Farrokh
Active Member
دوستان همگی درست میگین
به نظر بنده ایده برای شروع طراحی یه اصل مهمه ولی این موضوع به نظر خود طراح برمیگرده. ممکنه یه نفر بیاد و برای این موضوع از یه چیزی مثل شعر الهام بگیره و چند تا حجم رو بغل هم ردیف کنه که با همدیگه متفاوتند و چند تا حجم رو روبروی اونها قرار بده که کاملا شبیه به هم باشن و مثلا بگه می خواستم از قالب غزل الهام بگیرم ( این ایده اول آزمون به ذهنم رسید ولی بیخیالش شدم ... به یکی از دوستان گفتم سر جلسه... اون بدبخت فلک زده هم خوشش اومدو همون ایده رو ادامه داد ...خدا به خیر کنه)... ولی در عمل کسی که معماری رو میبینه و درک میکنه دیگه از ایده های معمار محترم که خبر نداره ... فقط فرم رو میبینه . هر کسی هم برداشت خودشو داره
من اگه بشینم و یه ساعت روی این فرمی که طراحی کردن فکر کنم هزار تا ایده به ذهنم میاد که میشه اونا رو به عنوان کانسپت طراحی به مشتری قالب کرد ( همون کاری که اکثرا انجام میدن)
مثلا همین کوربوزه جون... یه کلیسا طراحی کرده که شبیه همه چیز هست به غیر معماری در واقع با اصل معماری کلیسا هم کاملا در تضاده ... ولی ولی... هر کسی این کلیسا رو دیده خوشش اومده حتی منتقدای معماری... حالا چرا؟
به خاطر کانسپت؟ ... نه
من رویه کانسپت و ایده بحث نمی کنم . هر کی نظری داره. و نظرش محترمه
این بند انگشتی مربوط به سطر سبزه
البته این کار لوکوربوزیه از این جهت خیلی مهمه که در زمان خودش واقعا نو آوری بوده
راستی
ورژن دوم کارت خیلی جذاب تر شده
روح بیشتری داره
خوشم میاد روی پست پروداکشن کارات خوب کار می کنی