بی خیالش شدم. واسه بهار آینده باشه
Payam30 Active Member Apr 2, 2006 #2 فکر کنم عگس های بد جوری آپلود کردم. یه منبع آپلود بگید که فیلتر نشده باشه.
S4DEGH Well-Known Member Apr 2, 2006 #3 ممنون از آموزشي كه دادي ! ولي عكس هاش كه بالا نيومد ! بعد يكچيز ديگه ! مگه متن سه بعدي انگليسي با فارسي فرق داره !؟
ممنون از آموزشي كه دادي ! ولي عكس هاش كه بالا نيومد ! بعد يكچيز ديگه ! مگه متن سه بعدي انگليسي با فارسي فرق داره !؟
Payam30 Active Member Apr 2, 2006 #5 s.h.r.m.k گفت: ممنون از آموزش منم عکسارو نمیبینم کلیک کنید تا باز شود... درست شد آخرین ویرایش: Apr 2, 2006
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Apr 3, 2006 #6 منم نتونستم عکسا رو ببینم. چرا تو آپلود سنتر خود سایت آپ نمیکنی؟ www.img.majidonline.com
Mehdi Pardazesh Member Apr 5, 2006 #8 دیدن عکس ها چشم بصیرت میخواد اینجا هم خوبه یه امتحان کن امنیتش بیشتره www.uploadr.com
wwsaref Member May 14, 2006 #12 سلام امضاي آقا پيام مشكل داره. ليس للانسان الا ما سعي... ممنون اگه درستش كني. ارادتمند / عارف
Saeed-masih Member May 14, 2006 #13 آقا دمتون گرم خیلی استفاده بردیم خداییش بهترین آموزشی بود که توی سایت همه ازش استفاده بردن. بازم از این کارا بکنید.
آقا دمتون گرم خیلی استفاده بردیم خداییش بهترین آموزشی بود که توی سایت همه ازش استفاده بردن. بازم از این کارا بکنید.