محافظت از درایوهای usb

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:rose:سلام به همه بچه ها ،

چند وقتی بود داشتم روی یک پروژه کار میکردم برای محافظت سیستم از شر درایوهای USB افراد سودجو تا اینکه نسخه ی آلفای این نرم افزار امروز آماده شد .

با اجازه ی محمد جان و آقا سامان میخوام این نرم افزار رو اینجا هم قرار بدم چون این نرم افزار به درد بچه های این انجمن هم میخوره ، از جمله اونایی که پروژه های سفارشی میگیرن و نمیخوان سورس پروژه هاشون به فنا بره !

امکانات نرم افزار :

* قفل کردن درایو های USB جاری سیستم با امنیت 100% ( البته یکسری توضیحات در این مورد در آخر پست دادم )
* قفل کردن درایوهای USB جدید
* امکان باز کردن یک درایو USB با وارد کردن کلمه ی عبور
* امکان تغییر کلمه ی عبور ( نرم افزار به طور پیش فرض کلمه ی عبور ندارد )
* بسته شدن نرم افزار فقط در صورت درست بودن رمز عبور حتی توسط Task Manager

در مورد امنیت هم یک فایل Data.dll کنار برنامه هست که کلمه ی عبور و یکسری اطلاعات دیگه داخلش ثبت شده ، در مورد کلمه ی عبور که مطمئن هستم کسی نمیتونه پیداش کنه ، و در مورد اینکه دستی کلمه ی عبور رو حذف کنید هم در نسخه ی بعدی تدابیری اندیشیده شده که این امکان هم گرفته میشه ، و درمورد اون اطلاعاتی که به صورت کد نشده در این فایل موجو هست هم باید بگم این اطلاعات موقتی هست و فقط برای پیشرفت سریع پروژه ازشون استفاده کردم و در نسخه ی بعدی از این اطلاعات هم خبری نیست .

خیلی از امکانات هست که هنوز به پروژه اضافه نشده ، این نسخه فقط برای اطلاع از امنیت قسمت اصلی برنامه هست ( مخصوصا بسته نشدن برنامه و قفل کردن درایو ها )

:wink:دوستان چون میدونستم بچه های این انجمن مثل خودم زیر و روی یک نرم افزار رو در میارن اینجا گزاشتم تا یه حالی بهش بدید ، لطفا شدیدا باهاش ور برید و هر اشکالی داشت بگید تا رفع کنم .

منتظر نظرات دوستان هستم .

پیوست ها

• USB Protector.part1.rar
    459 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • USB Protector.part2.rar
    264.4 کیلوبایت · بازدیدها: 103
آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من هرکاری کردم فایل دانلود نمیشه، فایل اول تا 420 کیلوبایت بیشتر نمیره.
لطفا یه تست کنید.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
[SaMaN];895261 گفت:
سلام
لطفا یه تست کنید.

من هر دوتا part رو دانلود كردم مشكلي نداشت

Silver Soft

[saman];895261 گفت:
سلام
لطفا یه تست کنید.

سامان جان من هم تست کردم ، مشکلی نداره .

Silver Soft

پبرمرد جان بعد از نصب تروجان میشناسش درسته ؟ باز هم این کسپر ( احمق ) به پک شدن این برنامه گیر داد !
ویرایشش میکنم .

pirmard

Member
پبرمرد جان بعد از نصب تروجان میشناسش درسته ؟ باز هم این کسپر ( احمق ) به پک شدن این برنامه گیر داد !
ویرایشش میکنم .

آره گمونم به خاطر پکیج کردنش بود .
فکر کنم زد یو پی ایکس ! فکر نمی کنی زیادی قدیمیه این پکر ؟ :shock:

Silver Soft

فکر کنم زد یو پی ایکس ! فکر نمی کنی زیادی قدیمیه این پکر ؟
مثل اینکه تو خط نرم افزار نیستی ها !
UPX هم مثل اکثر برنامه های رایج هنوز داره به روز رسانی میشه ، حدود 3 ماه پیش هم UPX به روز رسانی شد و نسخه ی 3.04 اون عرضه شد .

لینک UPX

pirmard

Member
مثل اینکه تو خط نرم افزار نیستی ها !
UPX هم مثل اکثر برنامه های رایج هنوز داره به روز رسانی میشه ، حدود 3 ماه پیش هم UPX به روز رسانی شد و نسخه ی 3.04 اون عرضه شد .

