بی بی کد مجتمع اداری

maxpin206

Well-Known Member
سلام
طراحی یک مجنمع اداری
رو سردرش وقت نکردم کار کنم ولی باید یه سر در شیک بزنم خوشحال میشم راهنمایی کنید
3d max 2012+photoshopdavood motalebi (edari).jpg davood motalebi (edari2).jpg

پیوست ها

• davood motalebi (edari).jpg
    davood motalebi (edari).jpg
    554.4 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:
سلام داوود جان طراحی پست مدرن شده فکر نکنم طراحیش مرتبط باشه با مسکونی
طراحی قشنگه و پلت فرمت خوبه خطوط حرکتی نما هنوز حس میشه کامل نشده من نظرم اینه حالا دوستان دیگه معمار ببینیم چی میگن
فکر می کنم چون هدف اینه که نما کم هزینه تر اجرا شه از ارزش معماریش کم میشه :green:
رندر هم بیشتر کاش روش کارمی کردی

max vray

کاربر VIP
سلام داوود جان طرح خوبی هستش اما یکم خوب تلفیق نشدن خطوط و متریال ها یکم زیادی زون بندی شدن مخصوصا تو قسمت اجری کار
رندر هم خوبه اما نویزش زیاد هستش باید بیشتر رو رندرهات کار کنی.
موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به داوود پین .خوبی ؟ خیلی کار خوبی شده.
نقاط قوت زیادی داره
طراحیش خوب شده.اما خوب شده عالی نشده.این ضرب درها زیاد جالب نشده.به نظرم اگه یه خط کج میبود خوب بود اما چون ضرب در شده از قشنگی افتاده
نور پردازی خوب شده.
چیزی که خیلی خوب شده هماهنگی بک گراند و با نور پردازی هست.
رفلکت ها هم به خورده غیر واقعی شده.درختها خیلی بلند هستن.( درخت های توی رفلکت )
رنگ بازی هم خوب شده. به نظرم تنوع رنگش اگه کمتر میشد نتیجه بهتری میداد.
در کل کار خوبی شده.موفق باشی.

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

خوبه ولی نما نباید زیاد شلوغ بشه --------- شما می تونستید با بازشو های وسیع تر تنوع نماتونو بیشتر و تنوع رنگی رو کمتر کنید نما مثله راندو می مونه نباید رنگ توش زیاد استفاده کرد --------تو راندو به کسی که رنگ زیاد استفاده کنه نمی گن حرفه ایی به کسی می گن حرفه ایی که با کمترین رنگ بترکونه

ناراحت نشی من پیشرفتت رو می خوام داش باریککککککککککککک

maxpin206

Well-Known Member
یه عالمه نوشتم همه پاک شد
سعید جون محمد جون عارف جون جواد جون ممنونم
حتما همه اشکلاتی رو که گفتیدو تا حد توانم رفع میکنم

آخرین ویرایش:
یک چیزی دیگه در انتها بگم استفاده از هندسه اقلیدسی تو نما کارو جالب می کنه ولی اگه به صورت حجم کار بشه بهتر میشه به نظرم تا به صورت پوسته حالا یک بازنگری بکن داوود جان

maxpin206

Well-Known Member
یک چیزی دیگه در انتها بگم استفاده از هندسه اقلیدسی تو نما کارو جالب می کنه ولی اگه به صورت حجم کار بشه بهتر میشه به نظرم تا به صورت پوسته حالا یک بازنگری بکن داوود جان

ممنونم سعید جان
اشکال هندسی به صورت حجم کار شده اگه دقت کنید(شایدم من متوجه نشدم)
راستی سعید جان نظری در رابطه با ورودی نداری به نظرت از اصول هندسی بالا استفاده بشه؟ یا ساده و بی الایش باشه

aroen

Well-Known Member
سلام
اگه فقط طراحی نما کاره خودت باشه کاره خوبی شده ولی اگه کل ساختمونو همراه با پلان و ... شما طراحی کردی خوب نیست
اگه همچنان وقت برا ایجاد تغییر هست نما رو از تک بعدی بودن در بیار بعد به معنای اینکه طرحت فقط از دید نما تغییر نکنه بلکه از برش و پلان هم تغییراتی تو کار ایجاد بشه (سعی کن برش از نما به اندازه نما از نما پیچیده باشه)

maxpin206

Well-Known Member
سلام
اگه فقط طراحی نما کاره خودت باشه کاره خوبی شده ولی اگه کل ساختمونو همراه با پلان و ... شما طراحی کردی خوب نیست
اگه همچنان وقت برا ایجاد تغییر هست نما رو از تک بعدی بودن در بیار بعد به معنای اینکه طرحت فقط از دید نما تغییر نکنه بلکه از برش و پلان هم تغییراتی تو کار ایجاد بشه (سعی کن برش از نما به اندازه نما از نما پیچیده باشه)
سلام
متاسفانه بیشتر ساختمونشونو می سازند بعد به فکر نما می افتند بجز کارایی رو که از صفر دست خودمونه

maxpin206

Well-Known Member

جدیدترین ارسال ها

بالا