که از طریق کتابهایی که در بازار وجود داره، مدلسازی رو یاد بگیرید تا بعد از اون بتونید هر مدلی رو به خوبی بسازید .
خوشبختانه کتابهای خوبی در این زمینه در بازار پبدا میشه .
این کار سریعتر میتونه شمارو به خواستتون برسونه

موفق باشید :rose:

سلام.شما هم به جای اینکه اینقدر منو نا امید کنی و آب پاکی بریزین رو دستمو همش بگید برو یاد بگیر برو یاد بگیر،اگه آموزششو بلدین بهم بگین.اگه نه که اینجوری نگین..:cry:من خودم دنبال cd آموزشی مدلینگ هستم.الان آموزش مدلسازی سرسره و نیمکت را دیدم.یاد گرفتم.خیلی سخت نبود!!!می خوام پارک بازی درست کنم.هرچی گفتم موضوع پروژه بهم بگید که باز گفتین برو یاد بگیر.دیگه خودم دلو زدم به دریا و پارک بازی را انتخاب کردم.مطمئنم هستم که موفق میشم..فقط تاب و الاکلنگش مونده..که فکر نکنم خیلی چیز خاصی باشه که شما میگید...حالا گفتم شیر جنگل درسته سخته...ولی دیگه یه الاکلنگ سخت نیست.اونم در حد ابتدایی:sad:

آخرین ویرایش:

faramarz2

Well-Known Member
ببخشید ولی دیگه ساخت این مدل ها نیاز به اموزش نداره.
اگر کسی مکس رو به صورت مقدماتی هم بلد باشه میتونه این مدل ها رو بسازه.:green:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام
دوست عزیز من آب پاکی رو دستتون نریختم ، راه و نشون دادم ، همین کاری که انجام دادید درست هست . یعنی مدلسازی رو که یاد بگیرید هر چیزی رو میتونید بسازید وگرنه نمیشه برای هر وسیله ای یک آموزشی پیدا کرد . طبق همون روشی که صندلی رو ساختید ، بقیشم میشه بسازید . توو اینترنت یه سرچ بزنید و تصاویری از مدل مورد نظر بگیرید . بعد از اینکه مدل رو خوب دیدید شروع به مدلسازیش بر اساس همون ابزارها که یاد گرفتید بکنید .

موفق باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا