بی بی کد مبل کلاسیک

E-power

کاربر متخصص
سلام دوست من. قشنگ شده.
.
به نظرم توی این کار اصلا حوصله نداشتید.
نسبت به کارهای قبلیتون میگم که عالی بوده.

اگه اجازه بدید یکم ایراد میگیرم...:green:
بافت چوب کمد های پشت خیلی درشته.
.
یه جاهایی از مدل مبلتون ایراد داره ,( شاید میدونی کجاهاش....:green:) تکسچر اگه داشت بهتر بود که به نظر نداره.رفلکتش هم جای تنظیم بیشتر داره.
.
یه جاهایی از مدلها داخل هم رفتند.

.
از متریال کف خوشم اومد. آباژور هم قشنگ شده. اما یه جاهایی از پایه هاش اصلا مشخص
نیست اگه یه خورده رفلکت داشت شاید بهتتر بود..
.
نورپردازی قشنگه.

.
اون چوب باریک روبرو تکسچرش کش اومده..
.
متریال پارچه مبلتون خیلی خام میزنه هیچ بافت و جنسی نداره.
.
.دیگه ببخشید.
.
.موفق باشی.:rose:

.
.
.
:green:

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
اصلا از تو انتظار چنین ضعیف کاریو نداشتم با کارای که ازت دیدم...
اندازه ها همه نا میزونه و بزرگ...
ما نفهمیدیم اون آباجور باید نور زرد داشته باشه یا قرمزه اگر قرمزه...پس چرا مرکز نور معلوم نیست...و تاثیری روی پارچه ابجور نداره!!!!
اولا که وقتی میخوایی از مبلای کلاسیک استفاده کنی توی کارت یه آبجکت همه چی تموم باشه...انقدر این مدل ضعیف که تمامه کارو تحت و شعاع قرار داده تمامه لبه ها داغونه...من خودم توی این جور صحنه ها بیچاره شدم...وقتی اینجور کاراو میزنی چون فکوس روی دوتا یا سه تا المانه باید آبجکت ها عالی باشن در حد واقعا رال نوکه چینه مبل همه سیخ وایسادن...فقط تنهای نکته ای که به رال بودنه صحنت کمک کرده سایه هاست....باریک...درکل یه همچین کارای راحت برای رال بودنش کمه کم باید سه روز جسته و خریخته کار کنی روش...بعد دیدت هم باید واقعا رالیست باشه...
این کار در حد تو نیست....

دوست دارم
علی علی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام سعید جان برخلاف دوستان من از مدلینگت

خوشم اومده و خیلی جالبه

فقط یه سری مشکلات کوچیک داره

saeedmagic

Member
سلام دوست من. قشنگ شده.
.
به نظرم توی این کار اصلا حوصله نداشتید.
نسبت به کارهای قبلیتون میگم که عالی بوده.

اگه اجازه بدید یکم ایراد میگیرم...:green:
بافت چوب کمد های پشت خیلی درشته.
.
یه جاهایی از مدل مبلتون ایراد داره ,( شاید میدونی کجاهاش....:green:) تکسچر اگه داشت بهتر بود که به نظر نداره.رفلکتش هم جای تنظیم بیشتر داره.
.
یه جاهایی از مدلها داخل هم رفتند.

.
از متریال کف خوشم اومد. آباژور هم قشنگ شده. اما یه جاهایی از پایه هاش اصلا مشخص
نیست اگه یه خورده رفلکت داشت شاید بهتتر بود..
.
نورپردازی قشنگه.

.
اون چوب باریک روبرو تکسچرش کش اومده..
.
متریال پارچه مبلتون خیلی خام میزنه هیچ بافت و جنسی نداره.
.
.دیگه ببخشید.
.
.موفق باشی.:rose:

.
.
.
:green:
سلام
مرسی از نظرت دوستم
مدل مبل آمادست برای یه طراح ایتالیایی بودش اگر اشتباه نکنم من کف دیوار و آباژور رو مدل کردم جنس روکش مبل هم فوم بخاطر همینه بافت نداره البته اگر پارچه بافت دار بود بهتر بود حق با شماست.
چوب هم شما روی چه حسابی می گین بزرگه بافتش؟ سو تفاهم پیش نیادا نمی خوام موضع بگیرم در مقابل نظر شما ولی شما الان می تونید یه چوب با بافت یه طبقه استفاده کنید یعنی بافت خیلی بزرگ اینم شرکت مجریشه که خودم یکی از مشتریاشم http://www.esco-afs.com/ اتفاقا الان دارم یه نما کار می کنم که ترکیب چوب با بتن هستش آماده بشه ایشالا می زارمش توی سایت
مرسی از نظرت دوست گلم ایشالا که ناراحت نشده باشی از دستم
رو پارچه مبل بیشتر کار کنی خیلی خوب میشه
بله حق با شماست :rose:
سعید جان رنگ بندیش خیلی خوشگل شده
عکس داریوش منو بد گرفت
خیلی هنرمندی سعید ترکوندی پسر
سلام حاج سعید شما لطف دارین ، داریوش که کارش درسته یه دونه باشه:green:
سلام
اصلا از تو انتظار چنین ضعیف کاریو نداشتم با کارای که ازت دیدم...
اندازه ها همه نا میزونه و بزرگ...
ما نفهمیدیم اون آباجور باید نور زرد داشته باشه یا قرمزه اگر قرمزه...پس چرا مرکز نور معلوم نیست...و تاثیری روی پارچه ابجور نداره!!!!
اولا که وقتی میخوایی از مبلای کلاسیک استفاده کنی توی کارت یه آبجکت همه چی تموم باشه...انقدر این مدل ضعیف که تمامه کارو تحت و شعاع قرار داده تمامه لبه ها داغونه...من خودم توی این جور صحنه ها بیچاره شدم...وقتی اینجور کاراو میزنی چون فکوس روی دوتا یا سه تا المانه باید آبجکت ها عالی باشن در حد واقعا رال نوکه چینه مبل همه سیخ وایسادن...فقط تنهای نکته ای که به رال بودنه صحنت کمک کرده سایه هاست....باریک...درکل یه همچین کارای راحت برای رال بودنش کمه کم باید سه روز جسته و خریخته کار کنی روش...بعد دیدت هم باید واقعا رالیست باشه...
این کار در حد تو نیست....

دوست دارم
علی علی
سلام حامد جان منظورتو نفهمیدم پارچه آباژور یه پارچه ایه که اونجاهایی که شکل گل داره پارچه نازکتر شده رنگشم زرده دیگه و تاثیرش روی پارچه مشخصه دیگه!!
مدل مبلم آمادست
مرسی از نظرت :rose:
سلام سعید جان برخلاف دوستان من از مدلینگت

خوشم اومده و خیلی جالبه

فقط یه سری مشکلات کوچیک داره
سلام مجید جان مرسی شما لطف دارین ولی مدل آمادست منم بیشتر روی رنگ بندی و شکل کلی فضا که می خواستم شبیه کارت پستال بشه کار کردم و می دونم که ایراد زیاد داره
مرسی از نظرت :rose:

E-power

کاربر متخصص
آقا این چه حرفیه ناراحت واسه چی....:green:
فکر میکردم مدل مبل کار خودتون باشه.
.
چوب هم به نظر من اینطور اومد.
.
اینا نظر من بود. آدمی هم نیستم بخوام خدای نکرده
کار کسی رو بی ارزش کنم. فقط نظرمو گفتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا