بی بی کد مجتمع تجاری

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. معلومه زحمت کشیدی. کاره خیلی خوبی شده. ایراد خاصی نداره از دید من که رشتم معماری نیست. ولی آسمونش ابر می خواد. اگر یکمی روشن تر بشه که نور خورشید بخوره به ساختمونت توپ میشه.

maxpin206

Well-Known Member
افرین رندر خوبی گرفتی
در رابطه با طرحت هیچ نقدی نمیشه کرد چون هیچ توضیح ندادی طرح خودت بوده از پلان یا نه فقظ مدل سازیش طبق طرح از قبل تعیین شده! توسط شما مدل سازی شده؟

sasan irani

Well-Known Member
متاسفانه من قوانین رو نمیدونستم و 1کم گیج کنندس اینجا
قوانین کجان؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.بچه ها خواهشن یا نقد بکنین یا اگه نقد خاصی ندارین فقط کلید تشکر رو بزنین.با 4 کلمه چهره زیاد قشنگی نداره.

بند 3 _کاربرانی که کارهای خود را در انجمن قرار می دهند شایسته ی دانستن نظرات شما و ایراد های کار خود هستند تا بتوانند سطح کیفیت کاری خود را بالا ببرند ، پس سعی کنید موارد زیر را در پست های خود داشته باشید :

تشکر کوتاه

نکات مثبت کار

ایراد های کار

راه های پیشنهادی برای برطرف کردن ایراد ها

بند 4_اگر به هر دلیل علاقمند به نوشتن ایراد ها و محاسن کار نیستید یا چیزی به نظرتان نمی رسد فشردن کلید تشکر کافیست .

کارتون محاسن زیادی داره یه سری ایرادات کوچولو داره.
نور پردازی کارتون خیلی خوب شده.حس کامل نور روز رو منتقل میکنه.البته سایه نداره.حالا یا نمای شمالی هست که نور نداره یا اینکه نور کم رنگ هست.معمولا وقتی تاشه نور روی حجم بیاد کار خیلی متفاوت میشه.
شیدر سازی ها خوب شده.معلومه که همینجوری متریال ندادین و روی فاز رفلکت ها و شیدرسازی کار کردین
رنگ بندی هم بازاری هست توش رنگ شادی نیست و این ضعف هست.
نقدم بیشتر روی عدم کنترل کنتراست و هم نشینی رنگ ها کنار هم هست.
ببین آسفالت این رنگی هست تو واقعیت؟ خب color corection که داری.تکسچر رو ببر توش و پر رنگ ترش کن.اگه یه مقدار آسفالت رفلکت داشته باشه خیلی طبیعی میشه کار.مخصوصا تکنیک آسفالت خیس.چون آسفالت حتی روزهای خشک هم رفلکت داره به خاطر سنگ داته های توی قیر.پس اگه باشه خیلی به حس کار کمک میکنه.
شمشاد روی هواست.همیشه فضای سبز base چمن داره.روی آسفالت ...
برای screen off ( عکسی که توی رفلکت میافته ) خیلی خالی شده.ابر الزامی نیست.خیلی از کارهای تاپ حداکثر یه حرکت ابر خیلی ملو دارن.به نظرم باید از HDRI استفاده بکنین.بهترین چیزی که به عقلم میرسه از سری vis people هست که توی سایتش یه پک رایگان برا دانلود داره.اگه نور روز هست اولین شماره اون کافی هست اگه نور شب میخوای هم شماره 10 همون آرشیو خیلی خوب هست.البته بهترین عکس برای نور شب Peter gathei هست که فقط توی تورنت می تونی دانلود بکنید.
از طریق گزینه Camera corection مقدار دیستروشون رو اصلاح کنید که بغلهای کار اینجوری نشه.
اون نقطه سفید توی رفلکت احتمالا ماله نور وی ری هست که یادتون رفت توش گزینه آخر رو بر دارید که میگه سفیدی توی رفلکت بیافته یا نه
ویترین مغازه ها خالی هست.سایت خیلی خوب http://www.cgtextures.com/ کلمه shop رو سرچ بزنید کلی ویترین عالی میاره
و آخرین حرفم روی پست پروداکشن هست.باید شناخت کامل روی گزینه های رندر المنت داشته باشین که بتونین روی رندر بعد از اتمام رندر توی فتوشاپ عملیات پست پروداکشن انجام بشه.یه سری آدم پرنده و ... خیلی تو تشخیص مقیاس نقض به سزایی داره.
در کل کار بازاری همینطور محدود هست اما اگه واقعا تک شات هست باید خیلی خیلی روی جزئیات بیشتر کار بشه.
موفق باشید.

sasan irani

Well-Known Member
بسیار ممنون از نقد شما
نکات بسیار خوبی رو تذکر دادین بازم از شما سپاسگذارم

ALI_TAKHTI

Active Member
کارت عالی دادا. فقط نور محیط جون نداره. شدت نور کمه.کارت هم پست پرو نداره. من یکم دست بردم ابر اضافه کردم و پست پرو کردم. رنگها جون گرفت.
کارت خیلی خوبه خوشم اومد.

پیوست ها

• nama5.jpg
    nama5.jpg
    894.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15

sasan irani

Well-Known Member
بله دستتون درد نکنه خیلی بهتر شده.ما هنوز شاگردیم باید یاد بگیریم

T@rK@n

Member
ok

سلام کارت خوبه مهندس..:cool:
همه نکات مهندس عارف گفتن...مبحثی که مونده اینه که فاصله زیاد دوربینت و نحوه کارگذاریش تو دتایل پروژه مخصوصا طبقات همکف تاثیر گذاشته و کمرنگش کرده که میتونست بهتر باشه با کار کردن رو جایگاه دوربینت...
کنترل رنگ هاتم با پست پرو درست میشه که علی آقا انجام داد..ولی ماهم یه دستی روش کشیدیم وخونی تزریق کردیم به پروژه ...که تجربه نداشته ما میگه بازار اینو میطلبه....امیدوارم موفق باشی و پایدار دوست عزیز:rose:

پیوست ها

• nama5pp.jpg
    nama5pp.jpg
    592.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

ALI_TAKHTI

Active Member
تارکان عزیز خسته نباشی. شما ماشا...استادی اما یه چیز رو فراموش نکن پست پرو نباید بیشتر از حد باشه.پست پرو اگه زیاد باشه بافت رو از بین میبره. الان کار شما کمی اور برایت شده.یعنی نور زیاد یه جاهایی کار رو شیشه کرده و..... با توجه به تجربه ای که تو کار چاپ دارم توصیه میکنم اگه خواستی کاری رو چاپ کنی انقدر روشن کن چون تو چاپ یکی دو پرده کار تیره تر میشه.
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا