مدت زمان کافی برای یادگیری PHP/MySQL

vahidk1990

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز در مجیدآنلاین
من علاقه خیلی زیادی به یادگیری زبان PHP دارم.
به نظر شما در چه مدت زمانی می توان PHP/MySQL را در حد راه اندازی یک cms اختصاصی یاد گرفت.
در ضمن من نمی خواهم به کلاس بروم و می خواهم از کتابها و منابع اینترنتی استفاده کنم!
به css3 و html هم در حد حرفه ای آشنایی دارم!
فرض رو بر این بگیرین که قراره من در روز 3-4 ساعت تمرین داشته باشم! :)

برای درک درست php و mysql --------- به نظرم -------- 8 ماه تا یک سال زمان می بره
در ضمن بستگی به این هم داره که آیا قبلا زبان های برنامه نویسی دیگه ای کار کرده باشید یا نه مثل زبان C

amirsport

Member
مرسی دوست عزیز.
باید با چه زبان های برنامه نویسی آشنایی داشته باشیم؟؟؟

hasanak852

Active Member
vahidmahdiun90 درست میگه
چون پی اچ پی و سی و اکثر زبانهای برنامه نویسی شبیه همن (مثل زبان فارسی که فقط لحجه ها با هم فرق میکنه)
باید با چه زبان های برنامه نویسی آشنایی داشته باشیم؟
منظورشون اینه مثلا اگه فارسی رو بلد باشی دیگه یاد گرفتن یه لحجه دیگه سخت نیست! نه اینکه باید یه زبان دیگه بلد باشی.
به نظر شما در چه مدت زمانی می توان PHP/MySQL را در حد راه اندازی یک cms اختصاصی یاد گرفت
به نظر من یکی دو ماه با پی اچ پی کار کنی و ور بری میتونی یه سی ام اس بنویسی ، ولی نه در حد خوب، تجربه مهمه، باید چند تا سی ام اس از بیس بنویسی تا راه بیفتی.
ولی طراحی سایت و سی ام اس همش پی اچ پی نیست!
نصفش پی اچ پیه نصفش اچ تی ام ال و سی اس اس باقیموندش هم گرافیک!

Masoud1365

مدیر انجمن
بستگی به خودتون داره !
مراحلی که باید بگذرونید اولش فلوچارت و الگوریتم هست !
بعدش php
بعدش mysql
بعدش دوباره php
و در صورت نیاز html - css - javascript و ...
کلا زمان یادگیریتون بستگی به این داره که چقدر بخواهید حرفه ای کار کنید مثلا شما یک cms رو اگر فقط با فانکشن بخواهید پیاده سازی کنید یک ماهه برنامه نویس میشید ولی اگه بخواهید با الگوهای شیی گرایی ( MVC ) و اینا کار کنید فکر کنم یک سال باید وقت بزارید.
موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا