مجموعه تصاوير حيوانات با طرح نئون

سلام . تو اين تاپيك به تدريج تصاوير حيوانات رو با افكتي كه اسمشو گذاشتم نئون ميذارم ... :paint:

Erfan

Active Member
دوست عزیز توضیحی در مورد کار و نحوه ساختن چنین تصاویری، اگر ممکن هست بدهید برای سطح آگاهی دیگر دوستان.

:rose:

MEGA WAVE

Active Member
عرفان جان تمام این عکسه تنها با چند کلیک روی پلاگین fractalius درست شدن.

شاد زی.

.:. soroosh .:.

Active Member
عرفان جان : دقیقا با فیلتر فراکتال این کار انجام میشه .
من هم خودم خیلی دوستش دارم و خیلی جالبه .
تنظیمات خیلی جالب و دقیقی هم داره .

پلاگینش را اتچ کردم برای دوستان ... :wink:

پیوست ها

• Redfield.Fractalius.v1.32.for.Adobe.Photoshop.rar
    251.5 کیلوبایت · بازدیدها: 74

.:. soroosh .:.

Active Member
خب شما هم اگر دقیق بگید که چطوری دستی این کارها را انجام میدادید باز هم جالبه .
چون خیلی باید مشکل باشه و خب شاید از طریق دستی بشه به حالت های مختلف دیگه ای هم دست پیدا کرد ...

MEGA WAVE

Active Member
شايد شما اينجوري كار كرده باشي ولي من با استفاده از آموزش و يك فيلتر اين كار رو كردم . اين پلاگين كجاست ؟

من تا حالا اصلا اینجوری کار نکردم ( بد نیست ولی خوب تا حالا استفاده ای نداشته برام)
فقط از اطلاعاتم اینو میدونستم.

این خود پلاگین هستش.
مشاهده پیوست Mega Wave.rar

این ها چند تا Preview از پلاگین :

1242378622_hrlydi.jpg

ny7c7o.jpg

981828-2-fractalius-feather.jpg

شاد زی

حالا يك سوال ؟ پلاگيني هست كه باهاش بشه تو فتوشاپ 8 يا همون سي اس 1 ، سه بعدي كار كرد مثل سي اس 4 ... ؟

Erfan

Active Member
يعني شما كه تصاوير به اين زيبايي ميسازي اينطور كار كردن رو بلد نيستي ؟

دوست من متوجه منظور من نشدید، من عرض کردم برای اطلاع دیگر دوستان در مورد کار خود توضیح کوتاهی بدهید.

موفق باشید.:rose:

Erfan

Active Member
حالا ديگه فرقي نميكنه چون دوستان يك پلاگيني گذاشتن كه بدون جنگ و خونريزي ميسازه ... :rose:

بحث خونریزی و این حرفا نبود، معمولاً شخصی کاری برای نظرخواهی میذاره توضیحی در مورد کارش میده.

/

اگر براتون امکان داره عکسهایی که توی امضاتون هست رو کمی کوچکتر کنید تا صفحه سنگین نشه.

ممنون.:rose:

بحث خونریزی و این حرفا نبود، معمولاً شخصی کاری برای نظرخواهی میذاره توضیحی در مورد کارش میده
منظورم از خون ريزي دعوا نيست . منظورم اين كارايي هست كه بايد بصورت دستي بكننين تا بسازينش . امضا رو هم چشم كوچيك ميكنم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا