متن سه بعدی در افتر افکت cs6 ؟

massomeh1

Member
من در افترافکت cs6 نمی دونم چطوری باید یک متن فارسی یا لاتین و یا یک آبجکت رو به تری دی تبدیل کنم !
فیلمهایی که این آموزش رو می دن گوش دادم اما چیزی دستگیرم نشد چون در فیلمها گفته از گزینه آپشن جومتری در زیرمجموعه آبجکتها میشه استفاده کرد اما من همچین گزینه ایی در زیرمجموعه متن یا آبجکتها نمی بینم .

میشه لطفا راهنمایی کنید خیلی برام مهمه . ممنون میشم.

درضمن اگر می شد در انجمن افترافکت یک مبحثی با عنوان آموزش و سوالات درباره موارد جدید افترافکت cs6 باز میشد خیلی عالی میشد .
امکان داره یا نه ؟
منتظر پاسخ شما هستم.

massomeh1

Member
بله این کار هم که فرمودید انجام دادم بازهم از گزینه آپشن جومتری در زیرمجموعه متن و یا آبجکت خبری نیست دیگه نمی دونم باید چکار کنم :-?
منظرجواب و راهنمایی از طرف دوستان عزیز هستم.

massomeh1

Member
الان درست شده اما نورپردازی می خواد تا جلوه سه بعدی خود رو خوب نمایش بده درسته نور هم اضافه کردم .
چطوری متریال بدم مثلا فلزی و جلوه طبیعی تری به اون بدم ؟ یا چطوری به اون استروک بدم ؟ خلاصه چه کارهایی برای زیباتر شدن اون میشه انجام داد؟
درضمن وقتی تری دی میشه یک کمی رندرش طول می کشه یعنی هرتغییری می دم با کمی مکث آپدیت میشه می خوام سریع پریوو داشته باشم چکار کنم؟
البته دربخش فست پریویو گزینه فست درفت رو تیک زدم ولی روشنایی اون با زمانیکه روی پرویو نهایی می رم فرق داره روشنتره و در حالت نهایی تاریکتره چکارکنم که هم پرییو بدون مکث و سریع داشته باشم و تغییرات بصورت نهایی دیده بشه ؟

آخرین ویرایش:

Iverson

Active Member
گزینه رزولیشن رو به Half تغییر بدید تا سرعت پیش نمایش سریع تر بشه
از افکت Glow برای نوردهی بیشتر میتونید استفاده کنید
از لایه Light از نوع Ambient هم استفاده کنید، برای نتیجه کار شاید لازم باشه

"تمام این سوالات که پرسیدید قبلا در همین انجمن پاسخ داده شده دوست عزیز، خواهش میکنم قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید"
و اینکه پیشنهاد میکنم آموزش های بیشتری ببینید و بیشتر تمرین کنید تا اینکه منتظر پاسخ دوستان باشید
کاملا مشخص هست شما مبتدی هستید و پیشنهاد میکنم 10 آموزش پایه ویدئو کوپایلت رو ببینید، در مباحث پیشرفته به مشکل برمیخورید
عجله ای برای ساخت پروژه نداشته باشید

تقدیم به شما
http://www.videocopilot.net/basic

موفق و سربلند باشید

massomeh1

Member
سلام ممنون از کمکتون البته باید بگم که مبتدی نیستم شاید از طرز سوالات من براتون سوء تفاهم پیش اومده من در مورد موارد جدید افتر افکت cs6 مسلم هست که اطلاعات کافی ندارم مخصوصا امکان سه بعدی البته در مورد نورپردازی هم چون اکثر کارهای خود را بدون استفاده ازنور و بانور پیش فرض افترافکت انجام دادم درباره نوررپردازی هم تمرین ندارم. اما بقیه موارد افترافکت رو به جز این دو مورد فکر می کنم تسلط کافی دارم.به هرحال افتر افکت بحث گسترده ایی هست که هرچی هم یاد بگیریم بازهم کم است و سوال پیش می آد.

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
اول رزوبوشن رو کم کن اما بهترین راه سیستم قوی هست به همین سادگی

سیستم هم نسبتا قوی هست اما بازهم موقع رندر کمی مکث داره میشه درباره فست پریویو کمی توضیح بدین. که استفاده از گزینه های آن برای بهبود کارم مفید هست یا نه؟
البته دربخش فست پریویو گزینه فست درفت رو تیک زدم ولی روشنایی اون با زمانیکه روی پرویو نهایی می رم فرق داره روشنتره و در حالت نهایی تاریکتره .
چرا گزینه فست درفت از لحاط نور روشنتر از رندر نهایی یا فاینال هست ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا