متخصصین رندر با وی ری _ لطفا کمک کنید

h@midreza

Member
بسم الله
سلام ورحمت الله
دوستان یه صحنه رو میخوام رندر بگیرم با دوتا AMD Opteron 6272 با این همه هسته !! و 256 گیگ رم و هارد ssd
از سیستم های شرکت مازستا تهران که 29 ملیون بابتش پول دادیم ... اینجا
این صحنه 17 دقیقه طول میکشه درحالی که با یه i7 2600K در 4 دقیقه تمومش میکنه
و با i7 960 هم در چهار دقیقه و بیست ثانیه تقریبا
یکمی گیج شدم !
مگه هرچی پول بدی آش نمیخوری ؟ چرااینجوری شده ؟
تست رندر ها همگی در مکس 2012 گرفته میشه بدون هیچ تغییری در جزییات
---------------
الان چی مهمه پس تو رندر ؟ فرکانس cpu یا تعداد هستش ؟
آخه تو بنچ مارک ها هم از 2600K بالاتره یه نمره !
پس چرا اینجوری میشه ؟

یعنی یکi7 cpu هشت هسته ای با فرکانس 3.3 از 64 هسته با فرکانس 2.2 بالاتره ؟!؟

ممنون میشم کمک کنید که عجیب گرفتاریم:rose:

*farshid*

کاربر VIP
با سلام
زیاد هم عجیب نیست ...
سی پی یو مورد استفاده کمی از core i7 مورد نظرتون سرعت بیشتری داره
رم شما اگه 8 گیگ هم بود همین نتیجه رو میگرفتین ... فکر نکنم رم 256 براتون کاربردی داشته باشه .
رندری که گرفتین رو هم پیوست کنید ... ممنون

unknown_i3oy

Well-Known Member
آقا اگه بهت جواب دادن لطف میکنی به ماهم بگی ؟ آخه من یه سیستم 1 ماهه که بستم حدود 4.200.000 برام در اومده . ولی زمان رندر رو که روی لپتاپ 1 میلیونیم با این مقایسه کردم فقط چیزی در حدود چند ثانیه تفاوت داشت !!! 4 میلیون کجا 1 میلیون کجا ! راهی به ذهنم نمیرسه . کسی نظری نداره
آخه این یعنی چی ! ؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!

unknown_i3oy

Well-Known Member
آره . فرشید جان راست میگن . رم که تو رندر تاثیر نداره . فقط فایل هایی که داخل مکس باز میکنید میرن روی رم که اونم فک کنم 16 کافی باشه . من که سنگین ترین صحنه هارو هم باز میکنم از 8 الی 9 گیگ بیشتر استفاده نمیکنه
بچه ها میتونین به من کمک کنین ؟
مشخصات سیستمم رو هم پیوست میکنم مشاهده پیوست Computer Report.zip

Ultra3D

Well-Known Member
البته درست یادم نسیت ولی از CPU های جدید AMD چهل در صد ترانزیستورهاش تو ویندوز سون و ایکس پی رو نمی شناسه ولی دارن سعی می کنن تو ویندوز 8 جبران بشه ... حالا در کل یکمی AMD تو ارتباط نرم افزاری مشکل داره ... یعنی از حد اکثر قدرتش برای نرم افزار ها نمی تونه استفاده کنه

شما 29 تومن دادین برای اون ... پیشنهاد می کنم یک ویدوز اورجان 8 ultimate برای بخرید ... احتمالا تاثیر خوبی داشته باشه

h@midreza

Member
بسم الله
آره . فرشید جان راست میگن . رم که تو رندر تاثیر نداره .
بله هم فرشید جان هم شما درست میگید ؛ میدونستم . همین طوری فقط مشخصاتشو نوشتم .
بزرگترین اشتباهمون خرید این سیستم بود
تلخی عمر بشر حاصل بی تجربگیست .:sad:

با سلام
زیاد هم عجیب نیست ...
سی پی یو مورد استفاده کمی از core i7 مورد نظرتون سرعت بیشتری داره
فرشید عزیز جان 4 تا از این cpu باهم روی مین سوار شده ! یکی که نیست 64 تا هسته میشه
نفهمیدیم آخر هسته مهم تره یا فرکانس ؟!
ما گول تعداد هسته رو خوردیم:rose:

h@midreza

Member
فرشید جان
راستی تست رندر هم حجمش بالاست 30 مگ .
اگه نیازیه آپ کنم , البته تو میلم هست میتونم فروارد کنم ... ایمیلتونو لطف کنید

جناب Ultra3d این حرفی که میفرمایید صحیحه ؟ سندی دارید جسارتا ؟

متخصصین مازستا گفتند ؛ شرمنده . همین . باید تو بنچ مارک ها بیشتر دقت میکردیم .:-?
همچنین متخصصین مازستا افزودند : ما با شرکت وی ری تماس گرفتیم و گفتند بله قبول داریم که اینطوریه , انشالله (فکر کن خارجی ها گفته باشن انشالله:lol:) به زودی حلش میکنیم .
کی و کجاش معلوم نیست .

جناب unknown_i3oy ؛ cpu پی سی و لپ تابتون چیه ؟؟

آخرین ویرایش:
اشتباهتون اینکه تا یه چیز می بینید سریع باور می کنید،خود من هم همین طورم ها!! ، شما قبل از اینکه 20 میلیون بدین با 2 تا متخصص سخت افزار صحبت می کردید تا این مشکل به وجود نیاد ، مگه سایتی که معلوم نیست پشتش کیه میشه بهش اعتماد کرد
با شرکت وی ری تماس گرفتن و درباره ی سخت افزار صحبت کردن ؟؟؟!!!! اونها فقط درباره نرم افزارشون جواب می دن بعد هم مگه توی سایت خودشون ننوشتن که وی ری را به زانو در اورده است بهشون می گفتین حالا که وی ری شما رو به زانو در اورده است ؟؟

حالا که گذشته خودت رو ناراحت نکن :دی

m2_farzan

Active Member
من یه نظر دیگه دارم. ببینید من سال قبل، i5 چهار هسته 2.8 GHz رو کمتر از یک ملیون خریدم. حالا شما ماشاءالله 29 ملیون داری، اگه 29 تا از همین ها رو میخردیدی و باهم شبکه میکردی میشد 4 ضربدر 29 هسته که میشه 116 هسته با فرکانس 2.8 ؛ در مقابل 64 هسته با فرکانس 2.2 ؛ با پول مساوی. (البته، شبکه کردن هم یه علمی داره، شما همینجوری نمیتونید 29 تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنید و از حداکثر کاراییشون بهره ببرید.)
تنها فرقش رم بالای اون یکیه که به شما اجازه میده که با فایلهای حجیم کار کنید. که اونم بی معنیه، چون شما این کامپیوتر رو با عنوان سیستم تخصصی رندرینگ خریدید نه سیستمی که قراره باهاش روی صحنه هاتون کار کنید.
پ.ن: همه اینا نظر شخصی بود، قبل از دست به جیب شدن با چندتا متخصص دیگه (که حتی میتونن فروشنده های سخت افزار دور و بر خونه تون باشن) مشورت کنید.

benyamin_pc

Well-Known Member
بسم الله

بله هم فرشید جان هم شما درست میگید ؛ میدونستم . همین طوری فقط مشخصاتشو نوشتم .
بزرگترین اشتباهمون خرید این سیستم بود
تلخی عمر بشر حاصل بی تجربگیست .:sad:

فرشید عزیز جان 4 تا از این cpu باهم روی مین سوار شده ! یکی که نیست 64 تا هسته میشه
نفهمیدیم آخر هسته مهم تره یا فرکانس ؟!
ما گول تعداد هسته رو خوردیم:rose:

سلام دوست عزیز , اینو قبلا هم تو همین سایت بهش اشاره کرده بودم که اصلا اثباتش توی درس معماری کامپیوتر هست که تعداد هسته های کامپیوترتون یا تعداد cpu هاتونو اگه بی نهایت هم بکنین , یعنی مثلا فرض کن 64 هسته و 4 تا cpu بشه 64 میلیون هسته و 4 میلیون cpu یا خیلی بیشتر , وقتی تعداد هسته و cpu از یه حدی بیشتر بشه تاثیرش هی کم و کم تر میشه و همونجور که تعدادشونو به سمت بی نهایت میل بدین تاثیرشون به سمت 0 میل می کنه
و راه حلش هم اینه : برای شکست هر سیکل اتمی پردازش الگوریتم های بسیار جالب و در عین حال پیچیده ای هر روز ابداع میشن که این اگوریتم ها که به شکل مدار پیاده سازی میشن راهی هستن تا هر سیکل اتمی رو به سیکل های اتمی کوچیک تر بشکنه چون در غیر این صورت اگه خیلی کلی بخام بگم مثل اینه که مثلا شما 1 پردازش بخاین داشته باشین که وسط این پردازش به هیچ عنوان نباید توقف رخ بده (توقف همون دادن پردازش به cpu یا هسته دیگس) برای همین تا آخر اون پردازشو یه هسته و یک cpu باید انجام بده (حتمنه حتما) حالا اگه همین یه پردازش به حد غیر قابل قبول از لحاظ بازده کل سیستم بالا باشه , یعنی توان سیستم خیلی بالاتر از این حرفا باشه اما این یه پردازش برای یه هسته و یه cpu زیادتر از اونی باشه که کل توان پردازشی سیستم در تئوری میتونه انجامش بده اونوقت سیستم بازدهش شدیدا میاد پائین و لنگ اون یه دونه پردازش رو اون یه دونه هسته میمونه
برای همین بالا بردن تعداد هسته و cpu شدیدا وابسته به اون الگوریتم های شکست سیکل های اتمی هستند که اگه تناسب بین بازده اون الگوریتم ها و تعداد هسته و پردازنده رعایت نشه این میشه که سیستم مثلا 90 درصد توان پردازشیش هدر میره , اون الگوریتم ها هم با خود مدار و سیستم ذاتیه سخت افزاری پیاده شدن و با ارتقاع نرم افزاری تاثیر چندانی نمیبینین (البته تاثیر داره چون خیلی از ساخت سیکل های اتمی به دست سیستم عامل هستند اما این محدودیت پردازشی که انقدر تاثیرش زیاده در نهایت به دست الگوریتم های پیاده شده با سخت افزار هستند)
برای همین بیش تر از یه حدی که بخاین سیستمتون قدرتش بالا بره باید سیستم های متفاوتی از لحاظ بیس الگوریتم سخت افزاری استفاده کنین مثلا سیستم سرور تعداد هستش با یه سیستم که همون تعداد هسته و فرکانس داره قدرتش خیلی بالاتره بخاطر همین الگوریتم های متفاوت سخت افزاری که گاه پیاده سازی این الگوریتم ها توسط سخت افزار به تکنولوژی و خیلی مسائل دیگه بستگی داره که میتونه افزایش شدید قیمت به دنبال داشته باشه
افزایش فرکانس هم چیزیه که تاثیر مستقیم روی افزایش قدرت و توان پردازشی سیستم داره و بالا بودن بیش از حد رم هم بی تاثیر ..

h@midreza

Member
ممنونم از همه ی دوستان
بله lord جان تو سایت خودش نوشته که وی ری رو از پا درآورده , اما فعلا که مارو از پا درآورده
بیشتر از اینکه غصه ی پولش رو بخوریم داریم غصه ی تصمیم جدید رو میخوریم که نمیدونیم چه باید بکنیم
آلبالو کامپیوترتهران میگه من 16 ملیون سیستم رو میخرم
مازستا میگه من 10 تومان میگیرم , 2تا پردازندش رو برمیدارم با کمی رم , از توش 2 تا سیستم دیگه میکشم بیرون !!
من هم میگم ولش کنیم بذاریم سیستم باشه ببینیم چی پیش میاد
بریم دوتا 3960x بخریم که اورکلاکش تو بنچ مارک ها بی نظیره
اگه شد شبکه کنیم , نشد هم دایورت

نظر شما چیه ؟ یعنی راه حلی نداره ؟!؟:sad:

m2_farzan

Active Member
سلام دوست عزیز , اینو قبلا هم تو همین سایت بهش اشاره کرده بودم که اصلا اثباتش توی درس معماری کامپیوتر هست که تعداد هسته های کامپیوترتون . . .
. . .
. . .
. . .

خوب اینا همه صحیح. مساله اصلی دروغیه که شرکت فروشنده گفته و نوشته ویری رو از پا درآورده. به نظر من خود شرکت فروشنده باید مسئولیتش رو بپذیره.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
تو بخش سخت افزار 3بعدی مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسید، بخش های کاری کاملا مشخص هست!

3D Art

Member
ممنونم از همه ی دوستان
بله lord جان تو سایت خودش نوشته که وی ری رو از پا درآورده , اما فعلا که مارو از پا درآورده
بیشتر از اینکه غصه ی پولش رو بخوریم داریم غصه ی تصمیم جدید رو میخوریم که نمیدونیم چه باید بکنیم
آلبالو کامپیوترتهران میگه من 16 ملیون سیستم رو میخرم
مازستا میگه من 10 تومان میگیرم , 2تا پردازندش رو برمیدارم با کمی رم , از توش 2 تا سیستم دیگه میکشم بیرون !!
من هم میگم ولش کنیم بذاریم سیستم باشه ببینیم چی پیش میاد
بریم دوتا 3960x بخریم که اورکلاکش تو بنچ مارک ها بی نظیره
اگه شد شبکه کنیم , نشد هم دایورت

نظر شما چیه ؟ یعنی راه حلی نداره ؟!؟:sad:

درود دوست گرامی
اول اینکه واقعا متاسفم از مشکلی که براتون به وجود اومده مطمئنا روزی که سیستم رو خریدید دنبال رندر هایی با زمان زیر یک دقیقه بودید .... و وقتی دیدید رندر تایمتون شد 17 دقیقه میدونم چه احساسی بهتون دست داد ...
ببینید اصولا باید زمان رندرتون زیر 40 ثانیه می اومد !!!
شما تو لایت کش تریت ها رو 64 در نظر گرفتید ؟
سایز باکت ها رو بالا بردید ؟
زمان رندر دقیقا 64 تا باکت دارید ؟
در ضمن سیستم شما 64 کور نیست 32 کور هست ( هر سی پی یو 16 کور 32 تریت) اگر بهتون گفتن 64 هسته میتونید ازشون شکایت کنید
کارت گرافیک سیستم چیه ؟(البته تاثیری تو رندر نداره فقط میخوام بدونم همچین سیستمی چه کارت -های - گرافیکی داره )
در ضمن شما دقیقا گول تبلیغات دروغین این شرکت رو خوردین وی ری و بقیه انجین ها رو با صد تا از این سیستم ها هم نمیشه یه زانو در آورد !!!
ولی اگر مشکلتون حل نشد حتما از شرکتشون به دلیل تبلیغات دروغ و سوء استفاده از از اعتماد مشتری شکایت کنید اگر پشتشون به جایی گرم نباشه ( که بعید میدونم نباشه ! ) خیلی زود میتونید به زانو در بیارینشون!

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
همین الان سایت مازستا رو دیدم گفتن 64 هسته فیزیکی و 200 گیگاهرتز ! ولی چیزی از تعداد سی پی یو نگفتن ...
طبق اون چیزی که شما گفتید 2 تا amd opteron 6272 با فرکانس 2.2 میشه 32 هسته فیزیکی با 70.4 گیگاهرتز !!!! پس دقیقا کم فروشی و تبلیغات دروغین دارن
یک نفر گفته بود تست کرده دیده رندری که تو i7980x بیست و یک ساعت طول کشیده تو amd opteron 6272 شده سیزده ساعت ...!
پس بیچمارک بالاتری داره ...
این مشکلی که شما دارید بخشیش میتونه به خاطر عدم اطلاعات و عدم مهندسی کردن قطعات هم باشه ! ممکن هست که پاور شما قدرت نداشته باشه به کارت گرافیکی و 256 گیگ رم ! و سی پی یو هاتون انرژی کافی برسونه بنابراین سی پی یو ها با فرکانس کمتری کار میکنن مثلا 700 مگاهرتز !

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا به نظر من برو اونجا بگو چند ملیون کم کنن پولت رو پس بگیر اگر نکردن علیهشون تبلیغات کن همه جا که حالشون جا بیاد :). به این سادگی نگزرید. الان دلار 2 تومانه. قطعات دستگاهت رو بالاتر از این حرفها باید بخرن. :-؟؟. ملت نون حروم می خورن بد میگن چرا فلان بلا سرمون اومده.

m2_farzan

Active Member
مثلا 700 گیگاهرتز !

:shock:برادر، 700 گیگاهرتز که میتونی باهاش گداخت هسته ای کنی!
----
یه چیز دیگه این که سیستم عامل هم بی تاثیر نیست، این که ویندوز باشه یا لینوکس و اینکه 32 بیت باشه یا 64 بیت تاثیر داره.

3D Art

Member
:shock:برادر، 700 گیگاهرتز که میتونی باهاش گداخت هسته ای کنی!
----
یه چیز دیگه این که سیستم عامل هم بی تاثیر نیست، این که ویندوز باشه یا لینوکس و اینکه 32 بیت باشه یا 64 بیت تاثیر داره.

درود
ببخشید اشتباه گفتم 700 مگاهرتز
پستم رو ویرایش میکنم ...

h@midreza

Member
طبق اون چیزی که شما گفتید 2 تا amd opteron 6272 با فرکانس 2.2 میشه 32 هسته فیزیکی با 70.4 گیگاهرتز !!!!

سلام , نه عزیز جان اشتباه گفتم . 4 تا cpu هستش که میشه 64 هسته

یک نفر گفته بود تست کرده دیده رندری که تو i7980x بیست و یک ساعت طول کشیده تو amd opteron 6272 شده سیزده ساعت ...!
پس بیچمارک بالاتری داره ...

اینو کجا خوندید ؟؟ میشه آدرسشو لطف کنید ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا