مخفی کردن برنامه از taskbar

amin3352

New Member
سلام
من میخواستم بدونم کسی میتونه بهم کمک کنه که بتونم برنامه ای رو که توmmb نوشتم بعد از اجرا رو taskbar نمایان نشه. اینکارو با ایجاد تاخیر قبل از اینکه page باز بشه انجام دادم ولی با این کار cpu usage میچسبه به ته و میشه صد درصد و این برام مهمه که زیاد وقت cpu گرفته نشه.
مرسی

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما با استفاده از پلاگین G_hideshow به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید.
توی پوشه خود ام ام بی هم هست : C:\Program Files\Multimedia Builder498\Plugins\g_hideshow

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام...
با پلاگين HideFromTaskbar هم مي توني اين كار رو كني...
پلاگين g_hideshow تنها برنامه رو از Taskbar مخفي مي كنه ولي اين پلاگين اونو از بخش Applications برنامه task manager هم مخفي مي كنه...اما داخل ليست Processes اين برنامه معلوم ميشه براي اينكه توي ليست Processes ها هم تشخيص اونو سخت كني مي توني اسم فايل رو نام يكي از فايل هاي سيستمي بزاري مثل svchost ....ويروس svchost هم دقيقاً همين كار رو مي كه!!!
در ضمن پلاگين HideFromTaskbar تنها 2 كيلوبايت هست اما g_hideshow 12 كيلوبايت....

پیوست ها

• HideFromTaskbar.zip
    3.9 کیلوبایت · بازدیدها: 37

amin3352

New Member
سلام عارف خان
من از MMb V.4987 استفاده میکنم و نتونستم از مثال شما استفاده کنم. لطفا یه مثال که این ورژن بتونه بازش کنه آپلود کنید.

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام...
اين هم يه مثال با نسخه قديمي اما بهتره كه برنامه رو آپديت كني...فايل آپديت 3 مگابايت بيشتر نيست...مي توني اونو از اين آدرس دريافت كني اما بايد اول ثبت نام كني...

پیوست ها

• Hide From Taskbar.rar
    3.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20

جدیدترین ارسال ها

بالا