محمدرضا شجریان - Digital Painting

وضعیت
موضوع بسته شده است.

.:. soroosh .:.

Active Member
قصد توهین ندارم دوست عزیز و اصلا نمیدونم مدیران اجازه ادامه این بحث را میدن یا ...
اما فکر میکنم این مسائل پیش اومده بیشتر به دلیل خود بزرگ بینی باشه .
اگه دقت کنید هیچ کدوم از دوستان نگفتن این کار شما اشتباه هست . یا زشت هست یا مشکل داره یا ...
فقط همه از نظر اجرای کار شبهه براشون پیش اومده بود .
و خیلی از دوستان مثل خود من بسیار دوست داشتم از روند کاریتون در جریان باشم و مراحل کار را ببینم تا به اطلاعاتم اضافه بشه یه چیزی یاد بگیرم و بتونم خودم هم کاری انجام بدم و ...
مثلا برای خود من زمانی که میخوام کاری بزارم داخل گالری سه بعدی .
خودم خوشم نمیاد که وایر فریم کارم را بزارم داخل انجمن .
اما خب جزء قوانین هست ، پس میزارم .
یا حتی اگر دوستان وایر بیشتر بخوان میزارم . یا حتی رندر خام کار من را بخوان میزارم .
اینها فکر نمیکنم از کلاس کاری من کم کنه . یا بخواد باعث از بین بردن غرور بنده بشه یا بخواد توهین به من یا کارهای من به حساب بیاد و ...
شما هم خب اگر همون ابتدا قبول میکردید که مثلا در کار بعدی چند تا عکس از مراحل کار هم میزاشتید به نظر خودتون که اگر بخواید واقع بین باشید ، آیا مشکلی براتون پیش میومد ؟ از ارزش کاری شما چیزی کاسته میشد ؟
این تاپیک به اینجا میرسید ؟ و و و ...
نمیدونم والا ...
به هر حال میبخشید اگر جایی از صحبتم تند برخورد کردم یا تند بیان کردم . باز هم میگم هیچ کجای حرفم قصد جسارت نداشتم و هر فردی چه بشناسمش و چه آشنایی نداشته باشم برام ارزشمند هست . پس ...

و امیدوارم همیشه رو به پیشرفت باشید .
با آرزوی موفقیت .

sam_tehranie

New Member
خیلیخ وب بودش ممنونم ولی منم با دوستم موافقا خیلی بلور شده ولی در کا عالی بود براش خوبیه باشد که در آینده براشه خودتو برای ما قرار بدهی خوشحال میشیم.

explosion

Banned
خوبیش اینه که همه اولش مینویشن راستش قصد توهین ندارم ! :wink:
موافق تکرار مکررات نیستم . نظرم رو در مورد Wip گفتم .
راستش من خودبزرگ بین نیستم البته قبول دارم تا حدی مغرور هستم ولی خودم رو در حد خودم بزرگ میدونم نه بیشتر .
نه sorosh من ناراحت نشدم از شما و همین که نظرت رو میگی ارزش داره . ممنون .
راستش به نظر من هر کس اخلاق خاص خودش رو داره و مساله ای که شما رو اذیت نمیکنه دلیل بر این نمیشه که من رو هم اذیت نکنه .
موفق باشید .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
راستش رو بخواید من نه Wip میزارم نه دیگه DPیا به قول شما تصویر ادیت شده .

دوست عزيز اين انجمن و بچه هاي اون به كارهاي من و شما و ديگران هيچ احتياجي نداره!
اين من و شما هستيم كه دوست داريم كارهامون رو توي يه جمع عمومي بذاريم تا مشكلات برطرف بشه.
اونقدر افراد بزرگتر و حرفه اي تر از من نوعي توي اين انجمن اومدن و رفتن كه تعدادشون از دست در اومده!
ولي انجمن همچنان داره به كار خودش ادامه ميده! چه با من نوعي چه بدون من.
امروز من اينجا هستم و فردا معلوم نيست باشم يا نباشم. ولي اين انجمن محتاج من يا هر كس ديگه اي نيست.

راستش رو بخواین برام سخته بعد از این همه زحمت بیام و مرحله به مرحله خودم رو ثابت کنم . راستش رو بخواین غرورم اجازه نمیده .

فكر نميكنم با چيزايي كه من يا بقيه ي بچه ها گفتم غرور كسي شكسته بشه.
خود من تا الان 100 تا كار براي نظرخواهي گذاشتم.
همين الان توي بخش نظرخواهي يه كار گذاشتم و بعضي از بچه ها اومدن گفتن اصلا خوب نشده!!
اين بايد باعث بشه كه من غرورم شكسته بشه و بگم واي شكست خوردم و ...!
برعكس من ميرم ايراداتي كه از نظر عموم تو كارم ديده شده و بنظرم منطقي هم مياد رو رفع ميكنم.
اين اسمش ميشه پيشرفت كردن و از بين بردن ايرادات نه شكسته شدن غرور.

شما میمونید و این تاپیک . هر جور خواستید جو رو بر علیه من با بازی با کلمات درست کنید .

يكي از بدترين عادتهاي اكثر ما ايرانيا اينه كه تا زماني كه همه از كارهامون تعريف كنن فكر ميكنيم همه دوست ما هستن
ولي زماني كه يه نفر بياد و واقعا و از روي حسن نيت به كارمون نقدي رو وارد كنه فكر ميكنيم داره جوسازي ميكنه يا بر عليه
ما حرف ميزنه و ...
آخه من يا ديگران با شما ، خداي نكرده چه دشمني اي داريم؟! كدوم يكي از ما جاي اون يكي رو تنگ كرده؟!
كه بخوايم بر عليه همديگه جوسازي كنيم و با كلمات بازي كنيم و ...؟!

حتی اگر من از این سایت اخراج هم بشم ! باز هم Wip کارم رو نمیزارم !
دوست عزيز بحث اخراج و اين حرفا نيست! مگه تو اين انجمن حكومت نظامي ئه كه ما بگيم هر كي از اين خط قرمز رد شد بايد
دارش بزنيم! ولي خوب بايد قوانين انجمن رو چه من مدير و چه ساير كاربرا رعايت كنيم و در صورتي كه كسي از قوانيني كه هممون
موقع عضويت پذيرفتيم تخطي كنه بايد طبق قانوني كه از قبل نوشته شده برخورد بشه.
در كل من نوعي اينجا اومدم كه 10 تا چيز از شما ياد بگيرم و اگر در توانم باشه 2 تا چيز هم به شما ياد بدم.
ولي اين رو بدونيد ، شمايي كه آواتارتون و امضاتون رو از نمونه كارهاي حامد طالباني عزيز ميذاريد ، و ميگيد كه واقعا ايشون رو
دوست داريد ، چقدر ايشون رو ميشناسيد؟ چقدر با فعاليتهاشون توي اين انجمن آشنا هستيد؟
هيچ ميدونيد كه خود حامد هم زماني كه اينجا فعاليت ميكرد ، WIP بعضي كارهاش رو هم ميذاشت؟
كسي به حامد شك داشت؟ كسي ميگفت تو فلان و بهمان؟ وقتي WIP‌ ميذاشت ميگفت واااي غرورم شكسته شد؟
محض اطلاع بگم كه فقط يكي دو نفر اون موقع از حامد خواسته بودن كه يه توضيح كوچيك در مورد نحوه ي اجراي فلان قسمت
بده و ايشون برداشت و يكي از كارهاش رو كلا WIP گذاشت!
اينم لينكش كه متاسفانه عكس اون موقع خراب شد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=473779#post473779
و من بعدش توي اين لينك دوباره آپلودش كردم:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=473945&postcount=10

فکر نمیکنم لازم باشه من برای اینکه نظر مثبت شما رو داشته باشم بشینم و بیش از 100 لایه رو جدا کنم که یک Wip بسازم .

در مورد WIP هم گمونم شما منظور من رو درست متوجه نشديد!
WIP مخفف Work In Progress هست. يعني كافيه شخص فقط از 6-7 مرحله از كاري كه انجام داده اسكرين شات بذاره
و در مورد هر مرحله يه توضيح چند خطي بده.
وگرنه من هيچ جاي حرفم نگفتم كه شما 100 لايه ي كار رو جدا كنيد و ...

در حالی که خانم مانی و سارا هر دو در اون پست ها نظر دادن و حتی خانم سارا دو تا از طرح ها رو برای تاپ گالری پیشنهاد کردن .

من هيچ موقع تا زماني كه از يك موضوع مطمئن نباشم درباره اش نظري نميدم.
در مورد اين طرح نظر من اينه كه كار شما ديجيتال پيتينگ نبوده.
حالا شما ميگيد بوده و روي حرفتون هم اصرار داريد ديگه اون بحثش جداست.

در مورد مچ گیری naserdj که لطف کردن کار غرور رو هم آوردن تو طرح های کپی تشکر میکنم . به تشکر های این پست توجه کنید !
راستش من در این مورد دعوت میکنم از دوستان لینکی رو که ایشون گذاشتن و خانم سارا ( مدیر چند ساله این انجمن ) تشکر کردن ! رو ببینید .

من به اين خاطر از پست ايشون تشكر كردم كه ابتداي حرفشون رو قبول داشتم.
وگرنه با لينكي كه گذاشتن كاري نداشتم و اصلا لينك رو هم نديدم.
چون نيازي به اين كارها و قرار دادن لينك و اين چيزا نيست.
مگه من نظري كه ابتداي اين تاپيك دادم رو بر اساس لينك يا عكس ديگه اي دادم كه حالا بخوام تشكر كنم يا تائيد و تمجيدش كنم؟!
من چيزي رو كه دارم ميبينم و بهش اعتقاد دارم و بيان كردم.

من نهایتا خوشحالم . وقتی کسی میاد و میگه این کپی هست . مطمئنا شباهت بیش از حد طرح من به عکس باعثش شده که برای من باعث افتخار .
بله منم اميدوارم كه من و سايرين اشتباه كرده باشيم و شما واقعا اونقدر مهارت داشته باشيد و حرفه اي باشيد كه كمترين شباهتي توي
كارهاتون با عكس اصلي وجود داشته باشه.
ولي خوب بايد مشخص بشه كه آيا واقعا حرف شما درسته يا خداي نكرده (!) حرف سايرين و اين خيلي مهمه.
يكي از دلايلي هم كه من تا الان اين تاپيك رو نبستم اين بوده كه همين موضوع روشن بشه.

evt

Member
explosion عزیز بهتر نیست ادبیات بهتری به کار می گرفتید تا تاپیک به بیراهه نره .
کار بسیار خوبی شده ومن خوشم اومد هر چند به نظر من هم کار زیادی به عکس شبیه شده و این از ارزش ها Digital Painting کم میکنه . این رو بدون که رئال کار کردن در نقاشی سالهاست که جای خود رو به عکاسی داده و هزینه رئال کردن در نقاشی بالا است . منظورم از هزینه پول نیست بلکه وقت و هدف نهایی کار هست