لینک UPX

لول :green: منظورم ورژنش نبود . منظروم این بود که الان این به عنوان یه پکر قدیمی طوری شده که توجه زیادی روشه و همه میشناسنش . پکرها وقتی به همچین شهرتی می رسن دیگه استفاده کردن از اونا اشتباهه چون چشم به هم بزنی آنپکرش اومده بیرون.
به همین خاطر معمولا حتی کسانی که می خان پکر خریدار ی کنن به سراغ پکرهای خیلی معروف نمی رن.:wink:

Silver Soft

لول :green: منظورم ورژنش نبود . منظروم این بود که الان این به عنوان یه پکر قدیمی طوری شده که توجه زیادی روشه و همه میشناسنش . پکرها وقتی به همچین شهرتی می رسن دیگه استفاده کردن از اونا اشتباهه چون چشم به هم بزنی آنپکرش اومده بیرون.
به همین خاطر معمولا حتی کسانی که می خان پکر خریدار ی کنن به سراغ پکرهای خیلی معروف نمی رن.:wink:

من برای بالا رفتن امنیت برنامم از پکر استفاده نکردم ، برای کم کردن حجمش استفاده کردم ، چون نه این برنامه چیزی داره که بخوان کرکش کن و نه میتونن سورسی چیزی ازش در بیارن ( چون با دلفی نوشته شده )

silvercover

کاربر متخصص
جناب سیلور سافت عزیز، چرا این رو در دو نسخه پک شده و نشده عرضه نمی کنید که مشکلی پیش نیاد؟

Silver Soft

جناب سیلور سافت عزیز، چرا این رو در دو نسخه پک شده و نشده عرضه نمی کنید که مشکلی پیش نیاد؟

به روی چشم ، اولین فرصت آماده میکنم ، فعلا که دارم چند صد مگی پروژه برای یکی از دوستان آپلود میکنم که خدا داند کی با این سرعت ذغالی تموم میشه !

دوستانی که تست کردن نظری ندارن ؟

BEHESHT

Well-Known Member
بسیار ممنون

عالی بود اگه اجازه بدی من بذارم تو تیم اشکال های امنیت رو بررسی کنیم؟

Silver Soft

بسیار ممنون

عالی بود اگه اجازه بدی من بذارم تو تیم اشکال های امنیت رو بررسی کنیم؟

ممنون میشم ، فقط لطفا اشکال از اون فایل Data نباشه چون همونطور که گفتم اون موقتی هست ، بیشتر روی بسته نشدن برنامه و امنیت درایوها در حالت قفل تاکیید دارم .

:wink:تا میتونید پدرش رو درارید !

Silver Soft

دوستانی که تست کردن ، برنامه درست کار میکنه ؟

Silver Soft

میتونید نسخه ی پک نشده رو از همون پست اول بگیرید .

دوستانی که تست کردن ، نظری ندارن ؟ برنامه درست کار میکنه ؟

BEHESHT

Well-Known Member
سلام آقا مجتبی خیلی وقته که بهتون پیغام خصوصی دادم در مورد باگ های برنامه لطفا مطالعه فرمایید:)

Silver Soft

موارد ذکر شده رو مطالعه کردم و بهتون پیغام خصوصی هم دادم ، احتمالا باز سایت خراب بوده و پیغام نرسیده ، در کل روی مشکلاتی که گفتید در اولین فرصت کار میکنم ، و نکته ای دیگه در مورد اون dll که گفته بودید خودش رو تزریق میکنه هم بگم که وقتی dll خودش رو تو یه فایل تزریق میکنه که دیگه نمیشه کشیدش بیرون ، چون کد نیست که به صورت جدا از طرف برنامه به پروسه مقصد پاس داده شده باشه ، بلکه dll در ویندوز مخفف عبارت Dynamic Link Library هست و به عنوان کتابخانه ی اشتراکی ازش استفاده میشه و وقتی یه نسخه از اون تو یه پروسه تزریق میشه تا اتمام کار اون پروسه اون کد تزریق شده جزوی از خود پروسه به حساب میاد .

BEHESHT

Well-Known Member
اون نکات که عرض کردم خدمتتون از بچه های تیم بود من فقط برنامه شما رو معرفی کردم بهتره ادامه بحث رو تو اونجا انجام بدیم چون مجید آنلاین مکان مناسب برای بحث درباره ی مهندسی معکوس نیست:wink:

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا