محدود کردن دسترسی

salam be hmae
bebakhshid man farsi nemitonam bezanam .
ye soal:
man ye web log daram mikham khodam wa dostam faghat az on didan konand age mikham waghti safhe loade shode azam password dar khast kone . mishe ba code haye html in kar ro kard dar zemn mn zyad ba in joor kara kalanjar naraftam wa kholase mikham manoo rahnemayye konid

mer c
ba tashakor az hame.

bahy_my

Active Member
شيوا جان منظورت رو كامل بيان كن.
در ضمن با HTML هم نميشه.
بگو چي مي خواي كني تا اگه تونستم بگم.
خداحافظ
:oops: :oops: :oops: :oops:

ببين من يه وبلاگ دارم حالا مي خوام فقط خودم و تعدادي از دوستام بتونيم از اون ديدن كنيم يعني زماني كه اسم وبلاگم رو تايپ كردم به جاي اينكه صفحه رو لود كنه يه پنجره وا شه و از من يه كلمه عبور بخواد تا وبلاگم رو بتونم ببينم
آخه يه بار خواستم برم تو يه سايت وقتي آدرس رو تو جعبه آدرس تايپ كردم و دگمه enter رو زدم به جاي نمايان شدن سايت ابتدا يه پنجره كوچك (به جز پنجره مرور گر ) وا شد و نوشته بود :please enter password من كه كلمه عبور رو نداشتم نتونستم اون سايت رو ببينم اگه ميشه كمكم كنيد

ممنون

bahy_my

Active Member
سلام
فهمیدم.
میشه لینک رو بدی؟
در ضمن من اونو با PHP بلد اگه می خوای بگو تا بگم.
باید بگم که شما به فضای PHP نیاز داری و تو وبلاگای ایرانی (و شایدم خارجی) فکر نکنم که بشه)
ok?
خداحافظ

oxygenws

Active Member
تاپیکت رو منتقل کردم به اینجا (به احترام پاسخ های bahy پاک نکردم!!).
قوانین سایت رو بخون تا بعدا با هم مشکلی پیدا نکنیم.

ضمنا، قبل از پرسیدن جستجو کن، پیشتر چندین بار به این سوال پاسخ داده شده. چه در این انجمن و چه در انجمن apache و ...

Salman_MP

Member
اگر درست حدس زده باشم اون چیزی که شما میگی به راحتی قابل انجامه ولی هیچ امنیتی نداره (اون مثالی که زدی رو میگم)
اون یه جاوااسکریپت هست که به راحتی میشه نوشت ولی این روش کاملاً کلاینت بیس (ClientBase) هست. یعنی با دستکاری تنظیمات مرورگر هر کسی میتونه اونو از کار بندازه !
برای امنیت بیش تر باید از همون راه هایی که دوستمون گفت استفاده کنی (ServerBase Solutions)!

** ویرایش شد ** امید
بهتره بدونی که در یک جامعه، حق دخالت در کارهای بقیه (که در حریم قانون هم انجام میشه) نداری.
هیچ کس از شما نظر نخواست که نظر دادی.
وقتی بزرگتر بشی و بری سر کار و بیشتر وارد جامعه بشی و مجبور بشی نظرات و اخلاق عده کثیری بی شعور یا با شعور رو بشنوی و عمل کنی، می فهمی که رفتار بقیه (در چارچوب قانون) هیچ ربطی به شما نداره و محکوم به پذیرفتنی.

آخرین ویرایش:

spsgorgan

Active Member
پ.خ . ضمنا اگر وبلاگ مورد نظر روي سرورهاي حال حاضر وبلاگ ها باشه نميتونيد از سرور سايد استفاده كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا