مجتمع مسکونی سما

ehsan_3dmax

Active Member
سلام دوستان عزیز.
این نما یکی از کارهای قدیمی بنده است و متعلق به یک مجتمع مسکونی در سیرجانه. در زمان امتحانات پایان ترم هم انجامشون دادم.
یادش بخیر!
زمان رندر هر تصویر بین دو تا چهار ساعته چون کیفیت کار رو پایین آوردم.
امیدوارم خوشتون بیاد.(یک تست رندر اضافه شد)

پیوست ها

• 6.jpg
    6.jpg
    167.2 کیلوبایت · بازدیدها: 94
  • 45jonoobi.jpg
    45jonoobi.jpg
    211.8 کیلوبایت · بازدیدها: 95
  • parande2.jpg
    parande2.jpg
    206.3 کیلوبایت · بازدیدها: 114
  • sharghi.jpg
    sharghi.jpg
    254.5 کیلوبایت · بازدیدها: 104
  • test1.jpg
    test1.jpg
    90 کیلوبایت · بازدیدها: 53

ehsan_3dmax

Active Member
این تاپیک از گالری مکس منتقل شده. اگر بقیه ی دوستان هم بخوان میتونم این کار رو واسشون انجام بدم. کافیه پی ام بزنید.

Mandana

Active Member
چه نوری
1522.gif
چه متریالی
1522.gif
آقا یه آموزش ساده در مورد نور و متریال و تنظیمات رندر و این صوبتا میتونی بذاری؟واقعا قشنگ شده.البته من با رنگ برگ درختها مشکل دارم( همیشه همینه.به برگ درختها گیر میدم) اما بجز اون واقعا حرف نداره.درختها و گلها هم کار خودتونه؟همه اش با مکس هه؟میشه یه آموزش هم برا ساختن این گلهای خوشگل بدی؟
hump.gif
پلیز
cuty021.gif

موفق باشی

ea_utopia

Active Member
سلام احسان جان
این کار رو خیلی وقت پیش دیدم اما وقت نکرده بودم نظر بدم
کار خوبه اما به ایرادایی داره که ار تو بعید می دونستم
یکی متریال قسمت های بالکنه که خیلی مصنوعی شده و تایل خوبی نداره من فک می کنم اگه متریال ساده هم استفاده کرده بودی هم بهتر از این می شد
یکی هم اون چراغ های بیرونیه که خیلی مصنوعیه و بیشتر به درد گیم می خوره.فکر می کنم ارشیو خوبی از مدل های آماده داشته باشی اما نمی دونم چرا از اینا استفتاده کردی

ehsan_3dmax

Active Member
سلام احسان جان
این کار رو خیلی وقت پیش دیدم اما وقت نکرده بودم نظر بدم
کار خوبه اما به ایرادایی داره که ار تو بعید می دونستم
یکی متریال قسمت های بالکنه که خیلی مصنوعی شده و تایل خوبی نداره من فک می کنم اگه متریال ساده هم استفاده کرده بودی هم بهتر از این می شد
یکی هم اون چراغ های بیرونیه که خیلی مصنوعیه و بیشتر به درد گیم می خوره.فکر می کنم ارشیو خوبی از مدل های آماده داشته باشی اما نمی دونم چرا از اینا استفتاده کردی
قبول دارم همه حرفاتو.
زمانه امتحانات بود زمان واسه تست رندر نداشتم. واسه همین متریالها خوب نشده.
کار از طرف استادمم بود نمیشد رد کرد والا...:lol:

ehsan_3dmax

Active Member
چه نوری
1522.gif
چه متریالی
1522.gif
آقا یه آموزش ساده در مورد نور و متریال و تنظیمات رندر و این صوبتا میتونی بذاری؟واقعا قشنگ شده.البته من با رنگ برگ درختها مشکل دارم( همیشه همینه.به برگ درختها گیر میدم) اما بجز اون واقعا حرف نداره.درختها و گلها هم کار خودتونه؟همه اش با مکس هه؟میشه یه آموزش هم برا ساختن این گلهای خوشگل بدی؟
hump.gif
پلیز
cuty021.gif

موفق باشی

اون درختها پلاگینه: easynat. آره جالب نیستن.
دیگه ازشون استفاده نمیکنم.
آقا یه آموزش ساده در مورد نور و متریال و تنظیمات رندر و این صوبتا میتونی بذاری؟
ماشالله این که شد همه ی 3d :lol:

DIMO

Active Member
سلام بر همگی آقا احسان کار های تو، گالری رو منور کرد:) :eek::razz:من به خدا منظوری ندارم ها احسان جان همش از روی حسن نیته:cry:

بابا حال کردیم فقط محیط یه جوریه انگار محیطه گیم های دخترونه است:eek: با عرض پوزش البته دیگه نظر خواستی باید پاشم واستی.:)

اون کف بام رو هم ابعاد سنگ کف رو کوچیک کن بدبخت از دل کسی که بخواد اجراش کنه :lol:

بقیه رو هم که ea_utopia جان گفت.

بازم از این کارا بکن خوشحال میشیم.

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
سلام بر همگی آقا احسان کار های تو، گالری رو منور کرد:) :eek::razz:من به خدا منظوری ندارم ها احسان جان همش از روی حسن نیته:cry:

بابا حال کردیم فقط محیط یه جوریه انگار محیطه گیم های دخترونه است:eek: با عرض پوزش البته دیگه نظر خواستی باید پاشم واستی.:)

اون کف بام رو هم ابعاد سنگ کف رو کوچیک کن بدبخت از دل کسی که بخواد اجراش کنه :lol:

بقیه رو هم که ea_utopia جان گفت.

بازم از این کارا بکن خوشحال میشیم.

قانع باش تا شاکرترین مردم باشی

((محمد رسول الله))

در ساخت یک لغتنامه سه بعدی شرکت کنید

.

نظرتون را راجع به ایجاد یک پکیج آموزشی بجای یک جعبه ابزار بدهید

مرسي dimo جان.
تمام حرفاتو قبول دارم. اين تاپيك متعلق به يكسال و نيم پيشه و بهتر بود بالا نميومد. كار هم ماله اوايله 83 اگه اشتباه نكرده باشم. تو زمان امتحانات تيرماه.
موفق باشي عزيز.

amin2001

Active Member
سلام آقا احسان عزیز
کار جالبیه با اینکه سرت شلوغ بوده اون موقع
خوشم اومد ازش
موفق باشی همیشه

:Mohsen:

کاربر باتجربه
آقا احسان عزيز انصافا كارهاي شما هميشه تحسين برانگيزه از جمله همين كارت
مخصوصا وقتي كه به گالري كارهاتون تو http://dehghani.cgsociety.org سر زدم كلي حال آمدم

ولي طبق معمول كه كار يه نفر رو ميبينم ميخوام چند تا سوال در مورد كارش بپرسم ( البته سوالات بيمزه!!!)
درختارو خودت مدلسازي كردي يا از speedtree يا ... استفاده كردي ؟ يه توضيح مختصر بده
همين
موفق باشي

ehsan_3dmax

Active Member
آقا احسان عزيز انصافا كارهاي شما هميشه تحسين برانگيزه از جمله همين كارت
مخصوصا وقتي كه به گالري كارهاتون تو http://dehghani.cgsociety.org سر زدم كلي حال آمدم

ولي طبق معمول كه كار يه نفر رو ميبينم ميخوام چند تا سوال در مورد كارش بپرسم ( البته سوالات بيمزه!!!)
درختارو خودت مدلسازي كردي يا از speedtree يا ... استفاده كردي ؟ يه توضيح مختصر بده
همين
موفق باشي

ممنون محسن جان.
تاپيك هاي قديمي نبايد بالا بياد هر چند كه متاسفانه مثله اينكه يكي از دوستان كه اصلا با قوانين آشنا نيست اينكار رو كرد.
محسن جان صفحه قبل هم يك توضيح كوچيك دادم. درختها پلاگين easynat هست و البته اون زمان اين پلاگين مشكلات زيادي با موتورهاي رندر داشت. ولي الان خيلي بهتر شده. در كل اگه ميخواي درخت تو كارت استفاده كني يا speedtree يا xfrog و يا از tree storm استفاده كن كه هر 3 عالي هستن.
موفق باشي.

احسنت
احسان جان کارت درسته . واقعا دانشگاه سما به این قشنگی ندیده بودم.دانشگاه من هم سماست.خیلی هم بزرگ ولی یه ذره از این زیبایی رو نداره.

ehsan_3dmax

Active Member
مشکلی دارید آقا احسان با خودتون ؟ خیلی عصبی به نظر میرسین

من با يوزرهاي متخلف و قانون شكن مشكل دارم. يعني هر كسي مشكل داره و بسرعت هم اين افراد رو اگه خلافشون سنگين باشه طبق قوانين بن ميكنم.
پس شماهم بهتره واسه اينكه nامين يوزرت رو بن نكنم مثل بقيه ي اعضا محترم سايت خلافي انجام ندي!

ehsan_3dmax

Active Member
منظورتون رو متوجه نمیشم ؟!

باشه پس توضيح ميدم.
شش هفت يوزر قبليت رو توي سايت بن كردم به علت خلاف هاي سنگيني كه داشتي. كه آخريش هم همين چهار پنج روز پيش بود كه صداش همه جا پيچيد! اگر با اين نام كاربري هم كوچكترين خلافي انجام بدي بنت ميكنم. چون ديگه خيلي داري وقتمو ميگيري.

در ضمن نمیتونم اینو نگم قایل توجه همه : این کار دزدیه متعلق به جناب آقای نیر ساکن مشهد هستش اگه شک داشتین بگید تا با فایلش واستون آپلود کنم. دزد خوبی هستی احسان جان

amin2001

Active Member
من نمیفهمم چه خبره
شیوا همون Monster هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه احسان تهمت نزن دیگه
من به شخصآ بهش اعتماد کامل دارم و حرف شما رو رد میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا