مجید آن لاین اولین نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iranmsb

Member
سلام
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?goto=newpost&t=74888
این لینک بالا رو ببنید!!
در اونجا ادعا شده که مجید آنلاین اولین فرومی هست که سیستم wap رو برای فروم راه انداخته!!:D
اما به اینجا بری(از توی مرورگر موبایل و از مرورگر کامپیوتر)د: http://www.msb.ir/smf/index.php
و سپس به اینجا برید:http://www.msb.ir/smf/index.php?action=mlist
اولین اکونت که ماله مدیر هست ماله 1385/12/27 است!!!
توی امضام هم این به اینجا لینک داده بودم با این عنوان " اولین فروم سازگار با وپ"
که به لطف مدیرا پاکش کردند.
قضاوت با شما که کی اولین بوده!!

4bagh

Member
حالا اول یا دوم مگه کاره سختیه ؟!
منظور مجید اینه که قالب بدون عکس ارائه داده وگرنه همه سایت ها با گوشی باز میشن !!

Mandana

Active Member
این میگه باید عضو بشین
میتونین اسکرین شات از صفحه بذارین؟
مدیر هم دلیلی نداره که امضای شما رو پاک کرده باشه.مگر اینکه دلایل خاص خودش رو داشته باشه که شما اولین فاروم نبودید
بهتره صبر کنیم مجید هم بیاد.بعدش در این مورد قضاوت کنیم
یک طرفه نمیشه به قاضی رفت
موفق باشید

Mandana

Active Member
درسته.اصلن یادم نبود.
مجید در طول مدت سربازی اش با موبایل اش مجید آنلاین رو چک می کنه.حتی خیلی قبل تر از عید
موفق باشید

sorry for p english
khob baba joone man :)) ay yamani ke irancell oomad manam wap ro ok karde boodam :)) chera majid harfe moft mizani akhe ?
mahmoodi bodo bodo bann am kon :))

Mandana

Active Member
chera majid harfe moft mizani akhe ?
mahmoodi bodo bodo bann am kon
هر چقدر هم از دست کسی ناراحت باشید، به نظر من بهتره احترام بزرگتر از خودتون رو نگه دارید:)
مرد باش و امضا منو هم بر ندار !
من مرد نیستم! پس امشب امضاتون رو بر می دارم.مگر اینکه خودتون عوض اش کنید
هر چند فکر کنم امضاتون بمونه، خیلی بهتر باشه.اینجوری بقیه هم بهتر با شما آشنا می شند:)
فکر کنم 4 باغ توضیح کامل دادن.اما اگه شما دنبال بحث و جنجال هستید، اون یه بحث دیگه است:)
و همونطور که می دونین، توهین به مدیران و کاربران، توی سایت ممنوعه
امیدوارم موفق باشید

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
چون دوست داشتید ین شید بنده هم زحمتشو کشیدم

با این کارتون و حرفاتون مطمئن شدم که بچه هستید اونم از نظر عقلی

علی

AMiR

Active Member
سلام
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?goto=newpost&t=74888
این لینک بالا رو ببنید!!
در اونجا ادعا شده که مجید آنلاین اولین فرومی هست که سیستم wap رو برای فروم راه انداخته!!:D
اما به اینجا بری(از توی مرورگر موبایل و از مرورگر کامپیوتر)د: http://www.msb.ir/smf/index.php
و سپس به اینجا برید:http://www.msb.ir/smf/index.php?action=mlist
اولین اکونت که ماله مدیر هست ماله 1385/12/27 است!!!
توی امضام هم این به اینجا لینک داده بودم با این عنوان " اولین فروم سازگار با وپ"
که به لطف مدیرا پاکش کردند.
قضاوت با شما که کی اولین بوده!!
16j1s79.gif
عجب !
شما كه ميگي اولين بودي
چرا جايگاهت رو تثبيت نكردي ؟
تو اين آدرس كه دادي ، سر جمع 10 پست تو فرومش هست ؟
هزاري هم اولين و دومين و سومين هم باشي ولي سايتت محتوي نداشته باشه ... چه فايده !
sad.gif

مگر اين كه آدم بيكار باشه به فروم خالي سر بزنه !
251.gif

ياد بگيرم كه با كوبيدن ديگران واسه خودمون پله ترقي درست نكينم ،‌مملكت كلي پيشرفت ميكنه !

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
sorry for p english
khob baba joone man :)) ay yamani ke irancell oomad manam wap ro ok karde boodam :)) chera majid harfe moft mizani akhe ?
mahmoodi bodo bodo bann am kon :))

درود بر شما
در ابتدا پینگلیش نوشتن در سایت ممنوعه، و در ادامه شما همچنان هرج و مرج طلبی خودتان رو حفظ کردید.
بی احترامی ، مدیر و غیر مدیر نمیشناسه. به این نحوه پاسخ گویی شما باید برخورد جدی بشه.
اون دوستی هم که فرمودند که اولین بار فرم من wap راه انداخت و نه کس دیگه، حق داره ازادانه حرفش رو بزنه و منتظر پاسخ از طرف مدیران باشه، اما هیچ کس اجازه نداره شلوغ بازی در بیاره.
پاینده باشید

iranmsb

Member
حالا اول یا دوم مگه کاره سختیه ؟!
منظور مجید اینه که قالب بدون عکس ارائه داده وگرنه همه سایت ها با گوشی باز میشن !!
ماله ماهم قالب رو بدون عکس و جنگولک بازی میزاره تا برای موبایل سبک بشه.

این میگه باید عضو بشین
میتونین اسکرین شات از صفحه بذارین؟
مدیر هم دلیلی نداره که امضای شما رو پاک کرده باشه.مگر اینکه دلایل خاص خودش رو داشته باشه که شما اولین فاروم نبودید
بهتره صبر کنیم مجید هم بیاد.بعدش در این مورد قضاوت کنیم
یک طرفه نمیشه به قاضی رفت
موفق باشید

شرمنده! ایرانسلم رو فروختم. ولی قبل از عید که داشتم. دلیل پاک کردن امضام فقط این بود که تبلیغ سایت داششتت(به صورت متنی!!!)

16j1s79.gif
عجب !
شما كه ميگي اولين بودي
چرا جايگاهت رو تثبيت نكردي ؟
تو اين آدرس كه دادي ، سر جمع 10 پست تو فرومش هست ؟
هزاري هم اولين و دومين و سومين هم باشي ولي سايتت محتوي نداشته باشه ... چه فايده !
sad.gif

مگر اين كه آدم بيكار باشه به فروم خالي سر بزنه !
251.gif

ياد بگيرم كه با كوبيدن ديگران واسه خودمون پله ترقي درست نكينم ،‌مملكت كلي پيشرفت ميكنه !

چجوری تثبیتش میکردم؟:neutral:
کسی نمیرفت پست بزنه.چی کار باید میکردم؟؟؟ باید به پاتون میافتادم برید پست بزنید؟ :mad:
منم کسی رو نکوبیدم. گفتم ما اولین هستیم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كلا گمونم بايد يه بازنگري كلي درباره اين بخش (نظرات و پيشنهادات) از فروم بشه!
4hn6ct2.gif

و صد البته يه فرهنگ لغت هم بايد گذاشته بشه كه توضيح بده نظرات و پيشنهادات يعني چي؟!
2agpyme.gif

اينجا شده محلي براي اينكه هر كسي دعوا و مرافعه اي داره بياد اينجا بگه.
42kmoig.gif

محض اطلاع دوستان بايد عرض كنم اينجا محليه براي اينكه اگر پيشنهادي يا نظري درباره بهبود وضعيت فروم داريد مطرح كنيد. نه اينكه هر كسي امضاش پاك ميشه يا مشكلي داره بياد اينجا تاپيك بزنه. اينجور مسايل فقط بايد از طريق پيغام خصوصي مطرح و حل بشه.

