مخفی کردن برنامه های در حال اجرا یا بستن آنها

behjati mohamma

کاربر VIP
منظور من از مخفی کردن برنامه ها یی می باشد که در قسمت
درtaskmanager بخش applications قرار میگیرند وقابلیت end task رو دارند رو مخفی کنیم یا به عبارت دیگر
برنامه هایی که توسط کار بر به شکل دستی ران شدن نه تمام برنامه های که در processes تسک منسجر موجود هستند
به عبارت دیگر برنامه هایی که وقتی مینی مایز می کنیم در تسک بار دیده نشن

آخرین ویرایش:

sorooshk

Active Member
ميتونيد توسط دستورات cmd و استفاده از اونها در برنامه خود برنامه هاي موجود در Task Manager را ببنديد.

من قبلا اين كار را كردم و برنامه ها را باهاش بستم ولي مخفي كردن را نه.

اگر براي بستن نياز داشتي بگو تا كدش را برات بنويسم.

behjati mohamma

کاربر VIP
البته با پلاگین Miscy بخشProcesses که توسط دوست خوبم لوسیفر معرفی شد کارم راه افتاد ولی کد cmd هم بد نیست بلد باشیم
اگه ممکنه لطف کنید کد رو قرار بدین

با تشکر

sorooshk

Active Member
سلام

این هم از کدی که خواسته بودید پس از اجرای این کد فایل MyFile.exe بسته خواهد شد بدون استفاده از هیچ گونه پلاگین:

کد:
path$ = '<System>\cmd.exe'
param$='WAIT,HIDE /C taskkill /IM MyFile.exe'
Run("path$","param$")

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با اجازه جناب sorooshk کدتون رو ویرایش میکنم :
فقط قبل از Im\ حتما باید F\ هم اضافه بشه چون همه برنامه ها رو نمیتونه ببنده مثلا explorer چون وقتی دستور بسته شدن با Im\ تنها داده بشه صفحه shutdown ویندوز رو ظاهر میکنه به جای بستن
کد:
path$ = '<System>\cmd.exe'
param$='WAIT,HIDE /C taskkill /F /IM MyFile.exe'
Run("path$","param$")

sorooshk

Active Member
سلام
با تشكر. ولي اون موقع كه من از اين كد استفاده كردم نيازي به بستن Explorer.exe نداشتيم. ضمنا برنامه ما تو MMB به صورت FullScreen بود و وقتي برنامه باز ميشه بالاترين اولويت را نسبت به برنامه هاي ديگه داره و اگر صفحه سياه هم باز بشه اصلا ديده نميشه البته گفتم براي كار ما همون كد كفايت كرد و خيلي خيلي هم خوب كار ميده.

جدیدترین ارسال ها

بالا