همه چیز عالی ولی چه دروازه ضایعی داره. :green:
ALI_TAKHTI Active Member Mar 4, 2012 #22 دروازش کار یکی از بچه های مجید انلاین هست. اما بنظرم دروازه خوبی بود دمش گرم.
prince_Persia_7 Well-Known Member Mar 4, 2012 #23 ALI_TAKHTI گفت: دروازش کار یکی از بچه های مجید انلاین هست. اما بنظرم دروازه خوبی بود دمش گرم. کلیک کنید تا باز شود... دروازه هه کار خودم بود دیگه . یادت رفته؟
ALI_TAKHTI گفت: دروازش کار یکی از بچه های مجید انلاین هست. اما بنظرم دروازه خوبی بود دمش گرم. کلیک کنید تا باز شود... دروازه هه کار خودم بود دیگه . یادت رفته؟
ALI_TAKHTI Active Member Mar 4, 2012 #24 prince_persia_7 گفت: دروازه هه کار خودم بود دیگه . یادت رفته؟ کلیک کنید تا باز شود... ای جااااااااااااااااااااانم. عزیزمی.آره یادم اومد. جدا دروازه باحالی بود بخصوص تورش. تورش رو چطور درست کردی؟
prince_persia_7 گفت: دروازه هه کار خودم بود دیگه . یادت رفته؟ کلیک کنید تا باز شود... ای جااااااااااااااااااااانم. عزیزمی.آره یادم اومد. جدا دروازه باحالی بود بخصوص تورش. تورش رو چطور درست کردی؟
pakzad_saeed Member Mar 5, 2012 #25 سلام علی آقا کارتون قشنگ و زیبا شده فقط بیشتر رو زاویه دوربین تمرکز کنین و خلی خوب و قشنگه thanks