مجموعه آخرین طرح هام

مجموعه آخرین طرح هام "سری اول"

سلام

یه مدته که درگیر کارم بودم نمیتونستم طراح ها رو برای نظر خواهی بزارم . حالا که وقت دارم یه سری از طرح هامو میزارم . سری دوم هم سر فرصت میزارم . منتظر نظرات سازنده دوستان هستم .

با تشکر

لوگو پرشین لرن"اولین مرجع آموزش های ویدئویی ایران"

لوگو کانون تبلیغاتی جوان"برای دفتر تبلیغاتی خودم"​

پوستر هیئت

پوستر هیئت

بنر تالار پذیرایی مادر

طرح آگهی نامه

تایپو پویا سرما

برای مشاهده طرح در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید

آخرین ویرایش:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
همه ی کارا قشنگ بودن، ولی توروخدا از اون افکت متن استفاده نکن دیگه ! قدیمی شد ! :دی
موفق باشیــ.

سلام
همه ی کارا قشنگ بودن، ولی توروخدا از اون افکت متن استفاده نکن دیگه ! قدیمی شد ! :دی
موفق باشیــ.

با تشکر از نظرات دوستان
سلام . داش جواد این افکت درسته جدید نیست ولی من کم تر جایی دیدم . دوم هم کاری که خوب جواب میده و تو چاپ خوب میشه باید ازش استفاده کرد. مثلاً شما از طرح شلوغ زیاد استفاده میکنی نمیشه گفت قدیمه چون هرکی یه سبکی کار میکنه . بازم ممنون از نظرات:rose:

bashir134

Active Member
از نظر منم قشنگن
از
تایپو پویا سرما
بيشتر خوشم اومد

مثل اينكه اينجاهم دوباره داره بحث كار قديمي و جديد ميشه منم مثال گل زدن تو فوتبال رو بايد بگم كه درسته مارادونا 20 سال پيش قيچي گل زده ولي الان كسي اينطوري گل بزنه نمي گن تكراريه!!!!!!!
ميگن قشنگ زده!:green:

Saeed

Well-Known Member
به به نبی جان بلاخره به فروم بازگشتی :green:

بسی بسیار شیک شدن :rose:

موفقیت .. !!

Fa

Well-Known Member
خيلي طرحات خوبن . مخصوصاً اوني كه واسه خودت زدي . اميدوارم تو فروم باقي بموني كه ما هم از شما يه چيزايي ياد بگيريم . :cool:

به به نبی جان بلاخره به فروم بازگشتی :green:

بسی بسیار شیک شدن :rose:

موفقیت .. !!

سلام . خوبی سعید جان . ما همیشه هستم ولی یه مدت بود که کار داشتم کم تر میتونستم بیام

خيلي طرحات خوبن . مخصوصاً اوني كه واسه خودت زدي . اميدوارم تو فروم باقي بموني كه ما هم از شما يه چيزايي ياد بگيريم . :cool:

سلام . مرسی . درخدمت هستم

toxin

Active Member
نظر : بسیار زیبا هستن ....
انتقاد : باز هم بسیار زیبا هستن ... :دی

کارت بیسته :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا