بی بی کد مجتمع تفریحی توریستی افلاک

Mandana

Active Member
مرسی
کوه ؟ کدوم کوه ؟ همون صخره هه رو می گی ؟
خانومه بد کات شده یعنی چیزیش جا مونده یا لبه ی لایش نرم تر می بود بهتر بود ؟
ها نمدونم کوهه.تپه س؟صخره س؟همیشه تو نامگذاری این چیزا مشکل داشتم فعلن فرض می کنیم صخره س:">
علامت زدم
خانومه رو هم نشون دادم منظورم چیه و چجوی بشه بیتره.کلن همیشه توی اینجو کارا کاراکترا رو زیاد روشون وقت نمیذارن.حیفه به نظرم
ولی بازم میگم چیزی از ارزش کار کم نمی کنه می زیادی پیله میشم روی جزئیات:green:
موفق بباشی:rose:

پیوست ها

• farfar.jpg
    farfar.jpg
    355.1 کیلوبایت · بازدیدها: 33

hadi_nn

Member
سلام. فرخ جان یه سری چیزایی دستگیرم شد اما برام هنوز گنگه! از مراحل کارت احیاناً عکس نداری ؟ ممنون میشم اگه هست بزاری ببینیم. پلی مدلینگ فک کنم خیلی زمان ببره تا بخوای بسازیش :)
پیشاپیش تشکر فرخ جان :)

درود بر شما مهندس
ارائه کارتون تحسین برانگیز
پرزانته و پست پرو کارتون به نحو احسنت انجام شده
تقریبا غیر قابل باور که تو ایران قابل اجرا بشه
هزینه اجرا :shock:
بخشی از کار واقعا حس میشه از لحاظ تعادل استاتیکی مشکل داره چون زیرساخت کار سازه اسپیس فریم حس میکنی دچار گسیختگی الاستیک بشه ولی کانسپت و مفهموم کار که حرف نداره
انشالله روزی برسه که اجرا بشه که ما هم از خارجیا کم نیاریم :cool:
خیلی عالی و لذت بخش به به :rose: :rose:

aminn70

Well-Known Member
مدلینگ خیلی خفنه
یعنی مدلینگ همچین چیزی واقعا سخته
ولی رندر خیلی خوب نشده
یعنی فک کنم بهتر از اینم نمیشه گرفت
تبریک

h.khafan

Active Member
به به چه کردی پسر..

چهطوری فرخ جان؟ ترکوندیا.. نیستی!
خلیی خوب شده فقط چندتا مشکل داره یکی اینکه باید یه مرحله حد اقل حجم رو بیشتر اسموت میکردی ...و اینکه تکسچری ک شبیه سخره هست خوب روی کار نشسته و خیلی بزرگه نسبت به کار...متریال سفید کار هم یکم نویزی شده شاید عمدی بوده و برای کم کرن زمان رندر نمیدونم ...ار نحوه ی کار کردن درخت ا و ابجکت خا خیلی خوشم اومد کم تو کارای این ور ابی میبینیم از این نوع کارا ایول..شخصا خیلی دوست دارم ...یکم هم تکسچر پشت صحنه یا همون بک کم کیفیته کاشکی کارا رو تو ستیزه کوچکتر میزاشتی خیلی عالی میشد...مدلینگ و کادر بندی و بستن شیت خیلی عالی شده تبریک

ببخشید خیلی پر چونگی شد ولی چون میدونم همیشه دوست داری مشکلای کار رو بدونی گفتم....

موفق باشی عزیز :rose: اینم گل تاپ گالری..در کل خیلی عالی :)

آخرین ویرایش:

soroush90

Member
واقعاً زیباست. مدلینگ و رندر هر دو بی نظیره. کارهای شما بنده رو یاد کارهای مهندس زینال زاده و مهندس فهیم
پور می ندازه. متاسفانه این دو دوست عزیز با دنیای نت رابطه خوبی ندارن اما حقیقتاً کارهای خوبی ارائه می دن. از مدیریت سایت پیگیر کلاسهای شما هستیم، دعا می کنیم افتخار شاگردی شما نسیب ما هم بشه... متشکرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا