مترجم اطلاعات کتاب های آمازون

soheil1986

New Member
سلام

من به دنبال بک نفر می گردم که توضیحات کتاب های آمازون رو به شکلی روان ترجمه کنه. حجم این توضیحات متفاوته. مثلا برای این لینک:

http://www.amazon.com/Process-Systems-Analysis-Control-Coughanowr/dp/0071008071

فقط چهار خط توضیحات هست. ولی برای این کتاب:

http://www.amazon.com/Convection-Heat-Transfer-Adrian-Bejan/dp/0470900377

توضیحاتش شش خطه + چند خط توضیحات درباره نویسنده.

گاهی توضیحات تا یکی دو صفحه هم میشه، به طور متوسط فکر میکنم هر کتاب حدود 8 تا 15 خط توضیحات داشته باشه.

لینک کتاب ها توسط من تهیه میشه و در اختیار مترجم قرار میگیره. تمامی کتاب ها در حوزه مهندسی هستند. فعلا ماهانه حدود 300 کتاب مدنظره که در آینده نزدیک بیشتر میشه. کار دائمیه.

لطفا اگر کسی پیشنهادی داره اینجا مطرح کنه. پیشنهاد میتونه هم قیمت به ازای هر کتاب باشه و هم میتونی کلی باشه.

موفق باشید

hadievil

New Member
سلام برای همکاری آماده ام :
این هم نمونه ترجمه لینک دوم که گذاشتین:
نوشته شده توسط یک مرجع شناخته شده ی بین المللی در زمینه ی انتقال حرارات و ترمودینامیک ، این نسخه ی دوم انتقال همرفت گرما شامل مسائل و نمونه های جدید و بروز شده می باشد که پژوهش ها و برنامه های کاربردی دنیای-واقعی (Real-World) را منعکس می کنند، از جمله طراحی مبدل گرما. این کتاب نه تنها ساختار بلکه تکنیک ها را نیز آموزش می دهد ، با آسانترین متد حل مسأله (تجزیه و تحلیل مقیاسی) شروع شده ، و به تدریج با متد های پیشرفته تر و دقیق تر(متد انتگرال، خود همانندی ، رفتار مجانبی، ) ادامه می یابد. یک حل المسائل برای تمام تمرین ها و مسائل موجود است.
شماره تماس و Viber :
09216532377
09397722032
[email protected]

soheil1986

New Member
سلام

ممنون از جوابتون. لطفا حقوق پیشنهادی خودتون رو در پیام خصوصی اعلام بفرمائید (به ازای هر کتاب).

با تشکر

سلام برای همکاری آماده ام :
این هم نمونه ترجمه لینک دوم که گذاشتین:
نوشته شده توسط یک مرجع شناخته شده ی بین المللی در زمینه ی انتقال حرارات و ترمودینامیک ، این نسخه ی دوم انتقال همرفت گرما شامل مسائل و نمونه های جدید و بروز شده می باشد که پژوهش ها و برنامه های کاربردی دنیای-واقعی (Real-World) را منعکس می کنند، از جمله طراحی مبدل گرما. این کتاب نه تنها ساختار بلکه تکنیک ها را نیز آموزش می دهد ، با آسانترین متد حل مسأله (تجزیه و تحلیل مقیاسی) شروع شده ، و به تدریج با متد های پیشرفته تر و دقیق تر(متد انتگرال، خود همانندی ، رفتار مجانبی، ) ادامه می یابد. یک حل المسائل برای تمام تمرین ها و مسائل موجود است.
شماره تماس و Viber :
09216532377
09397722032
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا