متالیک کردن رنگ!

saeedmasih

Member
با سلام
چگونه میتوان یک رنگ را به صورت متالیک(سایه روشن) تبدیل کرد؟؟؟
و چگونه میشه این براش رو درست کرد؟
nx2efb.jpg

S.H.R.M.K

Well-Known Member
از قسمت Layer Styles میتونی راحت همچین افکت هایی رو به کارت بدی حتی بهتر از این.
در مورد درست کردن براش هم درست متوجه نمیشم چه براشی میخوای؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم منظورت رو از ساخت براش متوجه نشدم ولی برای ساخت هرجور براشی میتونی از منوی Edit گزینه Define Brush Preset رو انتخاب کنی و براش رو بسازی. البته دقت کن که قبلش باید اگر کارت از چند لایه مختلف ساخته شده همه لایه ها قبلش Merge شده باشن با هم

saeedmasih

Member
منظور از ساخت براش اون نوشته درون عکس بود که چه جوری براشی مانند اون بسازم؟
و اگر بخواهم یه رنگ رو متالیک کنم چی عملیاتی باید روش انجام بدم؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
1) ميتوني با هر كودوم از ابزارا ( من pen tool رو پيشنهاد مي‌كنم ) اينو بكشي يا اصلا بنويس و اسكن كن بعد لايه‌ي background رو مخفي يا پاك كن بعدشم
پيش فرض
منم منظورت رو از ساخت براش متوجه نشدم ولی برای ساخت هرجور براشی میتونی از منوی Edit گزینه Define Brush Preset رو انتخاب کنی و براش رو بسازی. البته دقت کن که قبلش باید اگر کارت از چند لایه مختلف ساخته شده همه لایه ها قبلش Merge شده باشن با هم

2) ساده ترين راهش گرادينت كه راحت با ساتفاده از رو رنگي كه اول كار و آخر كار هست ميتوني رنگ مورد نظرتو درست كني.

تا بعد...!

Saman

اگه در مورد براش مشكلي داشتي يه مقاله تو سايت هستش برو اينجا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نیازی هم به استفاده از Pen tool نیست سامان جان

ایوشن میتونن دور و بر کارشون رو تمیز کنن (با Erase tool یا با ابزارهای Lasso) بعدش که اون چیزی رو که بعنوان براش لازم دارن باقی موند با انجام مراحلی که بالا توضیح دادم براش رو بسازن. خیلی کار راحتیه!

Saman

اين كه درست بر منكرشم لعنت
103.gif

ولي شايد آقا بخواد يه چيز من در آوردي درست كنه
109.gif

براشی مانند اون بسازم؟

در هر صورت

تا بعد...!

saeedmasih

Member
این نوشته رو من درست نکردم که بخوام دوروبرشو تمیز کنم .
میخواستم بدونم چجوری میشه براشی یا این ظرافت و تیزی درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا