مختصات صفحه (لطفا کمکم کنید)

سلام
خسته نباشید.
من می خواهم قسمتی از صفحه را با استفاده از مختصات تعیین کنم و اگر در آن قسمت کلیک شد یک عملی انجام شود مثلا به صفحه دیگری برود.
لطفا کمکم کنید.
خیلی عجله دارم.
ممنون:-?

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
درست سوالتون رو متوجه نشدم، ولی اگر منظورتون این هست که با کلیک بر روی قسمت خاصی از صفحه کدی اجرا بشه، میتونید از HotSpot استفاده کنید
اگر هم نمیخاید یا نمتونید از HotSpot استفاده کنید، میتونید یک اسکریپت تایمر بسازید که مکان موس رو هر لحظه چک کنه و اگر در محدوده ی تعیین شده عمل کلیک صورت گرفت، دستور موردنظرتون رو اجرا کنه
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2]MLeft = [color=#000090][b]MouseLButton[/b][/color]() 
[color=#0000FF]If[/color] (MLeft) [color=#0000FF]Then[/color] 
  MX = [color=#000090][b]Mou***[/b][/color]() 
  MY = [color=#000090][b]MouseY[/b][/color]() 
  [color=#0000FF]If[/color] (MX>X1 & MX<[color=#0000FF]X2[/color] & MY>Y1 & MY<[color=#0000FF]Y2[/color]) [color=#0000FF]Then[/color] 
    [color=#000090][b]NextPage[/b][/color]() 
  [color=#0000FF]Else[/color] 
  [color=#0000FF]End[/color] 
[color=#0000FF]End[/color] 
[color=#000090][b]ScriptTimer[/b][/color]("CheckPOS","[color=#ff0000]50[/color]")[/SIZE][/FONT]
در این اسکریپت اگر ماوس کلیک بشه چک میکنه که مکان نمای موس در چه مختصاتی قرار داره، اگر موس در محدوده ی تعیین شده (X1, Y1, X2, Y2) بود به صفحه ی بعد میره، شما باید مختصات مورد نظرتون رو در متغیرهای X1, Y1, X2, Y2 مشخص کنید

سلام
دستتون درد نکنه.
از HotSpotاستفاده نمیکنم چون که HotSpot روی swf کار نمیکنه و وقتی HotSpot روی فلش می زاریم فلش زیرش کار نمیکنه.
شما فرمودید که از متغیرهای X1, Y1, X2, Y2 استفاده کنم ولی چطوری این متغیر هارو تعریف کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
تعریفشون خیلی راحت هست،
مثلاً فرض کنید قسمت مورد نظر شما دارای مختصات (100,90) , (110,99) هست، خب شما باید متغیرهای X و Y را اینجوری تعریف کنید:
X1 = 100
X2 = 110
Y1 = 90
Y2 = 99
توجه کنید که این متغیرها باید قبل از اجرای اسکریپت، مثلاً در Page Start تعریف بشه تا اسکریپت بدرستی کار کنه
[ویرایش]: تو اسکریپت بالا قسمتی از کد بصورت *** در اومده که بخاطر سیستم فیلترینگ سایت هست، اصل کد Mouse X هست (البته بدون فاصله)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا