محض خاطر حمايت از مكس!!

corel

Active Member
بابا لباس رو چه جوري بايد تو مكس درآورد
ما كه مايا رو ترجيح مي ديم ولي به مكس مسلط تريم(در حال حاضر!).لااقل اساتيد مكس محض خاطر حمايت از اين نرم افزارم كه شده، اين مساله رو توضيح بدن. :wink:

پلاگين Cloth FX مخصوص همين كار يعني طراحي لباس هستش اما نميدونم از كجا بايد دانلودش كني من شنيدم قرار كه اين پلاگين رو شركت Discreet مجاني به مشترياش بده اما نميدونم ما هم ميتونيم دانلود كنيم يا نه
خدا كنه كه بشه
در ضمن اگر با مايا بلدي با مايا اين كارو انجام بده بعد Export كن به مكس به راحتي آب خوردن

corel گفت:
بابا پس اين راكتور cloth چيه كه تو مكس 6 اومده؟ :?:
دوست عزيز Reactor Clothes يك شبيه سازي خيلي ساده است براي انداختن پارچه روي اشيا كه نخايم دو ساعت وقت تلف كنيم پارچه طراحي كنيم ولي Cloth FX پلاگين اختصاصي طراحي لباس است براي اينكه بتوني اين پلاگين رو راحت استاد شي اصول طراحي لباس رو ياد بگير چون اين پلاگين بر اساس طراحي لباس در طبيعت واقعي خودمونه?OK
اگه پهناي باندت هم زياد برو به اين لينك
http://www4.discreet.com/3dsmax/3dsmax.php?id=870
دوتا آموزش تصويري اول مال لباس هستش بقيش مال ابزاراي جديد مكس 7 هستش
Enjoy Using :wink:

=royal=

Member
خوب آره ولي بايد لود كني ولي به مكس export نداره بلكه به يه فايلي تبديل ميكنه كه مكس هم ميتونه import كنه

Marzban

Well-Known Member
=royal= گفت:
خوب آره ولي بايد لود كني ولي به مكس export نداره بلكه به يه فايلي تبديل ميكنه كه مكس هم ميتونه import كنه
خوب طبيعيه كه نبايد داشته باشه چون مايا چيزهايي داره كه براي مكس قابل استفاده نيست

corel

Active Member
مرسي مسعود با آدرسات كلي حال كردم. حالا باشه فايلا رو بگيرم نگاه كنم ببينم جه جوريه. الان يكيش دانلود شد و چيز جالبي به نظر مياد. همون كه يه زنه وايساده وسط صفحه.

corel

Active Member
اولش هول شدم!

مسعود شفیعی گفت:
corel گفت:
بابا پس اين راكتور cloth چيه كه تو مكس 6 اومده؟ :?:
دوست عزيز Reactor Clothes يك شبيه سازي خيلي ساده است براي انداختن پارچه روي اشيا كه نخايم دو ساعت وقت تلف كنيم پارچه طراحي كنيم ولي Cloth FX پلاگين اختصاصي طراحي لباس است براي اينكه بتوني اين پلاگين رو راحت استاد شي اصول طراحي لباس رو ياد بگير چون اين پلاگين بر اساس طراحي لباس در طبيعت واقعي خودمونه?OK
اگه پهناي باندت هم زياد برو به اين لينك
http://www4.discreet.com/3dsmax/3dsmax.php?id=870
دوتا آموزش تصويري اول مال لباس هستش بقيش مال ابزاراي جديد مكس 7 هستش
Enjoy Using :wink:

راستش اولين دفعه كه صفحه اون سايته باز شد، هول شدم و فوري يكيشو دانلود كردم بعدديدم كه اي بابا اين كه مال لباس نيست و نوشته ات رو كه خوندم ديدم تاكيد كردي كه فقط دوتاي اولش مال لباسه ولي من حواسم نبود. حالا اون دو تاي ديگه رو هم دانلود كردم و چيزاي جالبي اند. اون كاراكتر دوميه عجب چيز باحاليه ها. خودتم اونا رو ديدي؟ :wink:

corel

Active Member
yousefi_m گفت:
از پلاگين مجاني Simcloth
هم ميشه استفاده كرد

مي شه بيشتر توضيح بدي؟ اون فيلمايي كه مسعود آدرس داد من ديدم خيلي عالي بود ها. يه طراحي مي كرد به جرات مي تونم بگم در حد Maya . :!:
بعد ضمنا اين پلاگينه رو از كجا ميشه گير آورد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا