سلام با عرض تبریک پیشاپیش به همه بچهای مجید انلاین
mss_467 Active Member Aug 5, 2007 #2 سلام پسر تنها کارت خیلی درسته طبق روال کارهای قشنگ شما را همیشه دنبال می کنم توی اینکار اگر از رنگ سبز هم استفاده می کردید خیلی بهتر می شد موفق باشید صادقی
سلام پسر تنها کارت خیلی درسته طبق روال کارهای قشنگ شما را همیشه دنبال می کنم توی اینکار اگر از رنگ سبز هم استفاده می کردید خیلی بهتر می شد موفق باشید صادقی
LordEfazati Member Aug 5, 2007 #3 کار قشنگیه ولی این خطهای کنار نوشته ی محمد ... یه خورده به نظرم شکسته شدن ! و گل های زیر کار ... بک گراندشون سفیده و خود گلها هم سفیدند ... چیزی که ازشون معلوم نیست ... موفق باشی . با تشکر .
کار قشنگیه ولی این خطهای کنار نوشته ی محمد ... یه خورده به نظرم شکسته شدن ! و گل های زیر کار ... بک گراندشون سفیده و خود گلها هم سفیدند ... چیزی که ازشون معلوم نیست ... موفق باشی . با تشکر .
pythoN Active Member Aug 5, 2007 #5 خیلی عالیه . فقط یه چیزی همه رو با فتوشاپ کار کردی مخصوصا رنگ ها . موفق باشی .
P pesare-tanha Member Aug 5, 2007 #7 pythoN گفت: خیلی عالیه . فقط یه چیزی همه رو با فتوشاپ کار کردی مخصوصا رنگ ها . موفق باشی . کلیک کنید تا باز شود... با سلام و عرض شرمندگی د رمورد تایپ {کبارک} خیلی کار داشتم اصلا حواسم نبود ممنون از همه دوستان بله همه این کار در 4 مرحله انجام شده {براش - نورپردازی- یک فیلتر - رنگ} موفق باشی آخرین ویرایش: Aug 5, 2007
pythoN گفت: خیلی عالیه . فقط یه چیزی همه رو با فتوشاپ کار کردی مخصوصا رنگ ها . موفق باشی . کلیک کنید تا باز شود... با سلام و عرض شرمندگی د رمورد تایپ {کبارک} خیلی کار داشتم اصلا حواسم نبود ممنون از همه دوستان بله همه این کار در 4 مرحله انجام شده {براش - نورپردازی- یک فیلتر - رنگ} موفق باشی
Erfan Active Member Aug 5, 2007 #8 دوست عزيز منم به نوبه خودم به همه بچه ها تبريك عرض ميكنم !!! كار قشنگي هست و محصيطش هم محيطي دلربا و زيبا ميشه توصيف كرد !!! موفق باشيد !! مخلصيم, بارزام @
دوست عزيز منم به نوبه خودم به همه بچه ها تبريك عرض ميكنم !!! كار قشنگي هست و محصيطش هم محيطي دلربا و زيبا ميشه توصيف كرد !!! موفق باشيد !! مخلصيم, بارزام @
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Aug 6, 2007 #9 سلام کار خوبی شده جای کار بیشتری داشت بگراند اگه شارپ تر بود قشنگ میشد
HotHost.ir Member Aug 6, 2007 #10 کار قشنگی بود... تبلغيات ممنوع! (ويرايش شده توسط سارا) امیدوارم موفق باشید.
[REZA] Member Aug 6, 2007 #11 سلام من هم تبریک می گم. کار جالبی شده! فقط به نظر من چون اون براش حالت وکتور به کار داده کاش از پس زمینه مناسب تری استفاده می کردید که با براش هماهنگ بشه! موفق باشید
سلام من هم تبریک می گم. کار جالبی شده! فقط به نظر من چون اون براش حالت وکتور به کار داده کاش از پس زمینه مناسب تری استفاده می کردید که با براش هماهنگ بشه! موفق باشید
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 7, 2007 #12 كار خيلي خوشگلي شده. بك گراندش هم خوب شده فقط يكمي زيادي بلوره. البته بنظر من بك گراند به موضوع ميخوره. يجورايي تداعي كننده غار ميتونه باشه. البته بحز رنگش! بقيه كار هم بسيار خوب شده. منم تبريك ميگم. موفق باشي.
كار خيلي خوشگلي شده. بك گراندش هم خوب شده فقط يكمي زيادي بلوره. البته بنظر من بك گراند به موضوع ميخوره. يجورايي تداعي كننده غار ميتونه باشه. البته بحز رنگش! بقيه كار هم بسيار خوب شده. منم تبريك ميگم. موفق باشي.
P pesare-tanha Member Aug 8, 2007 #13 منم ممنون هستم و این عید بزرگ رو به همه تبریک می گم حامد جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه موفق باشی