اقا یه سلامی یه علیکی یه معرفی نرم افزاری یه توضیحی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اگه طراحیی بی ادبی نباشه من خوشم نیومد متریالاتون مشکل دارن مثلا دیوارات خوب نیست بامپش زیاده و فقط یه لایست؟؟؟؟نور هم خوب نشده بگو چی گذاشتی اگه دوست داشتی؟ادمایی که گذاشتی خوب نیستن گامای کارتم مشکل داره فکر کنم... خستم نباشی
نمای داخلی که خیلی وقته کار میکنم. خارجی هم یه چند وقتیه هست. رندرش وی ری هست با یه نور Target Direct ساد. آره از یه بکگروند HDRI استفاده کردم.سلام به پرنس خودم. نیستی؟ بهتر ( شوخی )
پسر دوستان درست میگن. مقوا نداره
ولی اگر مشکلاتی که دوستان گفتن رو رفع کنی مقوا میشه.
راستی از کی تاحالا ناقلا اومدی تو کار رندر خارجی و داخلی؟
نورپردازی میگه اسکای لایت چیزیه. به وری سان نمیخوره. درسته؟ یا از یک hdri ابی بوده استفاده کردی. شایدم من اشتباه می کنم.
در کل خوشحالم پست زدی. موفق باشی
سلام .
خسته نباشی .
این کار برا من بیشتر از همه سه تا سوال ایجاد کردو ممنون میشم جواب بدی
1- او پرچم ها اگه ارچ مدل هستن کدوم ولم اگه نه از کجا ؟
2- فواره ار پی سی هست ؟ من توی یه کار فواره ار پی سی گذاشتم همچین یجوارایی محو بود . چطور باید اینطوری پر رنگش کرد ؟
3- موشن بلور رو چطور به ماشینا دادی؟
اون پرچم ها توی Arch Extrior VOL5 شماره 10 هست. ولی واسه انیمیت کار خودم دوباره پرچم ساختم تا تکون هم بخوره.
فواره رو با پلاگین Glu 3d در آوردم. مال RPC ش نمیدونم چجوریه
واسه دادن موشن بلور به ماشینا اول توی مثلا 10 فریم ماشینو جابه جا میکنم. بعد میام توی Render Setup تب VRay قسمت Vray Camera چکباکس Motion Blur رو فعال میکنم. ولی متاسفاه تایم رندر خیلی بالا میره. برای حل این مشکل اول بدون Motion Blur رندر میگیرم بعد با فعال کردن کادر Region توی پنجره ی Render view فقط قسمت هایی که ماشین تو کادر باشه در حالت Motin Blur رندر میگیرم. این طوری توی زمان صرفه جویی میشه.
همشون کار بچه های مجید آنلاینه :سلام دوست عزیز ماشین های ایرانی رو از کجا پیدا کردی؟