Silver Soft
کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام به همه بچه ها ،چند وقتی بود داشتم روی یک پروژه کار میکردم برای محافظت سیستم از شر درایوهای USB افراد سودجو تا اینکه نسخه ی آلفای این نرم افزار امروز آماده شد .
با اجازه ی محمد جان و آقا سامان میخوام این نرم افزار رو اینجا هم قرار بدم چون این نرم افزار به درد بچه های این انجمن هم میخوره ، از جمله اونایی که پروژه های سفارشی میگیرن و نمیخوان سورس پروژه هاشون به فنا بره !
امکانات نرم افزار :
* قفل کردن درایو های USB جاری سیستم با امنیت 100% ( البته یکسری توضیحات در این مورد در آخر پست دادم )
* قفل کردن درایوهای USB جدید
* امکان باز کردن یک درایو USB با وارد کردن کلمه ی عبور
* امکان تغییر کلمه ی عبور ( نرم افزار به طور پیش فرض کلمه ی عبور ندارد )
* بسته شدن نرم افزار فقط در صورت درست بودن رمز عبور حتی توسط Task Manager
در مورد امنیت هم یک فایل Data.dll کنار برنامه هست که کلمه ی عبور و یکسری اطلاعات دیگه داخلش ثبت شده ، در مورد کلمه ی عبور که مطمئن هستم کسی نمیتونه پیداش کنه ، و در مورد اینکه دستی کلمه ی عبور رو حذف کنید هم در نسخه ی بعدی تدابیری اندیشیده شده که این امکان هم گرفته میشه ، و درمورد اون اطلاعاتی که به صورت کد نشده در این فایل موجو هست هم باید بگم این اطلاعات موقتی هست و فقط برای پیشرفت سریع پروژه ازشون استفاده کردم و در نسخه ی بعدی از این اطلاعات هم خبری نیست .
خیلی از امکانات هست که هنوز به پروژه اضافه نشده ، این نسخه فقط برای اطلاع از امنیت قسمت اصلی برنامه هست ( مخصوصا بسته نشدن برنامه و قفل کردن درایو ها )
دوستان چون میدونستم بچه های این انجمن مثل خودم زیر و روی یک نرم افزار رو در میارن اینجا گزاشتم تا یه حالی بهش بدید ، لطفا شدیدا باهاش ور برید و هر اشکالی داشت بگید تا رفع کنم .منتظر نظرات دوستان هستم .
پیوست ها
آخرین ویرایش:

منظورم ورژنش نبود . منظروم این بود که الان این به عنوان یه پکر قدیمی طوری شده که توجه زیادی روشه و همه میشناسنش . پکرها وقتی به همچین شهرتی می رسن دیگه استفاده کردن از اونا اشتباهه چون چشم به هم بزنی آنپکرش اومده بیرون.