متره مدلینگ فضای سبز

keanu0666

Member
سلام روزتون بخیر
میخواستم از دوستانی که مدلینگ میکنن بپرسم قیمت مدلینگ کردن برای فضای سبز رو چطوری باید داد متری هست یا پروژه ای و چقد باید قیمت داد مثلا برای مدلینگ یه پارک. و اینکه به جز تری دی مکس چه نرم افزارهای دیگه ای هست و قیمت اونا چقدر هست. ممنون میشم راهنماییم کنین

madmaster_3d

Well-Known Member
والا متری نیست. کلا یک صحنه رو میسازن فکر می کنم چه شلوغ چه خلوت. بعد یک پولی میگیرن. مواظب باش سرت کلاه نره. بعضی ها میسازن مثل واقعی میشه.

nimahtm

Member
فک کنم متری نباشه و توافقی باید برسی به قیمتی که خودت در نظر داری:green:

نرم افزاری که صرفا باهاش چمن و درخت به صورت تخصصی بسازی به نظرم با vue کار کن ..اگه دیتیل میخوای باید با مکس و پلاگین forrest کار کنی

farid_die

New Member
شما متری بگو.کل زمین رو متر کن نه فقط قسمتای سبز. ببین چقدر کار میبره حدودا متری ده هزار تومن خوبه متراژ بالا ارزونتر مثلا پارک رو تا متری دو سه هزارتومن می تونی پایین بیای اگه طرف حسابت کارفرماست اگه پیمانکاره بازم کمتر
من 10 هزار مترو میگم 8 میلیون تومن
1000 متر رو میگم 4 میلیون تومن
100 متر رو میگم 1 میلیون تومن

البته با طراحی
از مایا استفاده کن خیلی راحت تره واسه این کار

آخرین ویرایش:

keanu0666

Member
ممنون از راهنمایتون، پروژه مدلینگ یک پارک 17 هکتاری هست که باید طبق نقشه توپوگرافی زمینش مدلینگ بشه اختلاف ارتفاعی زیاد داره توش اما المانهاش فقط الاچیق و درخت هست و و چند تا فضا مثل پارکینگ و زمین فوتبال داره. نورپرداری آنجنانی هم نمیخوان فقط میخوان طوری باشه که بتونن به کارفرما که شهرداری باشه نشون بدن. با توجه به این توضیحات چه قیمتی خوبه بدم؟

keanu0666

Member
چون بایستی سریع قیمت میدادم گفتم تا رندر از کار میگیرم کلا 5 تومن ضمن اینکه نمیدونم با توجه به اینکه کار سنگین هست و باید بدم بیرون رندر بگیرن زیاد گفتم یا کم .قیمت رندر گرفتن چطوری محاسبه میشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا