متمایز کردن نظرات مدیر در وردپرس

ittools

New Member
سلام
من هر چه قدر آموزش ها رو در این مورد امتحان میکنم اصلا عمل نمیکنه . ممنون میشم دوستان در این مورد کمک کنن چون الان یه هفته هست کل کدهای مربوطه رو امتحان میکنم ولی اصلا نتیجه نمیده .
ببینید این کدهای comments.php و functions.php قالب هست
کد:
http://up4.iranblog.com/images/im2up94enxha3cs8hoo.zip
دیگه نمیدونم چه کدی رو باید امتحان کنم :-?
ممنون :rose:

AYANDEHSAZ

Member
سلام

من راهی بلد نیستم که نظرات مدیر رو متمایز کنه ولی من خودم از پلاگین زیر استفاده می کنم :

Wordpress Thread Comment

در واقع این پلاگین پاسخ های مربوط به یک نظر رو در یک قالب قرار میده و مثلا اگه یه نفر نظر داد و شما خواستید برای اون نظر پاسخ بدید اون هارو در کنار هم قشنگ نشون میده و قشنگ مشخصه که این پاسخ برای این نظر هست.

حالا نمی دونم شما با این پلاگین کارتون راست و ریس میشه یا نه ؟

البته یک بار امتحان کنید بد نیست .
موفق باشید :rose:

ittools

New Member
سلام
من راهی بلد نیستم که نظرات مدیر رو متمایز کنه ولی من خودم از پلاگین زیر استفاده می کنم :
Wordpress Thread Comment
در واقع این پلاگین پاسخ های مربوط به یک نظر رو در یک قالب قرار میده و مثلا اگه یه نفر نظر داد و شما خواستید برای اون نظر پاسخ بدید اون هارو در کنار هم قشنگ نشون میده و قشنگ مشخصه که این پاسخ برای این نظر هست.
حالا نمی دونم شما با این پلاگین کارتون راست و ریس میشه یا نه ؟
البته یک بار امتحان کنید بد نیست .
موفق باشید :rose:
ممنون نه این پلاگین رو میشناسم بیشتر برای جواب دادن به کامنت ها خوبه . تو بعضی سایت ها به قالب کدهایی اضافه میکنن که نظر مدیر مثلا رنگی میشه متاسفانه نمیدونم من چه کدهایی رو اشتباه میزنم که این رنگی شدن نظر مدیر رو نشون نمیده
ممنون از شما :rose:

VAHID216

مدیر بازنشسته
شما بر اساس كدوم آموزش جلو مي ريد. براي اينكه متمايز بشه بايد داخل css هم كدهاي مخصوص استايل رو قرار بديد.

ittools

New Member
شما بر اساس كدوم آموزش جلو مي ريد. براي اينكه متمايز بشه بايد داخل css هم كدهاي مخصوص استايل رو قرار بديد.
مثلا یکی از آموزش ها :
کد:
http://forum.wp-persian.com/topic/1272
حتی پوسته رو دانلود کردم و اون قسمت یعنی
کد:
<li class="<?php echo $oddcomment; /* Style differently if comment author is blog author */ if ($comment->comment_author_email == get_the_author_email()) { echo ' authorcomment'; } ?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>">
رو به قالب اضافه کردم ولی کار نکرد :-?نمیدونم شاید درست کدها رو سرجاش نذاشتم چون تو بیشتر آموزش ها جاهایی رو که میگن کدها رو استفاده کنیم اون کدها تو قالب من وجود نداره برای همین نمیدونم باید کجا استفاده کنم :sad:الان یه هفتس دارم کدها رو امتحان میکنم سر در نمیارم :cry: فایل استایل مربوط به کامنت رو هم پیوست کردم

پیوست ها

• comments.zip
    725 بایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

regnom

New Member
این کد رو به style.css اضافه کنید:

li.bypostauthor {
background-color: #f8fdbd !important;
}

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها