.:. soroosh .:.
Active Member
قصد توهین ندارم دوست عزیز و اصلا نمیدونم مدیران اجازه ادامه این بحث را میدن یا ...
اما فکر میکنم این مسائل پیش اومده بیشتر به دلیل خود بزرگ بینی باشه .
اگه دقت کنید هیچ کدوم از دوستان نگفتن این کار شما اشتباه هست . یا زشت هست یا مشکل داره یا ...
فقط همه از نظر اجرای کار شبهه براشون پیش اومده بود .
و خیلی از دوستان مثل خود من بسیار دوست داشتم از روند کاریتون در جریان باشم و مراحل کار را ببینم تا به اطلاعاتم اضافه بشه یه چیزی یاد بگیرم و بتونم خودم هم کاری انجام بدم و ...
مثلا برای خود من زمانی که میخوام کاری بزارم داخل گالری سه بعدی .
خودم خوشم نمیاد که وایر فریم کارم را بزارم داخل انجمن .
اما خب جزء قوانین هست ، پس میزارم .
یا حتی اگر دوستان وایر بیشتر بخوان میزارم . یا حتی رندر خام کار من را بخوان میزارم .
اینها فکر نمیکنم از کلاس کاری من کم کنه . یا بخواد باعث از بین بردن غرور بنده بشه یا بخواد توهین به من یا کارهای من به حساب بیاد و ...
شما هم خب اگر همون ابتدا قبول میکردید که مثلا در کار بعدی چند تا عکس از مراحل کار هم میزاشتید به نظر خودتون که اگر بخواید واقع بین باشید ، آیا مشکلی براتون پیش میومد ؟ از ارزش کاری شما چیزی کاسته میشد ؟
این تاپیک به اینجا میرسید ؟ و و و ...
نمیدونم والا ...
به هر حال میبخشید اگر جایی از صحبتم تند برخورد کردم یا تند بیان کردم . باز هم میگم هیچ کجای حرفم قصد جسارت نداشتم و هر فردی چه بشناسمش و چه آشنایی نداشته باشم برام ارزشمند هست . پس ...
و امیدوارم همیشه رو به پیشرفت باشید .
با آرزوی موفقیت .
اما فکر میکنم این مسائل پیش اومده بیشتر به دلیل خود بزرگ بینی باشه .
اگه دقت کنید هیچ کدوم از دوستان نگفتن این کار شما اشتباه هست . یا زشت هست یا مشکل داره یا ...
فقط همه از نظر اجرای کار شبهه براشون پیش اومده بود .
و خیلی از دوستان مثل خود من بسیار دوست داشتم از روند کاریتون در جریان باشم و مراحل کار را ببینم تا به اطلاعاتم اضافه بشه یه چیزی یاد بگیرم و بتونم خودم هم کاری انجام بدم و ...
مثلا برای خود من زمانی که میخوام کاری بزارم داخل گالری سه بعدی .
خودم خوشم نمیاد که وایر فریم کارم را بزارم داخل انجمن .
اما خب جزء قوانین هست ، پس میزارم .
یا حتی اگر دوستان وایر بیشتر بخوان میزارم . یا حتی رندر خام کار من را بخوان میزارم .
اینها فکر نمیکنم از کلاس کاری من کم کنه . یا بخواد باعث از بین بردن غرور بنده بشه یا بخواد توهین به من یا کارهای من به حساب بیاد و ...
شما هم خب اگر همون ابتدا قبول میکردید که مثلا در کار بعدی چند تا عکس از مراحل کار هم میزاشتید به نظر خودتون که اگر بخواید واقع بین باشید ، آیا مشکلی براتون پیش میومد ؟ از ارزش کاری شما چیزی کاسته میشد ؟
این تاپیک به اینجا میرسید ؟ و و و ...
نمیدونم والا ...
به هر حال میبخشید اگر جایی از صحبتم تند برخورد کردم یا تند بیان کردم . باز هم میگم هیچ کجای حرفم قصد جسارت نداشتم و هر فردی چه بشناسمش و چه آشنایی نداشته باشم برام ارزشمند هست . پس ...
و امیدوارم همیشه رو به پیشرفت باشید .
با آرزوی موفقیت .