دوست عزيز شما ميتونستي خيلي راحت اين موضوع رو با مدير سايت مطرح كني و ازشون جواب بخواي. نه اينكه با قرار دادن لينك فرومت تو پست اول بيشتر براي فرومت تبليغات كني. ميدونستي همين قرار دادن لينك يه فروم ديگه داخل پست تبليغات بحساب مياد و خلاف قوانينه؟! شما كه خودت مدير اولين فروم با قابليت وپ هستي بايد اين مورد رو خوب بدونيد!
mpr.gif

ashubgar

Member
چون دوست داشتید ین شید بنده هم زحمتشو کشیدم
با این کارتون و حرفاتون مطمئن شدم که بچه هستید اونم از نظر عقلی
علی

دوستان عزيز mandana_ns . Mahmoodi . echessdesign . AMiR ,
البته سبقه استاد رو حفظ کردن نشان از ادب است ؛ ولي يه نصيحت کوچولو :cool: هيچوقت يه مدير براي کاربرش توي انجمن خط و نشون نميکشه هم شما و هم دوستان ديگه - به نظر من که زشته حالا حتي اون هر چي که بگه - من که اينجوريم
اينارو ببينين : آخر صفحه ! http://www.ebtekaronline.com/viewtopic.php?f=154&t=680

در مورد فوروم دوستان ديگر هر کسي براي فوروم ، سايت ، وبلاگ و يا وبسايت خودش زحمت ميکشه - يکي با تبليغات تو سايتهاي ديگه ، يکي با sms ، يکي با اي ميل و يکي هم اينجوري - سايت بزرگ داشتن دليل بر دل بزرگ داشتن نيست " اين جمله کپي رايتش مال خودمه "
در مورد امضاء هم بايد تذکر بدين و اتفاقات ديگه
من خودم تا حالا فقط يه نفر رو کلا از سايت پاک کردم اون هم همکار طراح سايتمون بود که از هاستي که براي سايت خريده بود براي سايت خودش استفاده کرده بود و دامين ما رو براي سايت خودش ساب دامين کرده بود.
کاربر هم زياد بن کردم ولي فقط رباتهاي ثبت نام گر رو :D

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آشوبگر عزيز فرمايش شما رو در مورد احترام از طرف مدير به كاربرا كاملا قبول دارم و صد البته هيچ بي احترامي در پستهايي كه مديرا دادن نميبينم.

البته فكر كنم يه سوء تفاهمي هم پيش اومده. چون گمون نميكنم عمل كردن به قوانين جزو بي احترامي كردن باشه. هست؟!
kaffeetrinker_2.gif

كاربري كه مياد و در جمع اينطوري بي احترامي ميكنه بنظر شما اصلا حضورش الزامي داره؟

متاسفم براي اين جوي كه داره تو فروماي فارسي پيش مياد و به كجا ميخواد ختم بشه خدا ميدونه!
shakinghead.gif

siavashmusic

Active Member
باید یه سیاستی برای این بخش درنظر گرفته بشه
تا هر تازه به دوران رسیده ای نیاد هرچی تو دهنش هست بریزه توی هوای پاک این انجمن
اقای محمودی عزیز باید یه قانون توپل برا این افراد توپل مپل بنویسید
دیگه آخر دموکراسیه خدایش طرف میاد ....ر مینویسه بعد میگه بنم کن
واقعا !!!
مجید هم که دیگه آخر بیخیالی احترام به کاربر هم حدی داره !!! وقتی خودش نمیخواد این احترام رو !! دیگه شما چه تاکیدی داری؟

اینم از آخر شب ما !!

0senjed0

Member
همتون رو جو گرفته ... سیاست کجا بود مگه این فروم سازمان ملله ... تازه به دوران رسیده چیه . تازه به دوران رسیده اونیه که 927 تا یا نه حتی 5000 تا پست کرده خیال می کنه کله دنیا رو تسخیر کرده ...... . البته این که کجا پست کرده و تو چه انجمنی مهم نیست

0senjed0

Member
این رو هم بگم که خوبه امثال siavashmusic و هزاران نفر مثل ایشون که در این انجمن هستن تو انجمنهای یاهو پست نمی کنن یا مدیری نیستن ... ( هر چند که خدا رو شکر یاهو انجمن نزده )

Mandana

Active Member
همتون رو جو گرفته ... سیاست کجا بود مگه این فروم سازمان ملله ... تازه به دوران رسیده چیه . تازه به دوران رسیده اونیه که 927 تا یا نه حتی 5000 تا پست کرده خیال می کنه کله دنیا رو تسخیر کرده ...... . البته این که کجا پست کرده و تو چه انجمنی مهم نیست
این رو هم بگم که خوبه امثال siavashmusic و هزاران نفر مثل ایشون که در این انجمن هستن تو انجمنهای یاهو پست نمی کنن یا مدیری نیستن ... ( هر چند که خدا رو شکر یاهو انجمن نزده )
و البته منهم تازه به دوران رسیده هستم دوست عزیز.به دلیل توهین مستقیم به همکار انجمن به شما کارت زرد داده میشه.بعضی ها از آب گل آلود ماهی میگیرن.شما دیگه دارین نهنگ میگیرین:)
اون 927 تا پست هم، اگه حداقل نصفش هم حتی تشکر و اسپم و غیره بوده باشه، 400 تا د یگه اش کمک به امثال شماست.
چطوره اون موقعی که از مقالات انجمن استفاده می کنن خوبه، وقتی سوالاتشون رو توی انجمن می پرسن خوبه، توقع جواب هم دارن و اگه جواب رو نگیرن زمین و زمان رو به هم می دوزند.اما موقع ی اجرای قوانین که میشه، یهو همه قاطی می کنند؟
توی هر جامعه ای، چه کوچک مثل مجید آنلاین، چه بزرگ مثل جامعه ی شهری.باید تابع قانون بود
توی هر انجمن کوچک و بزرگی هم اگه کسی از حد خودش فراتر بره، باهاش برخورد میشه.اینو مطمئن باشید

و موفق باشید

AMiR

Active Member
چجوری تثبیتش میکردم؟:neutral:
کسی نمیرفت پست بزنه.چی کار باید میکردم؟؟؟ باید به پاتون میافتادم برید پست بزنید؟ :mad:
...

اين ديگه برميگرده به مديريت شما و يه بحث ديگه است

منم کسی رو نکوبیدم. گفتم ما اولین هستیم.

بگو ميخواستم تبليغ كنم !

//

از رعايت احترام و ادب همه ممنونم !

AMiR

Active Member

از رعايت ادب شما هم ممنونم!
//

ماندانا خانوم شما تازه به دوران رسيده نيستي
16j1s79.gif

تازه به دوران رسيده منم كه واسه تبليغ سايتم يه وجب امضا بذارم پايين هر پستم!
251.gif

بذارم جاي پام محكم بشه بعد ...بذارم تاپيك معرفي سايتم به آرشيو بپونده بعد به خيال خودم پته اعضاي پست چند رقمي بريزم رو آب !
251.gif

واقعا كه !

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب

درود بر شما
هیچ کار مدیریتی در دنیا بدون سیاست گزاری پیش نمیره، خط مشی سازمان ملل: با سیاست گزاری های خودش سعی در گسترش دمکراسی در دنیا رو داره، با تفکر شما، سیاست گزاری و مکراسی در دنیا ایا تنها منحصر به سازمان ملل هست ؟!

بحث تعداد پست زدن بار ها تکرار شده، مهم این نیست که من 861 پست زدم و یا شما 12 تا، مهم این هست که چه تعداد پست مفید زده باشیم.

مهم این نیست که من مدیر google باشم یا pt یا majidonline ، مهم این هست که به نحو احسن وظایفم رو انجام بدم. (کیفیت به از کمیت)

و در انتها به علت نقض قوانین در امضا شما (بیش از حد مجاز بزرگ بودن)، تذکر اصلاح امضا رو بشما می دهم ،و در صورت اعمال نکردن تعییر ، از مدیران می خواهم که با بت امضا شما، به شما اخطار داده بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا