محاسبه مقدار فایل آپلود شده !؟

D.A.V.O.O.D

Member
سلام
چه جوری میشه مقدار سایزی را که فایل آپلود شده ، تو هر لحظه بدست آورد ؟

آخه وقتی فایل از کامپیوتر انتخاب میشه و Submit میشه ، فکر می کنم کل فایل میاد توی :
PHP:
$_FILES['File1'][tmp_name'];
، می خواستم بدونم که این متغیر فوق یه فایله ؟
آیا میشه با filesize() مقدار سایز آپلود شده رو توی هر لحظه بدست آورد ؟

یکی یه توضیح کامل در این مورد بهم بده ( در صورت نیاز ، اینو واسه گذاشتن Progress Bar با Ajax واسه آپلود فایل می خواهم ، اگه کسی روش دیگه ای می دونه ، لطف کنه ما رو هم راهنمایی کنه )

پیشاپیش ممنون

1p30

Member
باید با جاوا اسکریپ بفرسی برای پی اچ پی و با یک فایل دیگه هر لحظه چک کنی حجمش چقدر شده به همین راحتی چنتا کد پرل اینها هست می تونی سرچ کنی استفاده کنی

D.A.V.O.O.D

Member
عزیز می دونم اینو ، اما چحوری میشه حجم آپلود شده رو گرفت !؟
تو آپلود سرور به سرور که کار خیلی راحته ، اما از کامپیوتر به سرور ، مشکل میشه حجم آپلود شده را محاسبه کرد @

1p30

Member
یا باید تو تمپ رفته باشه یا مستقیم تو همون جایی که ادرس بهش دادی زخیره بشه باید قرار بگیره یک تست بگیر

D.A.V.O.O.D

Member
تست کردم ، متاسفانه
PHP:
$_FILES['File1']['tmp_name'];
فایل نیست ، اگه دقتم کرده باشی کار Copy را میشه به صورت دستی انجام داد یعنی یه فایل با fopen ایجاد کرد بععد متغیر بالا رو ریخت روی فایل ، یعنی متغیر بالا کل فایل توش ریخته میشه ، اگه بشه بایت بایت حجم رو سنجید ، شاید بشه !

1p30

Member
تم سایز نداریم ،؟؟؟ فکر کنم داشته باشیم چنین چیزی ها شما آرایه
PHP:
print_r($_FILES)
این رو خروجیش رو به بین
حتمی توش هست

D.A.V.O.O.D

Member
داره ، اما حجم کل رو می ده !
حجم لحظه ای رو نه !
من توی نت که سرچ کردم ، راه حل هایی امثال apc_fetch و ... ارائه شده بود که راستش من چیزی نفهمیدم !

کسی نمی تونه کمک کنه ؟

jigartalaa

Member
بهترین کار اینه یک اسکریپت نظیر FileSharing رو بگیرید و از روش مثال و نمونه بگیرید ! با تغییرات خودتون !

foranyone

Well-Known Member
ajax php upload file گوگل کنید خیلی هست

فکر کنم نتیجه این جستجو چیزی نباشه که دوستمون میخواد.

چون با ajax نمیشه فایل آپلود کرد روش های upload مثلا استفاده از iframe و .... را توضیح میده برای این جستجو!

این یه نمونه که میتونی دانلود کنی :

http://www.webdice.org/uber_uploader/

برای مثالهای دیگه upload + progressbar رو تو گوگل سرچ کنید

آخرین ویرایش:

1p30

Member
اشتباه می کنی این تابع برای کار دیگه هست
تا اونجایی که من میدونم با پی اچ پی خالی نمیشه یک نمونه cgi برای پیدا کردم با اون می تونی اینکار رو بکنی با پرل و ... هم چنین کاری میشه کرد ، یک چنتا کتاب خانه هم هست اینکارو رو انجام میده که باید دستی رو پی اچ پی نصب بشه اسم دقیقش رو نمی دونم
موفق باشی

پیوست ها

• filechucker.zip
    165.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6

1p30

Member

چون با ajax نمیشه فایل آپلود کرد روش های upload مثلا استفاده از iframe و .... را توضیح میده برای این جستجو!

چیزی هم که شما معرفی کردی مشابه همونی هست که من معرفی کردم این هم از cgi و زبان پرل استفاده می کنه
موفق باشید

D.A.V.O.O.D

Member
اشتباه می کنی این تابع برای کار دیگه هست
تا اونجایی که من میدونم با پی اچ پی خالی نمیشه یک نمونه cgi برای پیدا کردم با اون می تونی اینکار رو بکنی با پرل و ... هم چنین کاری میشه کرد ، یک چنتا کتاب خانه هم هست اینکارو رو انجام میده که باید دستی رو پی اچ پی نصب بشه اسم دقیقش رو نمی دونم
موفق باشی

سلام ؛ نه 1p30 جان ، با اون تابع که گفتم هم میشه ، اون تابع ، استفاده از کش است ؛ یعنی سایز فایل رو از کش می گیره ! به هر حال ممنونم از بابت سورس و کمکی که کردی !

ممنونم امیر جان ، جالب بود ، فقط من با CGI آشنایی ندارم ، خودت می تونی در زیمنه عوض کردن آدرس TEMP یه توضیحی بدی ؟ ممنونم ازت .

ببخشید ajax php upload progress bar گوگل کنید

معمولا قبل اینکه بخوام بیام تاپیک بزنم ، قبلش یه سرچی تو گوگل می زنم ، اگه کارم حل نشد ، میام تاپیک می زنم ؛ به هر حال ممنونم ازت .

حمید جان ، ممنونم ازت ، اینم سورس خوبی بود .

جدیدترین ارسال ها

بالا