مخفي سازي فولدر باWinRAR ,بيلدر

سلام اين يه برنامه هست كه من درستش كردم با كلي نقص اگه ميتونيد كمك كنيد با
نظر هاتون و پيشنهاد هايي كه داريد

sallam
mazerat ,am 2ost dashtam bezaram ama ma moshkele UpLODE movaje boodam
mitooniid az inADDRES beghiriidesh...
mer30
komak konid vase takmilesh:)

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
لطفا سرس کار رو قرار بدین و ضمنا از نوشتن به صورت پینگلیش هم پرهیز کنید.

سلام من معذرت مي خوام .... از بابت فينگليسي نوشتنم ( با يه كامپيو تر بودم كه فارسي نداشت)
آقاي silvercover من سعي ميكنم سرس رو هم قرار بدم ..{‌‌آخه آپلودش واسم سخته}

اين خود برنامه هستش.......
كه مي تونيد از اينجا دانلود كنيد

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز، من فایلتون رو دانلود کردم، ولی پسورد داشت، در نتیجه اصلاً نتونستم برنامتون رو اجرا کنم، پسوردش رو هم که ذکر نکردید
اگه نیاز به کمک دارید یا میخاید پروژتون رو به اشتراک بزارید، حداقلش اینه که ما بتونیم برنامتون رو اجرا کنیم...!

پس كو پسورد؟

من با ديال آپ 7 دقيقه طول كشيد تا فايل رو دانلود كنم

چرا از اول ننوشتي پسورد نداره !!!!!!!

نكنه ويروس توشه !

با كلي پوزش :
اين پسورد برنامه...... sayeha.777

فايل سورس فردا بدست شما عزيزان مي رسونم .....

بصورت OFFLINE مجداداّ معذرت مي خوام../

آخرین ویرایش:
اينم فايل سورس برنامه ........
از حالا بگم اين يه برنامه حرفه اي نيست......

دانلود كنيد
نظر فراموش نشه................:paint:

naseronline

Well-Known Member
من كه دانلود كردم يه فايل نوت پد باز شد كه نوشته هاش متاسفانه خوانا نبود... برنامه خوبه...اما يك كم بيشتر رو گرافيكش كار كني بهتره...

آخرین ویرایش:

splinter cell

Well-Known Member
سلام!برنامه تون جالب بود!ولی به نظر میومد میشد بیشتر روش کار بشه!و اینترفیس قشنگ تری براش ساخت.چون ایده قشنگی هست!چند تا سئوال و پیشنهاد:1-کار اون پلاگینی mmbmiscکه امبد شده چیه؟2-اگر روی سیستم یوزر برنامه وینرار نباشه برنامه شما میتونه بازم کار کنه؟فکری براش کردین؟3-بهتر نبود انتخاب اسم عکسی که قراره ذخیره بشه در اختیار یوزر باشه؟4-بعد ز اتمام کار بهتر نبود به فلش دستور استپ میدادین؟بعد مسیج باکس ظاهر میشد؟چون با خاتمه عمل کانورت و تا فشردن دکمه اوکی اون لودینگ داره واسه خودش کار میکنه و این یک کم مصنوعی بودن کار رو نمود میده!اما اینها هیچ کدوم فکر بکری که پشت این کار بوده رو کم رنگ نمیکنه! موفق باشید.

ubuntu

Member
چه طور بود............................................ .
نظر نمي دين؟......
مگه داري وبلاگ مي‌نويسي مي‌نويسي که هي نظر مي‌خاي؟
برنامه خوبيه. ميتونه بدرد بخور باشه. ولي خواهشاً از اين به بعد فيلهاتو فشرده کن.

سلام!برنامه تون جالب بود!ولی به نظر میومد میشد بیشتر روش کار بشه!و اینترفیس قشنگ تری براش ساخت.چون ایده قشنگی هست!چند تا سئوال و پیشنهاد:1-کار اون پلاگینی mmbmiscکه امبد شده چیه؟2-اگر روی سیستم یوزر برنامه وینرار نباشه برنامه شما میتونه بازم کار کنه؟فکری براش کردین؟3-بهتر نبود انتخاب اسم عکسی که قراره ذخیره بشه در اختیار یوزر باشه؟4-بعد ز اتمام کار بهتر نبود به فلش دستور استپ میدادین؟بعد مسیج باکس ظاهر میشد؟چون با خاتمه عمل کانورت و تا فشردن دکمه اوکی اون لودینگ داره واسه خودش کار میکنه و این یک کم مصنوعی بودن کار رو نمود میده!اما اینها هیچ کدوم فکر بکری که پشت این کار بوده رو کم رنگ نمیکنه! موفق باشید.

-----------------------------------------------------------------------------------------

---------- براي درست شدن text كافي هستش.... (CTRL+SHIFT ) چپ رو فشار بديد

---------------
---------------------------
سلام و ممنون از نظر هاي خوبتون ...
در جواب سئوال هاي شما مي خوام بگم
1. اون پلاگين واسه يه كاري بود كه چون نيمه كاره مون رهاش كردم ..(واسه پاك كردن يه شاخه ...)
2. اگه يوزه برنامه رو نداشته باشه ... { خوب بايد نصب كنه} ( شايد بشه امبدد كرد باهاش)
3. انتخاب اسم عكس ، چون در محيط داس برنامه عمل مخفي كردن رو انجام ميده {من براش راهي پيدا نكردم} شايد بشه در جايي كه كپي ميشه عوض كرد....
4. واسه فلش كاملا حق با شما هستش ..... (بايد متوقف بشه)
5. بازم ممنون از راهنمايي هاتون

آخرین ویرایش:

nevercom

برنامه جالبی هست، ولی همونطور که دوستان فرمودند، باید رو گرافیکش و البته چیدمان دکمه ها بیشتر و بیشتر کار کنین.

و اما پیشنهادات من:
ببینید ساز و کار برنامه ی شما این هست که یک فایل عکس و یک فایل RAR رو بهم متصل میکنه با این کد:
کد:
copy/b sayeha00.jpg + sayeha00.rar @2BAS.jpg
خب شما برای اینکار بجای اینکه فایلها رو به یک پوشه کپی کنید و فایل Bat رو اجرا کنید، میتونید این مراحل رو انجام بدید:
فایل عکس رو باز کنید و مسیر عکس رو برابر یک متغیر مثل Image$ قرار بدید
کد:
OpenFile("JPEG Files (*.jpg)|*.jpg|All Files|*.*||","*.jpg")
Image$=OpenFile$
** OR file$=<File>
و بعد فایل RAR رو هم بهمین شکل:
کد:
OpenFile("RAR Archive Files (*.RAR)|*.RAR|All Files|*.*||","*.RAR")
Archive$=OpenFile$
** OR RAR$=<File>
و بعد از یوزر بخاید که مسیر ذخیره ی فایل رو تعیین کنه:
کد:
SaveFile("JPEG Files (*.jpg)|*.jpg|All Files|*.*||","*.jpg")
FinalFile$=OpenFile$
و بعد با این کد عملیات اتصال فایلها رو انجام بدید:
کد:
Param$='HIDE, copy/b '+'"'+Image$+'" '+CHR(43)+ ' "'+Archive$+'" "'+ FinalFile$+'"'
Run("<System>\cmd.exe","Param$")
و برای کار با فایلهای RAR و Zip و... نیازی به نصب بودن برنامه ی WinRAR در سیستم کاربر نیست، شما میتونید فایل RAR.exe که ورژن Command-Line برنامه ی WinRAR هست رو Embedd کنید و ...
به این مثال که کار Silvercover عزیز هست یه نگاهی بندازید، مطمئناً چیزهای زیادی دستگیرتون میشه، و ما هم میتونیم در آینده ی خیلی نزدیک نسخه ی کامل شده ی برنامه ی خوبتون رو ببینیم...
http://www.mmbforums.com/ipb/index.php?showtopic=18390&st=0&p=108084&#entry108084
امیدوارم تونسته باشم کمکی - هرچند کوچک - به شما کرده باشم...

آخرین ویرایش:
کار نمی کنه (یا من درست متوجه نشدم)

خوب دوست عزیز من که انجام دادم ولی کار نکرد....
واسه خودم هم قبلا خواسته بودم این کارو بکنم(ولی ضعیف تر از چیزی بود که شما ذکر کردین) اما "داس" قبول نکر د
اگه میشه خودتون این خط رو برسی و توضیح بیشتری واسه اون بدید.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Param$='HIDE, copy/b '+'"'+Image$+'" '+CHR(43)+ ' "'+Archive$+'" "'+ FinalFile$+'"'
Run("<System>\cmd.exe","Param$")

تشکر​

nevercom

خوب دوست عزیز من که انجام دادم ولی کار نکرد....
واسه خودم هم قبلا خواسته بودم این کارو بکنم(ولی ضعیف تر از چیزی بود که شما ذکر کردین) اما "داس" قبول نکر د
اگه میشه خودتون این خط رو برسی و توضیح بیشتری واسه اون بدید.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
param$='hide, copy/b '+'"'+image$+'" '+chr(43)+ ' "'+archive$+'" "'+ finalfile$+'"'
run("<system>\cmd.exe","param$")

تشکر​
سلام،
حق با شماست، من تست کردم و متاسفانه جواب نداد !
از لحاظ تئوریک این دستور باید کار کنه و نباید مشکلی داشته باشه، تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید تو این دستور نباید از مسیر کامل فایلها استفاده کرد، یعنی فقط نام و پسوند فایل
توی هلپ ویندوز که نگاه کردم نوشته بود که میشه مسیر کامل فایل رو تو دستور بکار برد، ولی در تمام مثالهاش فقط از نام فایل استفاده کرده (بدون مسیر فایل)
مثل اینکه برای اینکه مشکلی پیش نیاد بهتر هست از همون متدی که خودتون استفاده کردین، استفاده کنین...
فقط یه پیشنهاد، برای اینکه انتخاب محل ذخیره ی فایل جدید به عهده ی کاربر باشه، اول از کاربر بخاید محل ذخیره ی فایل رو مشخص کنه، و بعد از تبدیل و اتمام کار، فایل تبدیل شده رو به محل انتخاب شده توسط کاربر منتقل کنید....

موفق باشید.

با سلام
يه راهنمايي مي خواستم
واسه ذخيره كردن با save file چيكار كنم
اگر يه فايل مثه a.jpgرو بخوام ذخيره كنم در يه مسير ديگه ، با يه اسم ديگه

nevercom

با سلام
يه راهنمايي مي خواستم
واسه ذخيره كردن با save file چيكار كنم
اگر يه فايل مثه a.jpgرو بخوام ذخيره كنم در يه مسير ديگه ، با يه اسم ديگه
اول مسیر ذخیره ی فایل رو با دستور SaveFile از کاربر بپرسید
مسیر برگشتی از این دستور در متغیر $OpenFile ذخیره میشه
نام فایل بدون مسیر ذخیره سازی در متغیر CBK_OpenFile ذخیره میشه
مسیر ذخیره ی فایل بدون نام فایل هم در متغیر CBK_OpenDir ذخیره میشه
حالا شما میتونید با استفاده از دستور SaveFile و متغیرهای بالا و با استفاده از دستور SysCommand برای کپی فایل، فایل موردنظرتون رو به مسیر دلخواه کپی کنید

کد:
[COLOR=#000090][B]SaveFile[/B][/COLOR]("All Files|*.*||","*.*") 
[COLOR=#009000]**OpenFile$ = Full path[/COLOR] 
FileName$=[COLOR=#0000ff]CBK_OpenFile[/COLOR] 
DirPath$=[COLOR=#0000ff]CBK_OpenDir[/COLOR] 
SourceFile$=[COLOR=#800000]'<Embedded>\MyFile.txt'[/COLOR] 
[COLOR=#0000ff]If[/COLOR] (OpenFile$<>[COLOR=#800000]''[/COLOR]) [COLOR=#0000ff]Then[/COLOR] 
  [COLOR=#000090][B]SysCommand[/B][/COLOR]("CopyFile","SourceFile$,OpenFile$") 
[COLOR=#0000ff]Else[/COLOR] 
[COLOR=#0000ff]End[/COLOR]
و یا
کد:
[COLOR=#000090][B]SaveFile[/B][/COLOR]("All Files|*.*||","*.*") 
[COLOR=#009000]**OpenFile$ = Full path[/COLOR] 
FileName$ = [COLOR=#0000ff]CBK_OpenFile[/COLOR] 
DirPath$ = [COLOR=#0000ff]CBK_OpenDir[/COLOR] 
SourceFile$ = [COLOR=#800000]'<Embedded>\MyFile.txt'[/COLOR] 
DestFile$ = [COLOR=#0000ff]CBK_OpenDir[/COLOR] + [COLOR=#800000]'AnotherName.txt'[/COLOR] 
[COLOR=#0000ff]If[/COLOR] (OpenFile$<>[COLOR=#800000]''[/COLOR]) [COLOR=#0000ff]Then[/COLOR] 
  [COLOR=#000090][B]SysCommand[/B][/COLOR]("CopyFile","SourceFile$,DestFile$") 
[COLOR=#0000ff]Else[/COLOR] 
[COLOR=#0000ff]End[/COLOR]

جدیدترین ارسال ها

بالا