مجيد آنلاين هم مجيد آنلاين قديم

بعد از كلي بگير و نويس نتونستم فرم ارسال ايميل رو تو سايتم بزارم و كسي جواب مشكلمو نتونست بده و مجبور شدم تو اين سايتهايي كه ابزار رايگان مي دن عضو شدم كسي مي تونه بگه مشكلي براي سايتم و. آدرسهاي ايميلي كه كاربرهام ثبت مي كنن به وجود نمياد؟كسي تجربه نداره

sambol

Active Member
worldman_safa گفت:
ای کاش عنوان مناسبی برای تاپیکتون انتخاب می کدین :neutral:
بهتر جاي اين جور تاپيك ها كمك كنيد
89.gif

عزيز شما يه سري اگه كد ها رو بررسي كنيد بهتره ببينيد كه تو كد ها ايميل ديگه نباشه كه به اون پست بشه يا مي تويند فرم رو اينجا بذاريد تا هم بچه ها استفاده كنن هم بگن ايراد نداشته باشه ولي اينجور كارا بعيد هستش
34.gif

بهتر نیست به جای کلاس گذاشتن برای همدیگه مشکل منو حل کنید من این تاپیکو انتخاب کردم چون مدیر انجمنها که کمکم نکردند شاید آقا مجید آنلاین که حالا دیگه بیشتر آفلاین هستند کمکم کنند اما اینجا همه بیشتر به فکر این هستند که این سایت رسمی باشه کلید تنکس بزندی تاپیک خوب بزارید اونو اونجا ننویسید جاش اونجاست ...

sambol

Active Member
دوست عزيز كلاش گذاشتن يا نذاشتن ربطي
103.gif
نداره اينجا يه محيط يوزر فريندلي داره در ضمن كسي مجبور به پاسخ دادن به سوال شما نيست كه اينجوري برخورد مي كنيد
شما اول قوانين رو بخونيد عنوان تاپيك رو هم درست بكنيد
اما اینجا همه بیشتر به فکر این هستند که این سایت رسمی باشه کلید تنکس بزندی تاپیک خوب بزارید اونو اونجا ننویسید جاش اونجاست ...
شما با 22 تا پست چه جوري به اين نتيجه رسيديد
24.gif

در ضمن من كه شما را راهنمايي كردم گفتم يا اون فرم رو اينجا قرار بديد يا خودتون سورسش رو بررسي كنيد
89.gif

آخرین ویرایش:

Pooriya_Online

Active Member
آقا منم كد اين اچ-تي-ام-ال فرم ارسال ايمل رو ميخواستم اگه ميشه كدش رو بديد منم امتحان كنم و اگه مشكلي داشت بگم...

ممنون...

دوست عزیز من درسته 22 تا تاپیک داشتم اما تو این 2 سالی که عضوم خواننده بیشتر مطالب بودم اما حالا به نیازش رسیدم که سوال کنم اصلا شما چه را اینقدر عیب می گیری؟؟ یه سوال کردم مگه گناه کردم و یه انتقاد حالا هی باز بگو

sambol

Active Member
fatima1383 گفت:
دوست عزیز من درسته 22 تا تاپیک داشتم اما تو این 2 سالی که عضوم خواننده بیشتر مطالب بودم اما حالا به نیازش رسیدم که سوال کنم اصلا شما چه را اینقدر عیب می گیری؟؟ یه سوال کردم مگه گناه کردم و یه انتقاد حالا هی باز بگو
دوست عزيز من كه بهتون گير ندادم
اگه دقت كنيد من تو همون تاپيك اول كه دادم راهنمايي كردم
اگه شما اون مقاله رو از همين سايت مجيد انلاين ورداشتيد كه مشكلي نيست ولي شما جوري گفتيد كه انگار از يه سايت ديگه برداشتيد :wink:
اگه بازم مشكلي بود ما در خدمتيم

جدیدترین ارسال ها

بالا