بی بی کد مبلمان اداری

amirmansouri

New Member
سلاو و درودددددد به همه دوستای گلم
تا به حال جرات نکردم کنار کار حرفه ای دوستان کاری بذارم
ولی دلم میخواد 2تا از طراحی هارو براتون بذارم و نظر بدین
نظرات حرفه ای تون حتماً موثره
موضوع:مبلمان اداری
مدت زمان رندر 2 ساعت
مجبور شدم سایزش رو خیلی پایین بیارم تا راحت آپ بشه
.....................

پیوست ها

• online.jpg
    online.jpg
    740.5 کیلوبایت · بازدیدها: 93
  • online2.jpg
    online2.jpg
    499.9 کیلوبایت · بازدیدها: 78

m.n1362

Member
سلام بر دوست گل؟مبلمان رو طراحی کردی؟اگه نه اسم این چیدمان نه طراحی...رندرتم دوست داشتم اما یه کوچولو کوچولو نویز داره متریالا فکر کنم...در کل دوست داشتم کارو..ممنون و زمان 2h یکم زیاذه..

Hamed

Active Member
درود
ورود حرفه ای شما رو تبریک میگم به جمع بزرگ مجید آنلاین...من اصولا زیاد نقد و حرف زدن بلد نیستم....ولی این کار حیفه

زیباست...خسته نباشی...طراحیش چشیزی برای گفتن توی دکور اداری نداره بجز میز عسلی که ایدت خوبه...

من حرفه اصلیم روی رندر کاره...یعنی سه قدم مونده تا عالی شدن...سه قدمه کوچیک...چرا انقدر تعریف میکنم...یکی از سخت ترین

کارای رندر کنترل میزونه سایه هاست که جون میده به آبجکت بی جونه تو...تو این کارو عالی انجام دادی...

سعی کن تکسچرای سایز بزرگ استفاده کنی...رو متریالا و بامپ چرم کنترل بیشتری بزار...پست پروداکشن رو حتما انجام بده...

خوشم اومدم....موفق باشی....

علی علی

(Hamid)

Well-Known Member
آفرین قشنگ شده دوست عزیز:rose:

صندلی های چرخ دار استفاده شه برای این فضا بهتر و راحت تره واسه کاربر.

یه بک گراند اگه به شیشه ها میدادی عالی تر میشد و کارت خودشو نشون میداد.

hossein j j

Active Member
سلام دوست عزیز ، قبل از هر چیز ورود با افتخارت رو به مجید آنلاینی ها تبریک می گم ، هر چند که شما یک سال هست عضو شدین ، به نظرم که نیاز به جرئت برای شما نیست چون کارت خیلی خوب شده ... :wink:
در مقابل این اساتید من کمترین نظر خاصی ندارم ،فقط میگم زیباست مخصوصا طراحی میز عسلی ،از لحاظ رندرینگ هم کیفیت خوبی داره ، نظرات آقا حامد عزیز و حمید جان رو حتما با تمرکز بخون و روش دقت کن ، واقعا استادن ، چند کلمه صحبت کردن باهاشون حداقل برای من یکی یه آرزوست ... :sad:
در پایان به امید حضور هرچه پررنگ ترت در مجید آنلاین دوست عزیز ... :rose:

amirmansouri

New Member
مرسی از راهنماییت دقیقاً چیزایی رو گفتی که کمترین اهمیت رو داده بودم ممنون

amirmansouri

New Member
[/نویز رو قبول دارم از دستم در رفته-فقط صندلیها چیدمان شده و میزها رو مدل کردم---ممنون از راهنماییت مرسییییییی]

madmaster_3d

Well-Known Member
آقا به نظر من خیلی قشنگه و نسبتا رئال شده. ایول. رندر هم می تونه بهتر از این بشه. در کل عالیــــــــــــــه. ورودت رو هم نبریک می گم

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کار قشنگی شده، حتما کاراتون رو بزارین چون با نقد کاراتون و نکاتی که راجع به جاهایی که مشکل داره تو کاراتون، راحت تر میتونید بفهمید اشکال کارتون کجاست و روز به روز کاراتون قشنگ تر میشه
و این که لطف کنین اطلاعات کامل کارتون رو بزارین مثلا موتور رندر چیه ؟ یا این که از چه نرم افزاری برا پست پروداکشن کارتون استفاده کردین، زمان رندر و سایر اطلاعات که بنظرتون مهم باشه بدین
موفق باشید :rose:

darkwish_2006

Well-Known Member
س سوال دارم !
فقط از ی منبع نور برای پشت پنجره استفاده کردی یا چند تا و ا زچه نوع ی؟

کارت خیلی عالی شده

amirmansouri

New Member
س سوال دارم !
فقط از ی منبع نور برای پشت پنجره استفاده کردی یا چند تا و ا زچه نوع ی؟

کارت خیلی عالی شده

مرسی ممنون
یه منبع نور Vrayplan به صورت فعال پشت پنجره قرار گرفته
چون نمیخواستم تمرکز دید از مبلمان اداری به فضای بیرون باشه از این روش استفاده کردم وگرنه قراردادن یه عکس شهری خیلی میتونست تو طبیعی تر شدنش کمک کنه که دوستان هم بهش اشاره داشتن

جدیدترین ارسال ها

بالا