بی بی کد مجتمع مسکونی ( طرح 5 خودم )

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبید.؟ این کار درس طراحی معماری 5 دانشگاهم هست.:green:
تازه چند روز پیش تحویل بوده.اگه دوستان خواستن پلان هاشو هم بزارم.:cool:

با اتوکد مدلسازی کردم.توی مکس متریال و نوردهی کردم.
تقریبا با فتوشاپ کار 180 عوض شد و بهتر شد نسبت به خود رندرهای مکس

تکسچر آسمون توی فتوشاپ اضافه شده واسه همین با رفلکت یه خورده تناقص داره.
:sad:

موفق باشید.

10000 a.jpg
10001-F.jpg
10002-F.jpg10003-F.jpg10004-1.jpg

آخرین ویرایش:

mgh-max

کاربر فعال
از نور پردازیت خوشم اومد! سایه درختا خیلی تاریکه ولی البته در جهت زیابیی کار عمل کرده
الاچیقا تکسچر متریال سنگ زیرشو فککنم استوانه ای نسبت ندادی دچار مشکل شده

SinaTR

Well-Known Member
سلام خيلی کامل و قشنگه البته الآن نتونستم عکساشو باز کنم چون اينترنتمو يکی ديگه اشغال کرده! ولی تا شب حتما سايز اصلی می بينم

madmaster_3d

Well-Known Member
آرف جون سلام . کاره خوبی شده. مخصوصا از اینکه با عکس توضیح دادی مراحل ساخت رو و برای بچه های معماری گزاشتی . عکس اولی شمال شرقی عکست روی دیوار رفلکت آسمون افتاده یا اینکه آسمون رو تو فتوشاپ اضافه کردی اونجا هم افتاده. اون رو درستش کن. موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مرسی از علی و امیر عزیز.
برای اینکه حجم کار رو بهتر توضیح بدم باید روند طراحی میساختم.

bouria

New Member
سلام دوست خوبم
کارت خیلی عالی بود
حدودا چند سال داری مکس کار میکنی؟
راستی به نظرم کار معماری و طراحیش باید خیلی جالب باشه
احتمالا خیلی سخت درش آوردی،درسته؟

max vray

کاربر VIP
سلام عارف جان هم نور هم طراحی خیلی خوب شده فقط بتن رو خیلی براغ کردی.
برای کار دانشگاهی و حتی بازار خیلی هم عالیه.
موفق باشی .

NNumber_one

Member
سلام خسته نباشید ، با اجازه یه نظری بدیم ..

کارتون خیلی خوب شده از نظر نور پردازی ولی چندتا ایراد کوچولو داره اینکه پشت کارتون انگار خالیه و اخرش تموم میشه کاش بکگراندش یه چیزی بود که اخرش معلوم بود،

متریال دیوار ها دقیق مشخص نیست چیه یه چیز خاکستری قهوه ای رنگه که رفلکتش هم احساس میشه زیاده و یکنواخت شاید رفلکت رو کنترل میکردین

پنجره ها هم شبیه به آینه شده و کاش یه مقدار شفاف بود البته نظر شخصی منه

در مورد طراحیش هم اینکه ورودی بلوک پیاده رو نداره و به خیابونه که پایین رندر هم عکس بکگراند هست و خالیه ، البته تو رندر اینجور نشون میده

و اینکه پنجره دستشویی ها هم خیلی ارتفاعش پایینه و به نظرم بهتر بود رو به نمای اصلی نباشه ( اون پنجره کوچیکا دستشویی یا حموم هست دیگه ؟ )

و در اخر اینکه شما که سطح کارتون خیلی بالاتر از این هست و انتظار بیشتری میرفت البته اینم خیلی عالیه حداقل از کارای ما مبتدی ها ، احساس میکنم طراحی یه کپی ساده بوده حد اقل توی بالکن ها محافظ بالکن ها رو یه طراحی دیگه میکردین یا شیشه ای به کار میرفت ...

شرمنده بابت نظراتم ، موفق باشید

martin eco

Well-Known Member
سلام خدمت عارف عزیز
رندرها که بسیار خوب و حرفه ای هستن و واسه یه کار دانشجویی بسیار سطح بالا هستن..این از این
درباره طرح هم بعد از اون کار اگر اشتباه نکنم تالار شهرت انتظار بمراتب بالاتری به شخصه داشتم چون تو اون کارت اتفاقای خوبی رو بوجود آورده بودی..اینجام البته بازیت با فضای مثبت و منفی جالب و چشم نوازه ولی کار معلومه مثه اون کار وقت روش نذاشتی و لخته به قول معروف...کار جزییات نداره
سایه افکنی حجم اول روی دومی به نظر مشکل داره...دو حجم از هم جدان و خیلی ساده باهاشون رفتار شده...مشکل اصلی کار هم همین کمبود تنوع هستش به نظرم..امیدوارم نمره خوبی ازش بگیری یا گرفته باشی بهرحال..
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا