قالب مبل

Yar.kh

Member
در مورد این کار نظرتون رو بگید ...

چون تازه کارم نظرتون در موارد زیر رو میخوام:

- مدلینگ
- متریال
- نورپردازی
- زاویه رندر

پیوست ها

• mobl1.jpg
    mobl1.jpg
    107.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • mobl2.jpg
    mobl2.jpg
    108.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیر مقدم میگم ورودتون رو .
1- مدلینگ خوب شده اما باید wire frame رو بزارین تا بتونیم ببنیم که اضلاع رو چجوری مرتب کردین و از چه روشی استفاده کردین
2-متریال ها خیلی خام هستن.فکر کنم Arch design خود منتال ری باشه.اندازه دون دون های چرم خیلی بزرگ هست
3- نه انصافا خوب نشده.فقط 1 نور معمولی دادین.اما بهتره سبک کاریتون رو عوض کنین.مثلا طوری نور بدین که دیگه دیده نشه کجا نور خورده و کجا تاریکه و دایره لامپ تون چقدره
4- زاویه معمولی هست.اما چون من خودم مشکل زاویه دارم نمی تونم نظر بدم

در کل مبتدی هست.باید تلاش کنین.خیلی .... به نظر شخص من هیچ علمی از آسمون نمیاد.هیچی...خیلی نادره... به نظر من برای یاد گرفتن سه بعدی باید از تجربه دیگران استفاده کرد.من خودم شخصا همیشه توی سایت evermotion.org میشینم تک تک کارهارو می ببینم.برای خودم تحلیل میکنم چجوری درست شده از چه تکنیکی استفاده شده.برای متریال از چه روشی استفاده کرده.برای نور چطور...
مثلا برای رندر کجای کادر کانون توجه هست... موضوع چطور مشخص میشه و . .....
من پیشنهاد میکنم به سایتی که گفتم برین.باید عضو بشین تا بتونین کارها رو ببینین.کار زیاد ببینین.سعی کنین از روش ساخته شدن کار سر در بیارین.رسیدن بهش اصلا کار سختی نیست.هر کاری زدین بزارین اینجا بچه ها و اساتید هستن میان راهنماییتون میکنن.
خودم شخصا هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.
مطمئنم اگه تلاش کنین موفق میشین.شک نکنین.

Yar.kh

Member
تشکر از نظرتون....

1- Wire frame پیوست شد. اول لایه زیرین مبل رو زدم... بعد دسته ها و پشت رو روش اکسترود کردم. بقیه ش هم که مشخصه.
2- متریال Bump با طرح چرمه. قبول دارم خامه. طرح دیگه ای به ذهنم نرسید.
ضمنا منتال ری ندارم. فعلا با همون مکس همه کارهامو میکنم.

بایت معرفی سایت هم ممنون. دارم توش گشت و گذار میکنم

پیوست ها

• mobl-wire.JPG
    mobl-wire.JPG
    152.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.وقتی رندر میگرین چجوری رندر میگیره ؟‌خطی از بالا به پائین میاد یا مربع مربع میگیره.
100 درصد باید منتال باشه.چون از مکس 9 به بعد انجین پیش فرض مکس منتال ری شده.
اگه خواستین تغییر بدین برین تو قسمت
کلید F10 رو بزنین.(render Setup)
تو قسمت Common آخرین گزینه Assign Renderer برین.جلوی قسمت پروداکشن اگه نوشتهScanline تغییرش بدین.و گزینه منتال ری رو انتخاب کنین.

اگه اشتباه نکنم کلا انجین رندر یه ابزاریه برای نور پردازی و متریال...خب تفاوت زیادی دارن با هم.اما تقریبا میشه گفت همشون رقیب هم هستن و سعی می کنن به هم برسن
معروفترین انجینها
mental Ray
Vray
Final Render Stage
Brzil
من به شخصه با منتال ری و وی ری کار میکنم.بسته به نیازم.اما وی ری رفرنس های بیشتری داره.
مثلا همون سایت اورموشن که تقریبا یکی از بزرگترین آرشیوهای سه بعدی معماری دنیا هست.برین تو قسمت Shop بخشهای مختلفی داره
Arch model مدل ها و آبجکتهای آماده معماری
Arch Interior فایل های مکس آماده از معماری داخلی.20 تا ولوم داره هر ولوم 10 تا فایل.200 تا فایل میشه.تقریبا با 30 نوع تنظیم مختلف نور و متریال روبرو میشن که هدف خود اورموشن هم آموزش هست
Arch Exterior فایل مکس آماده از معماری خارج ساختمان
ArchShader متریال آماده
Texture For Ever کلی تکسچر معماری
قیمت خودش خیلی بالاست و برای ایرانی ها خرید غیر ممکن.هست .مثلا کل مجموعش میشه 14 میلیون تومن! اما تو ایران کلش در میاد مثلا 5000 تومن!!!!!!!!!!!!! من میگم اینجا بهشته میگن نه!
کلا همش بر اساس انجین وی ری هست.(اکثرش)
چون منبع آموزش و رفرنس برای وی ری زیاده و توی همین سایت هم آموزش های خوبی ازش هست مثل مدرسه امیر المومنین
سلام VRay! (مجموعه مقالات آموزشی)
چند نکته طلائی از کتاب جامع وی ری
و ....

جدیدترین ارسال ها

بالا