محرم - بیل برد خیابانی - تراکت

IndianBoy

Member
تو رو خدا دوباره نگیم که بین مردم اینطوری جا افتاده و فلان و بهمان چون این خود ما طراحا هستیم که یه چیزی رو بین مردم جا میندازیم و بعد هم انتظار داریم ازمون انتقاد نشه!!

حرف شما درسته سارا خانوم ...
ولي بعضي وقتا يا شايدم بيشتر اوقات اين سفارش دهنده هستش كه ميگه مثلا ميخوام اسم مداح يا سخنران درشت باشه كه اونوقت بيچاره طراح كاره اي نيست ....

موفق باشي ..
ايليا

Ali 59

Well-Known Member
حرف شما درسته سارا خانوم ...
ولي بعضي وقتا يا شايدم بيشتر اوقات اين سفارش دهنده هستش كه ميگه مثلا ميخوام اسم مداح يا سخنران درشت باشه كه اونوقت بيچاره طراح كاره اي نيست ....

موفق باشي ..
ايليا

ايليا جان در اين زمينه هاي بخصوص طراح حق نداره هويت فرهنگي و اعتقادي خودش رو بخاطر سليقه و هوا و هوس مشتري زير سوال ببره... اين كه مشتري به من ميگه فلان كار رو بكن و فلان كار رو نكن حرف و توجيه غلطيه..چه بعضي اوقات و چه بيشتر اوقات در هر حال اين وظيفه طراحه كه گرفتار و آلوده فرهنگ غلط مشتري نشه... متاسفانه عملا اين اتفاق ميافته چون (خيلي عذر ميخوام) اكثريت قريب به اتفاق ما جرأت به زبان آوردن كلمه " نه " رو نداريم.

amrdesign

Member
به نظر من كارت خوب شده.. هم سادس هم اينكه به مراسم مذهبي مياد ولي خوب اين روزا اين طرحا معمولي شده ديگه ولي كارت قشنگه....ايول..

amrdesign

Member
ايليا جان در اين زمينه هاي بخصوص طراح حق نداره هويت فرهنگي و اعتقادي خودش رو بخاطر سليقه و هوا و هوس مشتري زير سوال ببره... اين كه مشتري به من ميگه فلان كار رو بكن و فلان كار رو نكن حرف و توجيه غلطيه..چه بعضي اوقات و چه بيشتر اوقات در هر حال اين وظيفه طراحه كه گرفتار و آلوده فرهنگ غلط مشتري نشه... متاسفانه عملا اين اتفاق ميافته چون (خيلي عذر ميخوام) اكثريت قريب به اتفاق ما جرأت به زبان آوردن كلمه " نه " رو نداريم.

حرف كاملا درستي ميزني ولي خوب از يه لحاظ هم نميشه به مشتري نه بگي كه. آخه اونه كه مي خواد بهت پول بده. همه مشتري ها كه از طراحي چيزي سرشون نميشه.ميگن ما پول مي ديم اون طرحي كه مي خوايم رو بايد واسمون درست كني.كاريشم نميشه كرد.خودتو ناراحت نكن حالا :)

tandisdesign

Well-Known Member
نه نه بحث پول به هیچ عنوان مطرح نیست
ببینید
تعریفی که از این بنر شده چیز دیگری بوده
هدف از نصب این بیل برد این بوده که به مردم بفماند استاد حسین انصاریان اینجاست !
منتاها نوشته های دیگر اعم از اعلام برنامه های دیگر نیز در گوشه اش آورده می شود

یعنی وقتی هدف این هست
اگر منِ طراح با عقاید خودم همه چیزها را فرضا هم سایز بنویسم اونوقت هدف از این کار ارضا نشده
و خوب در یک کار باید به هدف هم توجه کرد ..

Ali 59

Well-Known Member
... ولي خوب از يه لحاظ هم نميشه به مشتري نه بگي كه. آخه اونه كه مي خواد بهت پول بده. ...ميگن ما پول مي ديم اون طرحي كه مي خوايم رو بايد واسمون درست كني.كاريشم نميشه كرد...

من به مشتريم ميگم نه! چون معتقدم روزي رسان من، مشتري نيست ، بلكه خداست. پس نگوييم نميشود.. بلكه اتفاقا ميشود اما ما انجام نميدهيم!

...ميگن ما پول مي ديم اون طرحي كه مي خوايم رو بايد واسمون درست كني.كاريشم نميشه كرد...

يعني اگر مشتري گفت پول ميدهم خودت را بنداز اندرون چاه ما بايد بيندازيم! چون مشتري است و پول و كاريش هم نميشود كرد!!
يعني شما اون دنيا هم اگر پرسيدند چرا چنين كردي خواهيد گفت كه مشتري بود و پول ديگر! كاريش هم نميشد كرد!...

m-sh

Member
ببینید

یعنی وقتی هدف این هست
اگر منِ طراح با عقاید خودم همه چیزها را فرضا هم سایز بنویسم اونوقت هدف از این کار ارضا نشده
به نظر منم دلیل همینه !

Ali 59

Well-Known Member
ببینید

یعنی وقتی هدف این هست

ما كه نگفتيم شما همه چيز را يك سايز بنويس!! ما گفتيم كه شما (يا سفارش دهنده كار يا هر كس ديگر [فرقي نميكند] ) در اين كار زمانيكه اسم استاد را اينگونه تابلو بزرگ ميكنيد نبايد توقعي داشته باشيد كه از موضوعيت محرم و عزاداراي اباعبدلله الحسين (ع) (عملاً!) چيزي باقي بماند! حال چه ميخواهد جزو زير برنامه ها يا اعلام برنامه ها باشد چه نباشد ؛ در هر حال تيتر و عنوان كار شما "عزاداري دهه اول محرم" است! ؛ اين عزاداري متعلق به آقا امام حسين(ع) است نه استاد ! پس شايسته نيست نام ايشان موضوعيت عزاداري محرم را تحت الشعاع قرار دهد.

اين به (زيان بي زباني) يعني :

ارزش و بركت اين عزاداري و اهميتش به حضور و وجود استاد! پا برجاست و نه مولا حسين (ع) (چه قصدتان چنين باشد و چه نباشد!)

بله مشخصه كه هدف اين كار جز اين نيست! پس ديگر چرا "عزاداري دهه اول محرم" رو تيتر و موضوع ميكنيد؟!
بنويسيد مثلاً " "سخنراني استاد حسين انصاريان در دهه اول محرم" ... هدفتان هم خرسند ميشد... بهتر نبود؟

tandisdesign

Well-Known Member
کاملا با شما موافقم !
در صورتی که برنامه فقط سخنرانی بود میزدیم فقط استاد حسین انصاریان !
ولی حالا که نیست
هدف ما بیل بردی هست که هم اعلام کند استاد انصاریان اینجاست و هم اعلام کند که مراسم عزاداری محرم هم اینجا برگزار می شود و جزئیاتش هم در پایین طرح قید شده ....

galagoola

Active Member
به نظرم میاد که هدف اطلاع رسانی برای مراسمی که آقای انصاریان در اون حضور دارن.... و این با این فرق داره که بخوایم بیلبوردی بسازیم در جهت تکریم و بزرگداشت ماه محرم
من بیشتر با نظر تندیس موافقم
فلن

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام
من صحبتهاي سارا خانم و علي (Ali 59) رو تقريبا 100% قبول دارم . اما اين تيكه صحبتش (علي) كه گفت :
من به مشتريم ميگم نه! چون معتقدم روزي رسان من، مشتري نيست ، بلكه خداست. پس نگوييم نميشود.. بلكه اتفاقا ميشود اما ما انجام نميدهيم!
به نظرم خيلي وقتها مي شه مشتري رو متقاعد كرد .... اما اگر هم متقاعد نشد مي شود گفت نه !!!

عرض تسليت.
موفق باشي.

Ali 59

Well-Known Member
...به نظرم خيلي وقتها مي شه مشتري رو متقاعد كرد .... اما اگر هم متقاعد نشد مي شود گفت نه !!!

عرض تسليت.
موفق باشي.

قطعا همينطوره ؛ مسلما "نه گفتن" آخرين گزينه است و نه اولين!

عرض تسليت متقابل
زنده باشي

tandisdesign

Well-Known Member
به نظرم میاد که هدف اطلاع رسانی برای مراسمی که آقای انصاریان در اون حضور دارن.... و این با این فرق داره که بخوایم بیلبوردی بسازیم در جهت تکریم و بزرگداشت ماه محرم
من بیشتر با نظر تندیس موافقم
فلن

دقیقا
همون طور که گفتم هدف از این طرح این بوده
و الا اگر دیده باشید طرح تقویمی هم که زده شد مربوط به همین مراسم بوده
ولی هدف تکریم محرم بوده که به آن سبک درآمده و اسمی از کسی نیامده ....

tandisdesign

Well-Known Member
سلام
من صحبتهاي سارا خانم و علي (Ali 59) رو تقريبا 100% قبول دارم . اما اين تيكه صحبتش (علي) كه گفت :

نقل قول:

به نظرم خيلي وقتها مي شه مشتري رو متقاعد كرد .... اما اگر هم متقاعد نشد مي شود گفت نه !!!

اگر دقت کنید موضوع اینجا اصلا بحث نه یا آره گفتن نیست
بحث این هست که هدفی که برای طرح تعریف شده این هست و از نظر طراح این هدف کاملا خالی از اشکال بوده ...

[SOBHAN]

Active Member
اگر دقت کنید موضوع اینجا اصلا بحث نه یا آره گفتن نیست
مگه كسي گفت هست ؟؟؟؟
در ادامه ي بحث اين موضوع مطرح شد كه بنده هم نظر خودم را دادم ...... ! شما ناراحتي ؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا