مخترع Ctrl+Alt+Del !

Zyklon X

Member
توسط: یاسر سوری به نقل از ايران اي تي

دیوید برادلی کد یکی از مشهور ترین کلید های ترکیبی جهان را نوشته است. ترکیب سه کید Ctrl+Alt+Del که از قدیم به سلام سه انگشتی معروف است.

در پارک تحقیقی مثلث در کالوریای شمالی امریکا به ملاقات مردی می رویم به نام دیوید برادلی که تنها 5 دقیقه وقت خود را صرف نوشتن برنامه ی کرد که سال هاي سال است که تمام کاربران کامپیوتر را در سراسر جهان به خود مشغول کرده است.
فشار دادن توام این سه کلید کامپیوتر ها را مجبور می سازد بر خلاف میل خود خاموش و روشن شده و به اصطلاح دوباره بوت شوند و به این ترتیب مزد تمرد و سرکشی خود را بچشند.

خود برادلی می گوید: نمی دانستیم این کار قرار است به نشانه ی از فرهنگ تبدیل شود.من کار های خیلی زیادتری نسبت به Ctrl+Alt+Del انجام داده ام ولی متآسفانه و از بخت بد برای این یکی معروف شده ام!

Zyklon X

oxygenws

Active Member
خوب شد اختراع کرد، وگرنه تو ویندوز با این هنگ های متوالی چکار می کردیم!!

من ازت تشكر مي كنم كه كپي رايت رو رعايت كردي ولي چرا تو اسم سايتي كه ازش برداشتي رو ننوشتي اين مقاله از كجا اومده من دوست داشتم اسم اونم بگي ضمنآ من اينو از ايران اي تي بر نداشتم من از يه مجله كامپيوتري برداشتم و تو سايتي كه توش عضو هستم گذاشتم . اسم سايت www.nedanews.com شما هم عظو اين سايت بشيد تا يك سايت خوب و پر محتوا درست كنيم

magid

Member
oxygenws گفت:
خوب شد اختراع کرد، وگرنه تو ویندوز با این هنگ های متوالی چکار می کردیم!!
اكسيژن جان با استفاده از اين كيبورد ديگه هيچ مشكلي تو ويندوز نخواهيد داشت :oops:
اين كيبورد آخر محصول ماكروسافت است كه قراره با ويندوز لانگهورن به بازار عرضه بشه
:wink: :oops:
[align=center:5ad31a95b7]
ctrl-alt-del.jpg
[/align:5ad31a95b7]

من به كسانيكه از ويندوز استفاده مي كنند پيشنهاد مي كنم براي خلاصي از هنگ كردن ويندوز از اين كيبورد عالي استفاده كنند :oops: :wink:

با تشكر
مجيد( :wink: )

iman_ebru

Active Member
eeeeeeeeeeeeeeeeee
چه جالب!
خيلي باحالي مجيد.
من فكر كردم جديه و منتظر بودم ببينم اين كيبورد هاي جديد ديگه چه مدلي هستند كه يه دفعه ضايع شد.!!

ممنون

ضمنا Zyklon X جان از شما هم تشكر ميكنم

magid

Member
iman_ebru گفت:
eeeeeeeeeeeeeeeeee
چه جالب!
خيلي باحالي مجيد.
من فكر كردم جديه و منتظر بودم ببينم اين كيبورد هاي جديد ديگه چه مدلي هستند كه يه دفعه ضايع شد.!!

ممنون

ضمنا Zyklon X جان از شما هم تشكر ميكنم
:oops: :wink: :oops:
باحالي از خودتونه ايمــــــــــــــــــــــــــــان جان!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا