محدوديت ابعاد!

سلام.

من مي خوام يه تابلو درست كنم با سايز 150 * 600 سانتي متر. يعني 6 * 1.5 متر.

يه فايل جديد كه مي خوام بسازم تو اين جا كه سايز بهش ميديم 600 cm رو كه وارد مي كنم ارور ميده.

ميگه حداكثر بايد 381 باشه و بيشتر اجازه نمي ده.

يعني واقعن نمي شه كاري كرد؟ پس من بايد چي كار كنم؟

با تشكر از راهنمايي شما.

sandbad

Member
اين در اصل محدوديت حجم فايل و محدوديت تعداد پيكسلهاي تصوير هست كه نميذاره شما ابعاد فايل رو زياد كنين. من همين الان داشتم هلپ فوتوشاپ 7 رو نگاه ميكردم توش نوشته كه حداكثر حجم فايل 2 گيگ و حداكثر تعداد پيكسل 30000*30000 رو ساپورت ميكنه. شما اگه موقع تعريف فايل جديدتون ميزان رزولوشن رو كاهش بدين ميتونين ابعاد بزرگتري انتخاب كنين. البته اينو هم بگم كه ساختن يه فايل 6 متري با فوتوشاپ كار درستي نيست. اين كارا رو بايد بصورت برداري و با نرم افزاري مثل كورل دراو انجام داد. چون فايلاي برداري حجم خيلي كمتري دارن. يا اينكه بايد فايلتونو به چند قسمت كوچكتر تبديل كنين و تكه تكه اونو بسازين (حالا اومديمو يه فايل 6 متري ساختي. كجا ميخواي اونو يه ضرب پرينت بگيري؟)

پلات مي كنم عزيز!

بعدشم اينكه يه سري افكت هايي هست كه نمي شه با كارل اجرا كرد اگه نه كه ....

در هر حال ممنون.

toranj_1455

Member
من خودم قبلا يه كار فلكسي فيس داشتم 5 متر در 1.2 شما اگر رزولوشن را كم كني (مثلا روي 100 بزاري) ميتوني سايز بزركتري بهش بدي. درهر حال چون حجم كار بسيار زياد ميشه بايد سيستمت كشش داشته باشه . اگه سوالي بود در خدمتم

خواهش مي كنم عزيز.

فقط يه سوال در مورد كورل هست كه جاش اينجا نيست ولي مي گم!

يه عكسي رو كه تو كورل ايمپورت مي كنيم و اونو مي كشيم بزرگش ميكنيم مثل همينه كه تو فتوشاي ايميج سايز رو تغيير بديم؟ يا كيفيتش فرق مي كنه؟

ممنون

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دقيقا مثل كار در فتوشاپ افت كيفيت پيدا ميكنه.
عدم افت كيفيت در بزرگ كردن فقط منحصر به ابجكت هاي برداريست نه بيت مپ مثل عكس .
موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا