متن متسع

bigel

New Member
سلام دوستان. یه سوال در باره متن هایی که به صورت موج باز میشن دارم که به وسیله برنامه اینکارو میکنن؟ اگه آموزش انگلیسی داره میشه لطف کنید معرفی کنید؟

1991i

Member
جان؟ سوال‌تون و شفاف‌تر بپرسید. [اگه می‌خواید یه نوشته یا هرچیزی رو موج‌دار کنید باید از دیستورت در منو فیلتر استفاده کنید - هرکدومش یه نوعی موج ایجاد میکنن]

bigel

New Member
منظورم اون نوشته هاییه که مثه موج باز میشن. یه چیزی تو مایه های این عکس
تو فتوشاپ یا ایلستوریتور میشه با blend اما گوشه هاش میره تو هم

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    152.1 کیلوبایت · بازدیدها: 12

1991i

Member
خب این که موجی نیست. سه بعدی سازیه. cs5 فک کنم 3دی داره که من تا حالا کار نکردم باهاش. اما برای پرسپکتیو و اینا هر حرف رو باید جدا جدا نوشت. مثلا S توی یه لایه جدا و اینا. بعد هر کدوم و داپلیکیت کن [ctrl + j] تا اصل حرف و داشته باشی. یکی و خاموش کن و دومی رو ریستیرایز کن. حالا لایه حرف مورد نظر و انتخاب کن و ctrl + t رو بزن. روی حرف کلیک سمت راست کن. دونه دونه گزینه‌ها رو امتحان کن تا فرم موردنظرتو و پیدا کنی.
ضمن اینکه چه کاریه؟ چرا تو فتوشاپ؟ تو ایلیستراتور راحت انجام‌ش بده خوب!

سلام

شما سوالو یکم بهتر بپرسی ما بیشتر میفهمیم چیه...
تو توصیف یه افکت دقت بالا نماینده مشاهده دقیق هست و یه مشاهده خوب یه سوال خوب و یعنی نزدیک شدن به جواب
همون blend تو ایلاستریتور یا corel (اسمش تو کورل یادم نیست) میتونه اینکارو برات بکنه اما یه نکته داره!
وقتی یه افکت محدود هست شما محدودیتش رو به خلاقیت خودت باید تکمیل کنی. توضیحش اینه که ممکنه دو تا کار ساده روی هم به یه افکت خیره کننده تبدیل بشه...

خب بیا افکت رو آنالیز کنیم: آیا چیزی غیر از دورشدن موازی لبه ها از هم هست به صورت لایه لایه و با فاصله که یکی در میون رنگ شده و تو ادامه مسیر به دلخواه آرتیست لبه ها تغییر داده شده...
نزدیک فونت همینی که گفتم هست و وقتی دورشده برای تنوع و به صورت دستی خطوط کلفت موازی به همون سبک اضافه شده تا کار رو از حالت ماشینی خارج کنه

افکت خوبی داده به کار. خوشم اومد . این باعث میشه که اون کلک ساده رو هم شما یه معما حساب کنی ...

یا علی

سلام

چند تا روش

attachment.php

روشی که تو کورل بود. به غیر از ابزار blend که کامل کامل اینکارو نمیکنه (توضیح میدم بعدا) یه ابزار هست به اسم کنتور : کارش کپی موازی و فاصله دار از لبه آبجکت هست. میتونه به سمت تو یا بیرون و با سایز دلخواه و تعداد پله انتخاب حرکت کنه و رنگ رو هم بلند میکنه. بعد میشه اونها رو از حالت اکتیو خارج کرد و بعد آنگروپ و تک تکشون رو به دلخواه رنگ زد (این ابزار میتونه به صورت تصاعدی فاصله پله ها رو هم کم یا زیاد کنه)

attachment.php

روش مهندسی: این ابزار offset هست .. تو اتوکد و راینو و امثال اینها وجود داره. ب هسمت بیرون یا داخل با فاصله دلخواه حرکت میکنه. فرق این روش با بلند اینه که وقت بزرگ شدن توی مسیر بلند از مرزها رد میشه اما آفست و به قول کورل، کنتور مرزها رو به عنوان همسایه محترم شمرده و فاصله منظمشو حفظ میکنه
قسمت کار با خط تو این برنامه بر خلاف ظاهرش خیلی جالب و دقیقه. خروجی ai هم میده.
خط آبی خط شروع هست. تا زرد با گوشه تیز و از اون به بعد با گوشه گرد ادامه دادم...

attachment.php

یه ابزار تو فیلترهای آخر هست که میشناسنش: فیلترهای ماکسی موم و مینی موم. تو حالت سیاه و سفید که حداکثر کنتراست رو بده میتونید مرز همسایه رو پیدا کنید. ت.ی ماسک میشه با border هم این کار رو کرد. ابزار جدید ریفاین اج هم یه چیزی شبیه همین داره.
تو دینامیک افکت لایه ها هم استروک به سمت بیرون همین کارو با لبه های گرد انجام میده
این برای وفاداری به فتوشاپ!:wink:

attachment.php

این هم یه روش ابتکاری جالبه که قابل شما رو نداره.
فیلتر photocopy کارش اینه که یه هاله رو کار میندازه که شبیه فتوکپی هست. حالا اگه با حالت نگاتو رنگ (مطابق عکس و عدد) چندین و چند بار این افکت به کار داده بشه (تو فیلترگالری میتونید عملا ببینین) هر لایه یه خط اضافه میشه... این روش خب یه روش غیر مطرح هست اما به عنوان یه تکنیک جداگونه ولی همخوانواده مطرح کردم...

*

توی ایلاستریتور هم فراموش نکنم از براش هایی که برای حاشیه استفاده میشه میتونی خیلی خوب و اینتراکتیو کارهایی شبیه همونی که میخوای رو انجام بدی...

:rose:
یا علی

یا علی

پیوست ها

• Corel - interactive contour tool.gif
    Corel - interactive contour tool.gif
    92.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • offset tool - CAD & Rhino.gif
    offset tool - CAD & Rhino.gif
    80.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • minimum & maximum.png
    minimum & maximum.png
    83.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • photocopy trick.png
    photocopy trick.png
    78.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15

bigel

New Member
borhani59 !
ممنون دوست عزیز. من قبلن به راه حل کرل رسیده بودم و اینم میدونستم که تو ایلوستریتور با پلاگین کنتور میشه این افکت رو اعمال کرد اما تو اتوکد رو نمیدونستم . اون راه ابتکاری رو که آخر گفتی دیگه کلن شرمنده فرمودین.

جدیدترین ارسال ها

بالا