مجید آنلاین هک شد - مشكل در دستور header('location:login.php');

hba

Active Member
سلام دوستان من در سايتم از دستور header('location:login.php'); براي ارجا به صفحه دیگر استفاده کرده ام در اصل برای اینه که وقتی session نباشه میره به این صفحه
در لوکال کاملا درست کار می کنه ولی در هاست اصلا کار نمیکنه نمی دونم چرا؟ یا دستور رو اشتباه زدم یا session رو چک نمی کنه
ولی در لوکال درست عمل می کنه رو هاست نه
 

hba

Active Member
دستور چک هم این طوری هست مشکل از کجاست
PHP:
session_start();
if (!isset($HTTP_SESSION_VARS['loged'])){
header('location:login.php');
}
 

hba

Active Member
این هم کار نکرد

من در یک صفحه این کد رو گذاشتم
PHP:
<?php
error_reporting(0);
session_start();
if (!isset($HTTP_SESSION_VARS['loged'])){
header('location: login.php');
}

بعد در یک صفحه دیگه اینکل.د کردم که اگر اونجا سشن نبود بره یک صفحه دیگه
در صفحه دوم گذاشتم

PHP:
<?php
error_reporting(0);
include ('conf.php');
.......
؟>
 
آخرین ویرایش:

hba

Active Member
راستی تو صفحه دومی قبل اینا یک سری دستور html هست برای قالب ها
 

PC man

Active Member
hba
خوب چرا در همون کد اولی از include استفاده نمی کنی؟

RainDigital
" با ' فرقی نمی کنه.2تاشون یه کارو می کنن.
 

hba

Active Member
منظورت اینه به جای header از اینکلود استفاده کنم؟

من می خوام حتما به اون صفحه بره به دلایلی
در سایت خود php نوشته بود قبل این کد نباید از دستور های html استفاده بشه من هم انها رو پاک کردم و درست شد
ولی مشکل حالا اینه که در وسط برنامه بالاخرا کد html استفاده شده و نیاز به این دستور هست
و فهمیدم که می تونم از دستور ریدایرکت در html استفاده کنم به جای php اگر می شه دستور redirect در html رو بگید

ممنون
 

hba

Active Member
نه همه جوره زدم نمی شه اگر در سایت php.net برید بزنید در سرج header می بینید که حتما باید قبلش کد های html نباید باشه
 

mosi20

Active Member
حاجی به جای هیدر از کد زیر استفاده کن حتما مشکلت حل میشه
این کد را خیلی دوست دارم چون خیلی از مشکلاتم را حل کرده امیدوارم مشکل تو را هم حل کنه
PHP:
echo "<script>document.location.href='login.php'</script>\n";
 

hba

Active Member
اهان منتظر همین بودم
دستت درد نکنه این موقع ها html از دستور php بهتره
 

I.NoBody

Active Member
آقا اصلاً اگه قبل از اين دستور header چيزي نمايش داده شده باشه، يا صحيح تر بگم، اگر چيزي echo يا print شده باشه، اون دستور کار نميکنه.
هم session_start اينجوريه و هم header
 

mohsenshahbazi

Active Member
میگم البته من که زیاد وارد نیستم اما تا به حال برخی کدهایی که دیدم از " به جای ' استفاده کردند ...

نمی دونم تفاوتی داره یا نه ...؟

[همينجا اضافه ميكنم كه پست اضافه حساب نشه - من سوال نکردم ایشون گفت تابع لوکیشن با اون ارگومان ها کار نمی کنه من هم گفتم شاید این طور باید نوشته بشه ]

محسن
 
آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
دوستان، لطفا بحث رو از مسیر اصلیش خارج نکنید.
سوال های متعدد، در تاپیک های متفاوت.
موفق و پیروز باشید.
ممنونم (ممنونیم).
 

جدیدترین ارسال ها

بالا