بی بی کد مجموعه فرهنگی تجاری تفریحی

max vray

کاربر VIP
با سلام خدمت همه دوستان
دیگه انقدرز رشد دوستان ماشالله نجومی بوده که امسال من اگه تو سایت پیدا بشه(که نمیشه) باید هر سال یکبار یک کار تو گالری بزارن چون کارام به ندرت در حد گالری هست
با تشکر از همه دوستان تو ای چتد وقت که بهم خیلی کمک کردن
(سید عارف-فرشید-سعید پاکزاد-سوین-حامد-3dart و ...)
این کار دفاعیه منه هر رندر حدود 1 تا 2 ساعت طول کشیده بازم شرمنده کار در حد کار دوستان تو گالری نیست.:rose:
نرم افزار ها : autocad-max 2009-2012-vray 2-photoshap

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
منظورت از نجومی خودتی؟:rose::rose::rose:
خسته نباشی برای دفاعیه کار خیلی خوبی شده واقعا خسته نباشی...
حالا دوست داری یکم کارتو نقد کنیم اما دقیق تر و یکم تند؟؟؟بگم میگم...
برای دفاعیت نه برای کاری که میزاری تو گالری میگم بجایی این همه اسمو نوشته و توضیح و پلان...:wink:یه صحنتو توپ رندر میکردی واینجا اپ میکردی...هم نقدش آسون تر بود...میخواستم بقشو بنویسم برات دل نیومد ایشالا موفق باشی...بازم کاری داشتی با لقد...:lol::lol::wink: در کلبه مارو بزنی بلد باشم جواب میدم...

میدونم کار بعدیت دیدنیتر...
علی یارت

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
مرسی شما استاد مایی:rose:
هر نقدی بکنی ما به جان دل پذیراییم پس خسیس نباشین(همه دوستان):green:

ssevil

Well-Known Member
سلام
فقط می تونم بگم محمد مطمئنم پایان نامه ات نمره ی عالی می گیره :oops:
شیت بندی تو خیلی دوست دارم
به نظرم شیت هات برای پایان نامه فوق العلاده شده
ضمنا گام................ خودتی :green:
:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام
فقط می تونم بگم محمد مطمئنم پایان نامه ات نمره ی عالی می گیره :oops:
شیت بندی تو خیلی دوست دارم
به نظرم شیت هات برای پایان نامه فوق العلاده شده
ضمنا گام................ خودتی :green:
:rose:
سلام مرسی همیشه لطف داری
خیلی تو این کار کمکم کردی ایده شیت تیره هم از خودت بود:green::rose:
بازم ممنون:rose:
انشالله جبران کنم

Hamed

Active Member
سلام
دیگه ما خسیس شدیم دیگه...منظورت منم؟؟؟:wink:
1- متریالت هنوز خامن...هر جسمی تو طبعیت یه خاصیتی داره یه رفلکتی داره ولی اینجا همچی فقط دیفالت...
2 - من 80 درصد میگم جایی پنجره هات تو کار اصلا متریال و ابجکتی به عنوان شیشه نذاشتی...خوب خیلی کارو خراب میکنه...
3 - یه نقطه خوبی که کار داره البته بعضی از جاهاش یکم روی فرم و فضاش خلاقیت دیده میشه...باریک..
4 - برای اینکه رندرت واقع بینانه تر بشه وگیرایی صحنت بره بالا...با فتوشاپ یا افتر...میشد 30 درصد کارتو زند تر کرد...
5 - آبجکت وارده صحنه میکنیش ادیتش کن هرجاش که مناسب نیست رو درست کن...
6 - توی کارای اکستریور نور خورشید خیلی مهمه از اون مهمتر منبع نور خورشید انقدر کارو گیرا تر میکنه که نگو...نگو نگو نگو که من از تو دورم...نه نه برگردیم سر نقد (از دستم در رفت)
7 - توی رندرات نشون میده بیسه پلان کار قویی اما هم رندر هم طرز نشون دادن فضاها خوب نیست من بیننده فکر میکنم یه کافی شاپ...یه رستوران...میفهمی چی میگم؟؟؟
بازم هست ولی در ضمن توی کارای اکستریور های خفن مثله کارای افشن...فرشید خدمون نگاه کن رندر انقدر باید باید باید گویا باشه که فقص 10 درصد کل کار پست بخواد...البته همه اینا تجربه های که هیچ وقت یادت نمیره...خسیسم خودتی....

علی علی

max vray

کاربر VIP
مرسی حامد جان:green:
حرفات همه درسته
واقعا هرچی داشتم رو کردم و نمیدونم چه کنم بهتر بشه
بازم مرسی :rose:
باشه من خسیسم:)

nsk-co

Active Member
سلام
یک نکته می خواستم به شما دوست عزیز بگم و این هم این است که
در کارهای اکستریور حتماً متریال ها را واقعی کار کن مثل آسفالت و..
در نمایی که می خوای چشم را نوازش بده و غیر منتظره نباشه باید همه نکات را رعایت کنی مثل فاصله باغچه ها از زمین که باید صفر باشد ولی برای شما چند سانتی از زمین فاصله دارد ( منظورم ارتفاع نیست )
این نکته را به عنوان یک دوست به شما ( از کلمات نمی تونم و نمیشه و .... استفاده نکن) ما می تونیم .......... خیلی بالا منبر رفتم ببخشید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام
یک نکته می خواستم به شما دوست عزیز بگم و این هم این است که
در کارهای اکستریور حتماً متریال ها را واقعی کار کن مثل آسفالت و..
در نمایی که می خوای چشم را نوازش بده و غیر منتظره نباشه باید همه نکات را رعایت کنی مثل فاصله باغچه ها از زمین که باید صفر باشد ولی برای شما چند سانتی از زمین فاصله دارد ( منظورم ارتفاع نیست )
این نکته را به عنوان یک دوست به شما ( از کلمات نمی تونم و نمیشه و .... استفاده نکن) ما می تونیم .......... خیلی بالا منبر رفتم ببخشید
موفق باشید
سلام دوست عزیز نه کاملا فرمایشاتتون درسته و من چون کار خودم بود ایرادهای کار کمتر دیدم تو سایت میزارم تا همه شما دوستان لطف کنید نظراتتون بدین
ممنون:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
نکاتی که دوستان گفتن گویای تمام کمبودهای کار شما بود

من فقط می گم روی تکسچر و رندر بیشتر کار می کردی کارت زیباتر می شد ولی کلا از ساختمان ها خوشم اومد خوشگل هستن

خسته نباشی :rose:

تو خودت نمره بیستی تو مثل هی کسی نیستی
استاد ما هنوز باید بریم هنر قرآن ورزش ورزش پاس کنیم
کار دانشجویی تایمش چون کمه نمیشه رو جزییاات وقت گذاشت واسه کار دانشجویی عالیه

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
چیدمان پوستر ضعیفه
فونتی که استفاده کردی به کار نمیاد
من معمار نیستم ولی این رمپی که گذاشتی جای سوال داره؟!!!!!!!!:shock:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبي؟ پنداشته؟؟؟! اواو پوست بچه ها رو ميكنه! من به هر دري شد تونستم كاري كنم از دستش در برم!!
حرف هاي حامد 100 درصد قبول.اما بايد به نكته توجه كرد. تو پايان نامه اينقدر حجم كار مطالعات سنگين و وحشتناكه آدم واقعا نمي تونه تا اين حد به رندر فكر بكنه.چون تو دانشگاه ها بحث رندر هيچ كس توجه نمي كنه.طرح پرزانته و قدرت معماري هست كه نمايش ميده خودشو.تازه چنين حجمي پلان هاي سنگين برش هاي پيچيده و ... داره و پرداخت به متريال ها باعث ميشه بايد بيخيال زمان دفاع بشه. و دير شدن دفاع باعث ميشه مدرك ناقص بدن.پس به نظرم نسبت به زمان كار فوق العاده اي بسته شده.
نكته قدرت اين كار بحث شيت بندي هست.منظورم ميدوني چيه؟؟
من از طرحت هيچي نمي دونم.وقتي شيت هاتو ديدم دستم اومد داستان چيه.
بايد رندرها داراي پيوستگي باشن.موضوع ها كنار هم باشن. اين خيلي مهم هست كه كمتر بهش دقت ميشه.
و جالب اينجاست كه رنگ بندي شيت طوري شده اصلا چشم رو آزار نميده.
همه اينها دست به دست هم ميدن كه پرزانته كار خيلي خوب ميشه
بهت تبريك ميگم.خوشحالم اون مسابقه در پيت دانشگاه آزاد باعث شد دوست خوبي مثل تو پيدا بكنم

max vray

کاربر VIP
تو خودت نمره بیستی تو مثل هی کسی نیستی
استاد ما هنوز باید بریم هنر قرآن ورزش ورزش پاس کنیم
کار دانشجویی تایمش چون کمه نمیشه رو جزییاات وقت گذاشت واسه کار دانشجویی عالیه

مرسی سعید جان تو خودت استاد مایی:rose:
خوشحالم کار پسندیدی پست پروداکت کار کم بود واقعی نشد زیاد وگرنه بهتر میشد:sad:

max vray

کاربر VIP
چیدمان پوستر ضعیفه
فونتی که استفاده کردی به کار نمیاد
من معمار نیستم ولی این رمپی که گذاشتی جای سوال داره؟!!!!!!!!:shock:
سلام اقا ناظم
والا تو چیدمان شیت یک اصول اولیه هست که اونارو رعایت کردم نفهمیدم از کجاش خوشت نیومد
فونت ها هم فونتای مرسوم شیت های معماری
رمپ هم از استانداردهای نویفرت گرفته شده
بازم ممنون که نظراتت گفتی:rose::rose::rose:

max vray

کاربر VIP
سلام.خوبي؟ پنداشته؟؟؟! اواو پوست بچه ها رو ميكنه! من به هر دري شد تونستم كاري كنم از دستش در برم!!
حرف هاي حامد 100 درصد قبول.اما بايد به نكته توجه كرد. تو پايان نامه اينقدر حجم كار مطالعات سنگين و وحشتناكه آدم واقعا نمي تونه تا اين حد به رندر فكر بكنه.چون تو دانشگاه ها بحث رندر هيچ كس توجه نمي كنه.طرح پرزانته و قدرت معماري هست كه نمايش ميده خودشو.تازه چنين حجمي پلان هاي سنگين برش هاي پيچيده و ... داره و پرداخت به متريال ها باعث ميشه بايد بيخيال زمان دفاع بشه. و دير شدن دفاع باعث ميشه مدرك ناقص بدن.پس به نظرم نسبت به زمان كار فوق العاده اي بسته شده.
نكته قدرت اين كار بحث شيت بندي هست.منظورم ميدوني چيه؟؟
من از طرحت هيچي نمي دونم.وقتي شيت هاتو ديدم دستم اومد داستان چيه.
بايد رندرها داراي پيوستگي باشن.موضوع ها كنار هم باشن. اين خيلي مهم هست كه كمتر بهش دقت ميشه.
و جالب اينجاست كه رنگ بندي شيت طوري شده اصلا چشم رو آزار نميده.
همه اينها دست به دست هم ميدن كه پرزانته كار خيلي خوب ميشه
بهت تبريك ميگم.خوشحالم اون مسابقه در پيت دانشگاه آزاد باعث شد دوست خوبي مثل تو پيدا بكنم

سلام برادر گلم عارف جان
مرسی از این همه لطفت اخوی
پنداشته فعلا بهترین استاد دانشگاه از دستش نده (جدی گفتم)
والله این افتخار مال من در اصل چون تو رشد من واقعا خیلی معصر بودی و استاد منی
بازم ممنون برای همه کمک هات:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا