بی بی کد مبل-2

Yar.kh

Member
سلام
این کار هم هنوز جزء کارهای تمرینیمه. بیشتر موضوعیتش مدلینگ مبل بود که بعدا سعی کردم نور پردازی هم یکم کار کنم. بقیه قسمت هاش فرعیاته. مکانش هم شاید اتاق انتظار مطب یه دکتر باشه، شاید...!

نظرتون رو در مورد مدلینگ و نور حتما بگید... در مورد بقیه موارد هم نقد کنید. متریال هم فراموش نشه.
خلاصه حسابی "له" کنید کار رو. میخوام زودتر مشکلاتم رو رفع کنم.

پیوست ها

• mobl-01.jpg
    mobl-01.jpg
    208.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • mobl-02.jpg
    mobl-02.jpg
    210.4 کیلوبایت · بازدیدها: 26

saeedmagic

Member
سلام
از چه موتور رندری استفاده کردین؟ با چی مدل کردین؟

آخرین ویرایش:

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
مبل کاملا" اصولی مدل شده. با اینکه وایر فریم نداره، چون روش کار رو میدونم با اطمینان میگم.

یه سوال دارم.چرا نمای user رو رندر کردین؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مدل سازی انصافا خیلی خوب شده.اما رندر نه...
شما باید مفهوم انجین دستت بیاد.
بهترین رفرنس برای شروع منتال ری آموزش های منتال ری Gnomon هست.
خیلی عالی هستن.
اگه میخواین وی ری کار کنین خوب به نظرم اگه اول راه هستین وی ری رو شروع کنین موفقیت شما بیشتر.چون تقریبا 99 درصد رفرنس ها آبجکت آماده ها معماری داخلی ها همه و همه وی ری هستن.
شما برای اینکه قدرت وی ری دستت بیاد به سایت Evermotion.org سر بزن و اگه در اثر سکته قلبی و هیجان زیاد نمردی بیا دوباره تو همین سایت بخش کتاب جامع وی ری که تو امضام لینکش هست و مدرسه امیرالمونین مبانی وی ری رو یاد بگیر.بقیش ما در خدمتیم.دربست.
اگه آموزش فیلم اینها هم خواستین مراجع زیادی هست که میتونین تهیه کنین.
یکیش خودم!!‌ اگه خواستین پست خصوصی بزنین.

Yar.kh

Member
در مورد وی ری راستش نتونستم نصبش کنم. یعنی از 2جا دانلودش کردم (برا مکس 2009) اما هردوش مشکل داشت. منم بی خیالش شدم تا چند هفته دیگه که کامپیوتر رو ارتقا بدم انشاالله... مکس 2012 و وی ری رو نصب می کنم.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
پس ما منتظریم:green:
چه سیستمی میخوای بخری؟ چقدر میخوای هزینه کنی؟ بگو تا یه مشخصات خوب بدمت

Yar.kh

Member
راستش برا سیستم هنوز تحقیق نکردم. اما میدونم نمیتونم سیستم حرفه ای جور کنم. ولی مطمئنا از سیستم فعلیم با رم 512 و CPU 3.2 سلرون خیلی بهتر خواهد بود! :oops:
در حد 500 میتونم هزینه کنم. فکر کنم باید بیشتر به CPU و رم اهمیت بدم، درسته؟

جدیدترین ارسال ها

بالا