بی بی کد مجتمع تجاری

m.n1362

Member
اقا یه سلامی یه علیکی یه معرفی نرم افزاری یه توضیحی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اگه طراحیی بی ادبی نباشه من خوشم نیومد متریالاتون مشکل دارن مثلا دیوارات خوب نیست بامپش زیاده و فقط یه لایست؟؟؟؟نور هم خوب نشده بگو چی گذاشتی اگه دوست داشتی؟ادمایی که گذاشتی خوب نیستن گامای کارتم مشکل داره فکر کنم... خستم نباشی

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام به پرنس خودم. نیستی؟ بهتر :lol: ( شوخی )
پسر دوستان درست میگن. مقوا نداره
ولی اگر مشکلاتی که دوستان گفتن رو رفع کنی مقوا میشه.
راستی از کی تاحالا ناقلا اومدی تو کار رندر خارجی و داخلی؟
نورپردازی میگه اسکای لایت چیزیه. به وری سان نمیخوره. درسته؟ یا از یک hdri ابی بوده استفاده کردی. شایدم من اشتباه می کنم.

در کل خوشحالم پست زدی. موفق باشی :rose:

mzmz1

Member
سلام .
خسته نباشی .
این کار برا من بیشتر از همه سه تا سوال ایجاد کردو ممنون میشم جواب بدی
1- او پرچم ها اگه ارچ مدل هستن کدوم ولم اگه نه از کجا ؟
2- فواره ار پی سی هست ؟ من توی یه کار فواره ار پی سی گذاشتم همچین یجوارایی محو بود . چطور باید اینطوری پر رنگش کرد ؟
3- موشن بلور رو چطور به ماشینا دادی؟

prince_Persia_7

Well-Known Member
اقا یه سلامی یه علیکی یه معرفی نرم افزاری یه توضیحی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اگه طراحیی بی ادبی نباشه من خوشم نیومد متریالاتون مشکل دارن مثلا دیوارات خوب نیست بامپش زیاده و فقط یه لایست؟؟؟؟نور هم خوب نشده بگو چی گذاشتی اگه دوست داشتی؟ادمایی که گذاشتی خوب نیستن گامای کارتم مشکل داره فکر کنم... خستم نباشی

والا مدل سازیش کار من نبوده . کار پروژه دانشجویی هست . مال یکی از بچه ها. طرف رفته بود پلانشو داده بود دست یه ناشی واسش تری دی زده بود . بعد آورد پیش من. دیگه وقت نبود بیام رو مدل سازی کار کنم از همون مدل خودش استفاده کردم. دیداراش خیلی کج و کوله بود. تا حدودی برطرفش کردم. متریال ها هم آره مشکل دارن ولی تو رندرای بعدی درستش کردم که فعلا نذاشتم. آدما هم که RPC اند . دیگه بهتر از این کیفیت ندارن. گاما هم رو 1 هست. منتها توی Color Mapping نور ها رو کمی بالا بردم.
راستی برنامش هم تری دی مکسه با ویری دیگه فکر نکنم توضیحی نیاز بود براش.
حالا شما این همه ایراد میگیری خب آدمو ناامید میکنی داداش. متاسفانه وقت زیاد نبود رو تمام جرئیات کار کنم.

prince_Persia_7

Well-Known Member
سلام به پرنس خودم. نیستی؟ بهتر :lol: ( شوخی )
پسر دوستان درست میگن. مقوا نداره
ولی اگر مشکلاتی که دوستان گفتن رو رفع کنی مقوا میشه.
راستی از کی تاحالا ناقلا اومدی تو کار رندر خارجی و داخلی؟
نورپردازی میگه اسکای لایت چیزیه. به وری سان نمیخوره. درسته؟ یا از یک hdri ابی بوده استفاده کردی. شایدم من اشتباه می کنم.

در کل خوشحالم پست زدی. موفق باشی :rose:
نمای داخلی که خیلی وقته کار میکنم. خارجی هم یه چند وقتیه هست. رندرش وی ری هست با یه نور Target Direct ساد. آره از یه بکگروند HDRI استفاده کردم.

prince_Persia_7

Well-Known Member
سلام .
خسته نباشی .
این کار برا من بیشتر از همه سه تا سوال ایجاد کردو ممنون میشم جواب بدی
1- او پرچم ها اگه ارچ مدل هستن کدوم ولم اگه نه از کجا ؟
2- فواره ار پی سی هست ؟ من توی یه کار فواره ار پی سی گذاشتم همچین یجوارایی محو بود . چطور باید اینطوری پر رنگش کرد ؟
3- موشن بلور رو چطور به ماشینا دادی؟

اون پرچم ها توی Arch Extrior VOL5 شماره 10 هست. ولی واسه انیمیت کار خودم دوباره پرچم ساختم تا تکون هم بخوره.
فواره رو با پلاگین Glu 3d در آوردم. مال RPC ش نمیدونم چجوریه
واسه دادن موشن بلور به ماشینا اول توی مثلا 10 فریم ماشینو جابه جا میکنم. بعد میام توی Render Setup تب VRay قسمت Vray Camera چکباکس Motion Blur رو فعال میکنم. ولی متاسفاه تایم رندر خیلی بالا میره. برای حل این مشکل اول بدون Motion Blur رندر میگیرم بعد با فعال کردن کادر Region توی پنجره ی Render view فقط قسمت هایی که ماشین تو کادر باشه در حالت Motin Blur رندر میگیرم. این طوری توی زمان صرفه جویی میشه.

mzmz1

Member
اون پرچم ها توی Arch Extrior VOL5 شماره 10 هست. ولی واسه انیمیت کار خودم دوباره پرچم ساختم تا تکون هم بخوره.
فواره رو با پلاگین Glu 3d در آوردم. مال RPC ش نمیدونم چجوریه
واسه دادن موشن بلور به ماشینا اول توی مثلا 10 فریم ماشینو جابه جا میکنم. بعد میام توی Render Setup تب VRay قسمت Vray Camera چکباکس Motion Blur رو فعال میکنم. ولی متاسفاه تایم رندر خیلی بالا میره. برای حل این مشکل اول بدون Motion Blur رندر میگیرم بعد با فعال کردن کادر Region توی پنجره ی Render view فقط قسمت هایی که ماشین تو کادر باشه در حالت Motin Blur رندر میگیرم. این طوری توی زمان صرفه جویی میشه.

خیلی خیلی ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا