متحرک سازی لباس با ncloth

zorkari

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من مشکلی در متحرک سازی لباس دارم .
مسکل من اینه که اگر طبق عکس زیر لباس در فریم 1 روی بدن سوار شده باشه ، در فریم 2 اگر دست رو به پایین ببرم یک باگ ایجاد میشه .
من طبق نیازم باید در یک فریم چنین حرکت سریعی رو داشته باشم .
ممنون .

891af9b4934f.jpg

davoodice

Well-Known Member
رای شبیه سازی های با سرعت بالا نیاز به محاسبات بین فریمی هست
شما باید با این پارامتر ها بازی کنی
wol_error.gif
اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 664 در 485 پيکسل است.
attachment.php

attachment.php

zorkari

Active Member
مشکل کاملا حل شد

مرسی دوست عزیز .
مشکل رو با این روش کاملا نابود کردم .
باز هم تشکر میکنم .

zorkari

Active Member
دوستان مشکل جدید !؟؟

دوستان به یه مشکل جدید تو متحرک سازی لباس برخورد کردم .
انگشت کارکترم به لباس برخورد میکند و باعث ناهماهنگی تو حرکت لباس میشه و لباس رو دنبال خودش میبره ؟؟؟
میخواستم بدونم که چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ؟؟؟

038da89e49ac.jpg

zorkari

Active Member
سلام دوست عزیز .
از خود فایلی که توی Visor مایا هست تو قسمت nCloth استفاده کردم .
همون کارکتره .

zorkari

Active Member
فایل من همون کارکتر مایا هست .
اگه تکنیک و روشی دارید که بتونه کمکم کنه ازتون میخوام دریغ نکنید .
مرسی .

mahdilal

Member
اصلا از ncloth برای لباس در مایا استفاده نکنید بهترین روش پلاگین فیزیک شرکت nvida هست که خیلی عالی برای ساخت لباس جواب می دهد

من ازش استفاده میکنم عزیز هیچ عیبی نداره کافیه پارامتر هاش را درست تنظیم کرد چون رو حرف شما کسی که گرافیک nvidia داره فقط می تونه کار کنه اگه نه یه توضیحی در مورد این پلاگین برای لباس بدید با اگه لینکی از youtube یا جاهای دیگه بدید ممنون میشم

mahdilal

Member
نه اتفاقا اصلا این طوری نیست من کارت گرافیکم amd است و کاملا هم کار می کنه

سلام
پارامتر stickness رو روی قسمت های مورد نظر رنگ کنید (معذرت میخوام اگه غلط املایی داره)
پیشنهاد میکنم روی قسمتهایی مثل شونه مقدار 1 و قسمت های پایینتر 0 یا عددی نزدیک بهش رو paint کنید. در ضمن از friction هم غافل نشید.
اگر خیلی با nCloth آشنا نیستین توصیه میکنم help خود مایا را مطالعه بفرمایین تا با عملکرد هر attribute آشنا بشین، بعد preset های داخل نرم افزار رو بررسی کنین

جدیدترین ارسال ها

بالا