متریال Mat

navanama

Active Member
سلام
چطور باید از متریالهای Vray با پسوند Mat رو وارد کتابخانه مکس کنم و استفاده کنم. تشکر

kami_re62

Member
سلام ،
توی متریال اسلات روی open material کن و متریال مورد نظرتو انتخاب کن و ازش استفاده کن .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
نه عزیز به این سادگی که گفتی نیست، شاید اگه رندر هم بگیری یه چیزکی بهت نشون بده ولی تو بخش alpha ـش مشکل پیش میاد.

عزیز شما یه متریال VRay Mtl Wrapper ایجاد میکنی بعد تو بخش base material یه متریال ساده بهش میدی و بعد دوباره تو تنظیمات VRay Mtl Wrapper تیک های matte surface و بعد shadows و affect alpha رو روشن میکنی و بعد برای درست ایجاد شدن alpha برای بخش کامپوزیت عددalpha contribution رو منفی یک -1 میکنی و تمام

حق یارت

navanama

Active Member
ببخشید ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم mat رو نمیدونم چطور وارد کنم
یه مشکله دیگه هم دارم آبجکت درختی دارم که با اینکه از پوشه map لودش میکنم ولی برگهای درخت متریال نداره لطف میکنید راهنمایی میکنید

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خوب عزیز طبق این تصویر کار کن فقط به رندر A و B توجه کن، توی تصویر B من عدد Alpha contribution رو یک گذاشتم البت عدد صفر هم همین حالت رو میده و تو Alpha کل اجسام دیده میشن ولی توی تصویر A من عدد Alpha contribution رو منفی یک گذاشتم و میبینی alpha هم درست در میاد این برای گرفتن alpha pass به درد میخوره.

پیوست ها

• Matte.jpg
    Matte.jpg
    268.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14

جدیدترین ارسال ها

بالا