مخفی شدن یک آبجکت

دوستان من در حال ساختن یه آزمون 4 جوابی هستم. میخوام وقتی کاربر پاسخ غلط رو انتخاب کرد یه متنی باز بشه و بگه دانش آموز عزیز دقت کن. این کار رو تونستم انجام بدم تنها مشکلی که دارم اینه بعد از نمایش جمله مذکور چیکار کنم بعد از مثلا 2 ثانیه اون کادر حذف بشه یعنی بازم مخفی بشه.

ممنون از پاسختان دقیق منظورم همین بود. یه سوال دیگه. چجوری میشه بعد از اینکه گزینه صحیح انتخاب شد. دیگه گزینه های دیگه غیر فعال بشن یعنی نشه روی اونا کلیک کرد؟
توضیح اینکه من برای ساخت این تست چهارتا مربع (شکل) گذاشتم و به اونا صفت هاید رو دادم یعنی کاربر با کلیک کردن روی مربع، خود این مربع هیدن میشه بعد زیر اون علامت صحیح یا غلط گذاشتم.که بعد از کلیک روی مربع، تیک یا ضرب نمایش داده میشه.
اگه راه حل بهتری برای تست سازی دارید ممنون میشم بهم کمک کنید.

.Arya.

New Member
توی MMB اشیا حالت Disable رو ندارن، بنابراین رایج ترین راه اینه که شی مورد نظر رو با یک شی (در این مورد نامرئی) پوشش بدین که بهترین گزینه HotSpot هست.
به این ترتیب که روی Button هایی که قصد غیرفعال شدنشون رو دارید HotSpot هایی (Hidden) هم اندازه تعبیه کنید. کافیه در Script دکمه پاسخ صحیح دستور مرئی شدن HotSpot ها رو قرار بدین.

ممنون بایت پاسختان اما ای کاش مثه قبلی یه نمونه برام میساختین من زیاد سردرنیاوردم.میشه یه نمونه کوچک برام بسازین؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
فکر نمیکنم نوشتن یه Show یا Hide چندان سخت باشه و نیازی به نمونه داشته باشه

بهتره خودتون تلاش کنید تا یاد بگیرید

جدیدترین ارسال ها

بالا