hajhosssein
Member
سلام
اینم یه طرح کارت ویزیت
اگه ممکنه همونطور می بینید یه نظری انتقادی پیشنهادی چیزی هم بدید
ممنون
اینم یه طرح کارت ویزیت
ممنون
بکگراندتو خیلی دوست دارم .. .
عالی شده نوشته هم خوبه ..
اگه تونستی بکشو بدی Psd ممنون میشم .
خیلی عالیه قفط روی هنر ۥ قرار بدی بهتره
سلام به همه
ترکیب حروف خطت خوب شده
یه انتقاد در مورد بک کار استفاده کردن از موتیف هایی که جدیدا خیلی مد شده جا داره همه جا قشنگ نیست ( قشنگ منظورم از نظر بصری نیست )
یه چیزی وقتی زیاد و به جا استفاده نشه لوس می شه قشنگی اول هم نداره
مگه موتیف های ایرانی خودمون کم قشنگن ( هر چند اینام برگرفته از موتیف های ایرانیه)
ببخشید بازم فضولی کردم
راستی اگه من بودم اون نوشته آدرس : بر می داشتم
موفق باشید
كار زيبايي شده فقط با فونت نشاني و تلفن ارتباط برقرار نكردم بنظرم اگر از يكان استفاده كني بهتر هستش
چون موضوع این طرح با توجه به ظاهرش یک طرح قدیمیه (مثلا مثل جلدیه کتیبه) پس باید یه مقدار از نور بیافته
من هم بخاطر اینکه تو نظر مشتری بیاد از رنگ تند استفاده کرده
اظهار نظرتون رو دوست دارم
البته جوابی که به دوستمون دادی تا حدی قانع کننده است. ولی آیا این کارت جای دیگه استفاده نمیشه؟ تهران، مشهد، قم، اصفهان؟یه چیزی وقتی زیاد و به جا استفاده نشه لوس می شه قشنگی اول هم نداره
راستی اگه من بودم اون نوشته آدرس : بر می داشتم
سارا خانم هم راست میگن: شک نکن! البته این دفعه جوابی که دادید اصلن قانع کننده نبود. اگه میخای طرحت قدیمی به نظر برسه، خب یه طرح قدیمی بزن!این رو گفتم که بدونید و شک نکنید که تو چاپ یه همچین نتیجه ای رو نخواهید داشتا!!
یکمی هم روی چیدمان آدرس و تلفن و فونتش کار کنی عالی میشه.
سلام
طرحتون واقعن زیبا و جذاب کار شده. فکرر کنم به خاطر همین هم هست که توی این فصل سال این هم بازدید کننده و نظر دهنده! داره.
تو نگاه اول دو سه تا مطلب بود که خیلی به چشم می اومد. وقتی نظرات دوستان رو خوندم دیدم دوستان هم بیان کردن. من فقط خواستم بار دیگه تاکید بکنم روی این ایرادات. امیدوارم جسارت منو ببخشید
البته جوابی که به دوستمون دادی تا حدی قانع کننده است. ولی آیا این کارت جای دیگه استفاده نمیشه؟ تهران، مشهد، قم، اصفهان؟
با برداشتن اون کلمه آدرس: هم موافقم. اون جمله ای که جلوی "آدرس:" نوشتی کاملن مشخصه که آدرسه. باور کن هیچ شباهتی به یک جمله عاشقانه یا... نداره!!
سارا خانم هم راست میگن: شک نکن! البته این دفعه جوابی که دادید اصلن قانع کننده نبود. اگه میخای طرحت قدیمی به نظر برسه، خب یه طرح قدیمی بزن!
روی چیدمان آدرس و ... به خصوص رنگش هم کار کن.
بازم ببخشید قصد بی ادبی نداشتم.
![]()