محاسبه شانس و مشکل با Input Text

Member
خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم یک سیستم ساده محاصبه شانس طراحی کنم
موفق هم شدم ولی مشکل وقتی پیش اومد که سعی کردم درصد شانس رو با Input Text وارد کنم
PHP:
on (release) {
    valu = random(99);

if (valu<=_root.chance) {
        _root.times += 1;
    }
}
وقتی که مقدار _root.chance رو با کلید ست میکنم بدون مشکل کار میکنه ولی Input Text
به نظر میرسه عدد ورودی به صورت رشته شناخته میشه
این موضوع خیلی راحت قابل حل شدنه ولی میخواستم سوال دومی رو هم طرح کنم و اون اینه که همین کار در AS3 به چه صورت انجام میشه (منظور من ساده ترین روشه)
با تشکر

پیوست ها

• chance.rar
    6.1 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

smmousazadeh

Well-Known Member
البته من فکر نکنم به صورت رشته بگیره، ولی چنانچه به صورت رشته هم باشه می تونید خود تکست باکس رو به اعداد محدود کنید و بعدش هم رشته رو به عدد تبدیل کنید

آخرین ویرایش:

Member
هادی جان من لینک های شما قبلا رو دیدم ولی چیزی که الان سوال منه اینه که چرا ورودی تکست باکس مشکل پیش آورده ؟ مشکل از کجاست و چه جوری میشه حلش کرد؟
محمد جان فکر کنم وقتی که از int() برای تبدیل به رشته استفاده کردم خروجی کلا حذف شد
هیچکس سعی کرد که یک درصدی رو وارد کنه و مشکل رو بررسی کنه؟

++Hadi++

Active Member
آها فهمیدم .
تو اکشن 3 باید عدد رو به رشته و رشته رو به عدد تبدیل کنی تا بتونی تو هم بریزی :
PHP:
var myNumber:int=0;
myNumber=int(myTextfield.text);

Member
خب مشابه این کار رو در as2 انجام دادم (کد کار as2 هست اگه باز کرده باشید) ولی این کار خروجی من رو کاملا از کار می اندازه
اگر اجرا کنید میبینید عدد ورودی مشکل داره ولی همون عدد اگر با کلید ست بشه هیچ مشکلی نداره
نمیتونم اشکال رو پیدا کنم همه چی درست به نظر میاد

++Hadi++

Active Member
فک نکنم . شما رو رویداد کلیک دکمه ، حالت عددی رشته تکست فیلد رو به برنامه تون بدین درست می شه . حقیقتش من اصلا تو اکشن 2 تخصص ندارم ولی می دونم که اون طریقه تبدیل رشته به عدد تو اکشن 2 هم جواب می ده .
بای....

جدیدترین ارسال ها

بالا