متاسفم برات(نظر شما چیست؟)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

royaieabi

Member
فکر میکنم یه بار دیگه این سوال رو از من پرسیده بودین و من پاسخ داده بودم
مجددا همون پاسخ را کپی میکنم
"سلام
روز بخیر
رشته تحصیلیه من رشته فنی هست و هیچ ارتباطی به هنر و گرافیک نداره
اما از کودکی در زمینه هنر (نقاشی , خطاطی وساز) کار کردم مدت 6 سال هست که در زمینه گرافیک کار میکنم و سعی کردم که از اصول و پایه مطالعه داشته باشم
من در حال حاضر در این زمینه مدرک دانشگاهی ندارم ولی مطالعات و فعالیت من در زمینه گرافیک به مراتب بیشتر از رشته تحصیلی دانشگاهی من بوده
اما موارد و نکاتی که ذکر میکنم تماما مستند هستن و نحوه گویشم در قسمتهایی که اظهار نظر شخصی هست کاملا روشنه
این در جواب سوال شما"
نقاشی خط با تایپو گرافی کاملا مجزا شده
هرچند که تایپوگرافی از نقاشی خط به وجود آمد
اما عدم بکارگیری یک لغت معادل فارسی برای تایپوگرافی باعث شد تا برخی این 2 مبحث را با هم اشتباه کنند
در کتاب آستاد مسعود نجابتی این موضوع کاملا توضیح داده شده که من بخشهایی از اون رو برای شما نقل قول میکنم:خواهش میکنم با دقت بالا بخونین
"...بدین ترتیب ((انسان متمدن ))که توانسته بود در یک سیر تکاملی طولانی از خط ((اندیشه نگار))تصویر نگاری به خط آوا نگار و در نهایت به اختراع الفبا دست یابد و آن را لوازم شهرنشینی و ارکان تمدن به حساب آورد اینک برای برقراری ارتباطی موثر -ایجاد تفهیم و تفاهم و نفوذ هرچه بیشتر در مخاطب-و... نه تنها نوشتار را به تنهایی کافی نمیدانست بلکه بیش از پیش نیاز به تصویر را حس کرد."که مقدمه ایجاد نقاشی خط شد
"بدین منظور ابتدا نوشته را با تصاویر توصیفی همراه کرد یا بالعکس تصاویر با نوشته های توصیفی تشریحی همراه شدند که این تلفیق تصویر و نوشتار به یکی از مهمترین شگردهای گرافیک تبدیل شد.ترکیب دقیق و ماهرانه تصویر و نوشته که در گستره lay out قرار میگیرد پیام های نوشتاری را تحت تاثیر متقابل و مکمل یکدیگر قرار داد.چگونگی این تاثیر و تاثر به ماهیت کار,شناخت هدف,سبک مورد استفاده در هر زمان و همچنین شیوه طراح و خواسته های مخاطبان بستگی داشته و دارد."مباحث مربوط به نقاشی خط
"در تلاشی دیگر که تقریبا در گونه های مختلف نگارش صورت گرفت و در دها های اخیر در گشورهای عموما لاتین زبان به تایپو گرافی انجامیدسعی در تقویت ویژگی بصری حروف و نزدیک کردن نوشتار به وجه تصویری و به عبارتی تصویر سازی با نشانه های زبان شناسیک نمود
بنابر این اکنون تایپو گرافی حضوری به استقلال داردو تعریفی و اصولی و ویژگیهایی و حتی تاریخچه و مسیری مستقل.
..."
اکثر طراحیهای من بطور کاما زیر مجموعه نقاشی خط هستند و با کار تایپوگرافی کاملا مجزا هستند و گاها از تایپوگرافی در اونها استفاده شده
موفق باشین
رویای آبی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببينيد من نگفتم حرف شما اشتباهه. همونطوري كه خودتونم هم از اين استاد نقل قول كردين تايپوگرافي هم يكي از زير مجموعه هاي نقاشي خط هست و البته به نظر من مهمترين بخشش هست. چون اون چيزي كه توي نقاشي خط بيشتر از همه چيز مشخصه و خودنمايي ميكنه همون مقوله خطش هست و اگر خط از نقاشي خط گرفته بشه ديگه نميشه اسمش رو نقاشي خط گذاشت.

در هر حال بحث اصلي بر سر اين موضوع بود كه اصول استفاده از شعر بايد چطوري باشه. آيا لازمه تمام شعر يا بيشتر اون نوشته بشه يا بهتره كاري كنيم تا خواننده يا بيننده بيشتر بتونه با اصل تصوير ارتباط برقرار كنه و اون قطعه شعر فقط باعث ايجاد يه فضاي احساسي بشه.

rockmanmetall

New Member
سلام
کار جالبیه فقط به نظرم اگه شخصی که داره قدم میزنه اون پایین تکرار نشده بود بهتر بود
موفق باشی رفیق!!!

royaieabi

Member
سلام
شب بخیر
حامد تشکر میکنم که در مورد طرح من نظراتت را بیان کردی
تجربیاتت با مباحث تیوری که در این زمینه وجود داره دارای مشترکات زیاد و اختلافات اندکی هست که من در مورد اونها کمی توضیح میدم
در طرح برای نشان دادن حالت غم و افسردگی و برای نشان دادن حالت غربت و دوری فاکتورهایی هست که در حالت اول با حالت دوم اختلافات اندکی مشاهده

میشه اما دارای مشترکات زیادی هستند که دلیل وجود این مشترکات زیاد هم این هست که در غربت حس غم و افسردگی وجود داره در واقع این یکی از بارزترین

آثارش به حساب میاد
در مبحث مبانی هنرهای تجسمی و در بخش استفاده از اجزای تشکیل دهنده طرح برای نشان دادن غم از خطوط درهم ,شکسته,بی نظم و مایل به همراه رنگهای

تیره و کنتراست تیرگی روشنی استفاده میشه ولی مساله استفاده از فضای منفی منتفی هست
ولی در نشان دادن حالت غربت از خطوط موازی کشیده و صاف با انحنای کم رنگهای سرد و فضاهای منفی زیاد استفاده میشه هنگامی که اجسام و اجزای طرح در

فواصل بعید قرار بگیرن فضاهای منفی در طرح بیشتر خواهد شد که شما هم به این نکته اشاره کردین اما این بحث فقط در مورد طرحهایی بیانگر حالت غربت

مصداق داره نه حالت غم و عشق .این موضوع را میتونین در طرحهای من که با عنوانهای "غریبه" و "غربت" و "بسوی تو"و"بارون "و "سرگردون" که

همینجا به نمایش گذاشتم به روشنی مشاهده کنید.
این طرح بیشتر نمایشگر حالت یاس و نا امیدی توام با غم هست که من در اون از رنگ تیره ,کنتراست تیرگی روشنی در صورت زن و همچنین در نوشته و زمینه

طرح ,موی افشان استفاده کردم
اما یه حالت غربت در دل اون احساس میشه (توجه به مفهوم شعر) که برای نمایش دادن اون از اون عابر که ابتدای مسیر اون به دل زن میرسه استفاده کردم که

این عابر در فاصله بعید قرار داره و در بیابان بی حاصلی گام بر میداره که برای نشون دادن حالت غربت و تنهایی اون بیابان را با رنگهای سرد نمایش دادم.
دو تا بودن تصویر که برای نشان دادن بی حاصلی در پیمودن زندگی هست خودم را هم ارضا نکرد و این ایراد را هم از طرف شما و بقیه دوستان کاملا وارد

میدونم.
نکته دیگه از نظرات شما به نظرم نمیرسه
باز هم ممنون از اظهار نظرتون
موفق باشی
شبت آبی
رویای آبی

Patris Net

Member
سلام
من کسی نیستم که بخوام نظر بدم
اما اگه قسمتی از لایه بیابون که تو صورت قرار گرفته را بیشتر محو می کرد قشنگتر بود
در مورد شعر هم با سارای عزیز موافقم
در مورد ایمیل هم با Sps12 موافقم
ایشالا موفق باشی

royaieabi

Member
خواهش میکنم
شما شکست نفسی کردی
خیلی ممنون از اینکه نظر دادین
روزتون آبی
رویای آبی

Mandana

Active Member
یزدی تبار جان میشه یک مقدار مراعات کنی؟دوست خوبم اگه نظری در مورد کار نظر بدی بیشتر خوشحال میشیم
موفق باشی

Mandana

Active Member
ماژور ؟
167.gif
لول
با اجازه ی رویای آبی عزیز تاپیک رو قفل می کنم.موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا