سلام :) امیدوارم براتون جالب باشه بای
Erfan Active Member Sep 10, 2006 #2 خب عزيز بسي جاي تعريف داره .... رنگ بندي خوبه ... ايده هم جالبه ... سليقه هم بد نيست ... فقط يه خورده اجزا به هم نميخوره ... در كل مبارك باشه !!!
خب عزيز بسي جاي تعريف داره .... رنگ بندي خوبه ... ايده هم جالبه ... سليقه هم بد نيست ... فقط يه خورده اجزا به هم نميخوره ... در كل مبارك باشه !!!
NAKOOT Well-Known Member Sep 10, 2006 #5 خوبه فقط پرش مشکل داره ... از پر خود فتوشاپ که تو فابل های داخلش پیدا می شه (باکیفیت) استفاده کن ....
خوبه فقط پرش مشکل داره ... از پر خود فتوشاپ که تو فابل های داخلش پیدا می شه (باکیفیت) استفاده کن ....
Salar Active Member Sep 10, 2006 #9 Burzum گفت: در ضمن از برش ها به خوبي استفاده كردي ... کلیک کنید تا باز شود... موافقم، ولی کمی در هم هست! شلوغ هست! موفق باشی. سالار
Burzum گفت: در ضمن از برش ها به خوبي استفاده كردي ... کلیک کنید تا باز شود... موافقم، ولی کمی در هم هست! شلوغ هست! موفق باشی. سالار
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Sep 11, 2006 #11 سلام در كل شلوغه و اجزا تصوير جاشون مناسب نيست. ميتوني بيشتر از اينا روش كار كني ... تا بعد...!
M mostafa_cs Well-Known Member Sep 11, 2006 #12 .::SaMaN::. گفت: در كل شلوغه و اجزا تصوير جاشون مناسب نيست. ! کلیک کنید تا باز شود... در این که اجزای تصویر درست سر جاشون قرار نگرفته موافقم اما اینکه شلوغه فکر نکنم خیلی زیاد شلوغ باشه ! ____________________
.::SaMaN::. گفت: در كل شلوغه و اجزا تصوير جاشون مناسب نيست. ! کلیک کنید تا باز شود... در این که اجزای تصویر درست سر جاشون قرار نگرفته موافقم اما اینکه شلوغه فکر نکنم خیلی زیاد شلوغ باشه ! ____________________
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Sep 11, 2006 #13 سلام دوست من ، من نظرمو گفتم ! از نظر من يه مقدار شلوغه...% تا بعد...!
hamidkardorost Member Sep 12, 2006 #14 های .::SaMaN::. گفت: سلام در كل شلوغه و اجزا تصوير جاشون مناسب نيست. ميتوني بيشتر از اينا روش كار كني ...b]![/b] کلیک کنید تا باز شود... سلام اوس سامان از نظر بنده اگه یه ذره قشنگی داشته باشه به خاطر شلوغیشه یعنی من تغییرش دادم اما دیدم خیلی جالب نشد اما قبول دارم که میشه بیشتر روش کار کرد با تشکر بای
های .::SaMaN::. گفت: سلام در كل شلوغه و اجزا تصوير جاشون مناسب نيست. ميتوني بيشتر از اينا روش كار كني ...b]![/b] کلیک کنید تا باز شود... سلام اوس سامان از نظر بنده اگه یه ذره قشنگی داشته باشه به خاطر شلوغیشه یعنی من تغییرش دادم اما دیدم خیلی جالب نشد اما قبول دارم که میشه بیشتر روش کار کرد با تشکر بای
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 12, 2006 #15 به نظر منم ایده خوب بوده منتها تو اجرای کار و قرار دادن عناصر کنار هم یه مقداری بیشتر باید وقت میذاشتی. موفق باشی سارا
به نظر منم ایده خوب بوده منتها تو اجرای کار و قرار دادن عناصر کنار هم یه مقداری بیشتر باید وقت میذاشتی. موفق باشی سارا