سلام این کارت حرف نداره و از همه ی دوستان تشکر می کنم ولی چند تا مشکل یا شباهت
http://img.majidonline.com/pic/236817/sda.jpg
حالا هرکی با من موافق است اعلام کنه بعد اگر پر بود شما دوست عزیز باید (به خاطر شک زیاد ، نمی خوام زور بگم )کارت را بزاری همون wip
آزرو مند آرزوهای سبزتان داش ممد

explosion

Banned
سلام دوباره :wink:
از دوستان که نظر دادن تشکر میکنم و تا جایی که یادم میاد لحن خارج از شئونات نداشتم . شاید یک کمی تند صحبت کرده باشم اما توهینی به کسی نکردم . حداقل امیدوارم اینطور بوده باشه .
من فقط در یک مورد عذر میخوام اون هم تشکری بود که خانم سارا در پست naserdj کرد . راستش من فکر کردم شما کل پست رو قبول دارید در هر حال فکر نمیکنم برای یک خط از یک چنین پستی باید تشکر کرد . بازم پوزش میطلبم . :rose:
راستش در مورد حامد طالبانی هم باید بگم ایشون شاید تمایل به این کار داشته . ( البته این رو هم بگم که ایشون کارشون قابل قیاس با من نیست و اگه به کارهامون نگاه کنید اصلا رشته ما با هم فرق میکنه )
شاید من هم در آینده کاری رو نه تنهابه صورت wip بلکه به صورت آموزشی بزارم .
راستش خانم سارا در این چند سال با مفهمو wip آشنا هستم . نمیدونم سایر دوستان چطور کار میکنن ولی من برای کارم از لایه های زیادی استفاده میکنم و راستش کارهام شلوغ هستش و برای ارائه wip چند لایه رو باید یکی کنم تا یک مرحله رو بتونم در بیارم .
خانم سارا من درخواست میکنم دیگه از این سیستم نقل قول استفاده نکنید .
چون شما میاید یک جمله من رو بر مدارید و جوابش رو میدید .
این برای من و شما که بحث های قبلی رو خوندیم مشخص هست که به چه موردی اشاره میکنید ولی یکی که تازه میاد متوچه نمیشه و یک جورایی تحت تاثیر قرار میگیره .
الان اگه به یکی بگید بیاد و این نقل قول ها رو بخونه شما تبدیل به فرشته میشید و من به یک دیو پلید !
پس اگر دوستان تمایل دارن متوجه بحث بشن میتونن پست های قبلی رو مطالعه کنن .
این رو هم میدونم که کسی به طرح من نیازی نداره . حتما همین طوره ( لطفا جوسازی نکنید ) .
در نهایت باید بگم تمایلی به اثبات کارم ندارم همونطور که قبلا گفتم . ( دوستان در مورد طرز فکرشون مختارن )
در آینده اگر خدا خواست همین مقدار که بلدم در خدمت دوستان هستم .
در مورد نظرات هم یادم رفت بگم . من به به و چه چه نمیخوام من نقد میخوام در کنارش اگر کسی اعتقاد داره کار من مال من نیست متاسفانه کاری از دستم بر نمیاد و در حد یک نظر قبول میکنم .
فکر میکنم این تاپیک به جای نظر خواهی شده رفع ابهام دوستان .
اگر تمایل داشتید تمومش کنید . فکر کنم به اندازه کافی این طرح زیر سئوال رفت .
موفق باشید عزیزان .

آخرین ویرایش:

explosion

Banned
داش ممد شما بالاخره میخواید ثابت کنید که کپی هست یا نیست ؟
یک جا نوشتید رنگ اصلی با همون مقیاس .
جای دیگه نوشتید مقیاسش فرق میکنه !
خوب این دلیل بر چی میشه ؟!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
پس اين بحث ظاهرا از طرف شما پاسخ روشني نداره.

بنابراين خواهشي كه دارم اينه كه ديگه از اين نمونه كارها توي اين انجمن نذاريد
مگر اينكه همراه با توضيح كامل + مراحل كار wip‌ باشه تا حداقل براي من اين شبهه پيش نياد كه شعور من
و ديگران رو به بازي گرفتيد!!

اين بحث هم ظاهرا فايده ي خاصي نداره و ادامه اش سودي به حال كسي نداره.

قفل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا